Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
2015. április közepén jártunk itt kettesben. A felújításból semmit nem érzékeltünk. A szálloda alkalmazottai mosolygósak, kedvesek, udvariasak. A lakosztály felejthetetlen élmény volt. A szállodából látható panoráma gyönyörű. A wellnes részleg tiszta, kényelmes, minden élményelem folyamatosan működik.
8 fős baráti társaságunkkal töltöttük itt az elmúlt hétvégét. Sajnos hamar elmúlt:). Nagyon jól éreztük magunkat. A szobák tiszták voltak, az étel kitűnő. A személyzet rendkívül kedves. Jó programokat szervezenek minden korosztálynak szállodán belül és kívül is. A programok vezetői felkészültek, szórakoztatóak, vidámak és kedvesek.
A Visegrádi városnézés felejthetetlen élménnyé vált a vezetőnk (Zoltán) történelmi és személyes ismeretei miatt. Ha a squashpályán lenne levegő:) (klíma), semmi rosszat nem tudnék írni.
A hely egyszerűen fantasztikus. A kilátás a medencéből felér egy orgazmussal! :-) Ezek mellett a személyzet nagyon kedves. Illetve ami még számomra elég fontos, nagyon sok helyen jártam már az országban, de itt volt a legjobb a vacsora.
A húsok ízletesek, nincsenek kiszáradva, a rántott dolgok puhák, a köretek mind fel vannak turbózva egy kis medvehagymával vagy egyéb finomságokkal, a levesek isteniek, a halászlé különösen finom volt. Ahogy észre vettem mindenben törekednek arra, hogy házias legyen. A lekvár a császármorzsához szintén házi, nagy barack darabokkal. A mákos guba vanília öntettel pedig, lehet hogy túlzásnak érződik, de életem legfinomabb mákos gubája volt. Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el itt, biztos, hogy vissza fogunk jönni!
Fantasztikus hétvégét töltöttünk itt a párommal. A szálloda nagyon szép helyen fekszik, a kilátás gyönyörű a Dunakanyarra. Fantasztikus a környezet, kellemes gyalogtúrákat tettünk a környék nevezetességeihez, pl. a visegrádi Fellegvárhoz. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az étteremben széles volt a választék, finomak az ételek. Bár messze nem olcsó, de megéri.
A szálloda nagyon szép helyen fekszik, fönn a hegyekben, kilátás a Dunakanyarra. A szolgáltatásokról csak pozitívan tudok beszélni, minden megtalálható itt, ami kell egy kis kikapcsolódáshoz. Gondolok itt a wellness részlegre, beauty szalonra, stb. A szálloda konyhája kiváló, sok húsétel mellett sok a zöldség is. Nekem főleg a reggelik tetszettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Februárban jártunk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat, a munkálatokból adódó kis kellemetlenség ellenére is. Külön köszönet az éttermi személyzetnek, akik erőn felül teljesítenek. A wellness részleg is szép-igényes, a kollégák kedvesek, mosolygósak, bár ezt szinte minden alkalmazottra el lehet mondani. Biztos, hogy még találkozunk! KÖSZÖNJUK
Vasárnap látógatunk el a helyre! Nagyon kedves a személyzet recepciótól indulva a wellnes részleg dolgozoiig. Étteremben teljeskörü tájékoztatást kapunk aról h mit fogyazhatunk és sürün kérdezgetik ízlik-e jó-e rendben van-e minden odafigyelnek. Látvány leírhatatlan a étterem teraszáról csodálatos rálátás van a dunakanyara és a dombságra :)
Már nem első alkalommal volt szerencsénk a szállodát kipróbálni és felfrissülni a hegytetőn. A megérkezéstől fogva udvariasan , de végig figyelemmel kísérve gondoskodott a személyzet a gondtalan pihenésünkről. Az elhelyezés, a szoba felszereltsége nagyszerű és kényelmes.
Mi egy pompás apartmanban laktunk, eténként tűz duruzsolt a kandallóban, testes bort kortyolgatva élveztük az idő múlását, a tűz pattogását. A hihetetlen panoráma másnap reggel fogadott bennünket, a felkelő nap sugaraival. Csak álltunk és itta lelkünk a csodás képet, a természet ébredését. Az étkezés különleges élmény. Nagyszerű választék leveske, előételek, főfogások, magyaros és külföldi ajánlatok, húsos és vega ételek, pompás desszertek. A pihenést a wellnes gazdag kínálata segítette. Minden szempontnak megfelelő szolgáltatások, masszázs lehetőségek biztosították a kikapcsolódást. Biztosan visszatérünk, hogy újra átéljük ezeket a csodás élményeket. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne királyként pihenni a vár mellett.
Egy élmény volt számunkra férjemmel ez a hely! A vendéglátás kifogástalan,udvarias. Az ételek nagyszerűek és finomak voltak,alig tudtunk választani a finomnál finomabbak közül. A kiszolgálás kifogástalan és udvarias! A gyümölcs választék lehetne bővebb (nemcsak alma és narancs)!
Mindent egybe véve felejthetetlen 3 napot töltöttünk el a Valentin napi csomag keretében! ! ! Szeretnénk még újra vissza térni Önökhöz! Köszönjük! ! ! Egy házaspár Szlovákiából