Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Amikor megérkeztünk, a recepción udvarias és kimerítő tájékoztatást kaptunk a hotel szolgáltatásairól, egyéb fontos belső szabályokról. Minden nagyon jó volt,kedves személyzet. A felszolgált ételek is finomak és bőségesek voltak. Nagyon jót pihentünk a párommal. A wellness részlegben nagy választék finn szauna, gőz kabin, illatos szoba sóbarlang.
Én a párocskámmal csak egy wellness napot töltöttünk itt február 1-én, de azt kell mondjam, a kezdeti esetlenségünket követően (eltévedtünk a wellness-t keresve a sörözőbe :-)) nagyon jól feltaláltuk, és éreztük magunkat itt a nap hátralévő részében.
Mi, mint egynapos vendégek a szálloda szobáiról nem tudtunk sajnos véleményt alkotni, de nem így a wellness részlegről és az étteremről. A wellness nagyon szép és jól felszerelt. Mi speciel kipróbáltuk a két medencén kívül még a jacuzzit, a száraz- és a gőz szaunákat, aromaszobát, a sószobát is. Az étterem viszont szerintem elképesztő. Nagyon kedves a személyzet, ehhez kétség sem fér, viszont az ételek azok több, mint pazarok. Valaki azt írta korábban, hogy nem elég színes a paletta. Hát én azt mondom, lehet, hogy több féle ételt fel lehetett volna vonultatni, viszont az asztalokon található választékban elképesztő minőségben mindenki megtalálhatta azt amit magának valónak érzett. Mi sok mindent megkóstoltunk, és komolyan mondom, semmiben nem találtunk hibát. Ezt nem akarom tovább fokozni, azt mondom, meg kell "kóstolni" mind a szállodát, mind a konyháját. Velünk szemben a személyzet nagyon udvarias és szolgálatkész volt, összességében a legnagyobb respect mindenért. Nekünk üröm az örömben csak az volt, hogy hazafelé tartva egy vaddisznó lebontotta az autónk elejét :-( (szó szerint), de hogy az állatvédők el ne szomorodjanak mondanám, hogy a kis nyomorult talán egy kicsit rémülten, de életben távozott a helyszínről.
A hely panorámája gyönyörű, a ködös idő ellenére is. Ennek is meg volt a maga varázsa. A kiszolgálás valóban hibátlan, mindent a vendégért! Az étel és wellnes isteni, mindkettő bő választékkal, mindenki megtalálja a fogára valót. Tisztaság, csend (a szellőztetőt hamar meg lehet szokni). . . nem hiába vagyok 3 éve visszajáró vendég, egyre többedmagammal :)
Igényes szobák, elegáns hotel, nagyon igényes, választékos és finom ételekkel. Aki ide érkezik, nem csalódik. A kiszolgálás 5☆ nagyon kedves személyzettel. Wellness részleg is szuper, sokféle szauna és nagyon jó a masszázs-medencéjük. A gyönyörű kilátásról nem is beszélve...Nagyon jól éreztük magunkat.
Januárban töltöttünk egy napot a szállodában, tökéletes ellátásban részesítettek minket. Minden kérésünk és kérdésünk azonnal megoldották. A pincérek hihetetlen kedvességgel és humorral szolgáltak ki bennünket. A szoba tisztasága és felszereltsége 4*-os volt. A reggeli választékos és finom.
Több helyen jártunk már, de mindig volt hiányérzetünk, itt ebben a szállodában minden tökéletes volt és olyan színvonalú, amit az ember elvár egy 4*-os szállótól. Biztos, hogy vissza fogunk hozzájuk térni jó időben is, hogy a kinti medencét is kipróbálhassuk.
Mi mar tobbszor voltunk itt, de most a harom gyermekunkkel jottunk vissza. A szemelyzet maximalisan segitokesz. A portas, mivel az utazasi irodaban elirtak agyerekek szamat, azonnal, minden felar nelkul adott egy nagyobb szobat. A takarito holgytol kertunk ejszakara porszivot, a beteg gyereknek az orrszivasahoz, es azt is keszseggel odaadtak.
Az etteremben minden alkalommal ket pincer ugrott oda hogy segitsen nekunk baba etetoszekeket hozni. A fogadopultnal is mindig nagyon kedvesek es segitokeszek voltak. Az animator holgy nagyon kedves volt, nagyon szepen jatszott, foglalkozott a gyerekeinkkel. Egy problema van csak a szallodaval pici gyerekkel erkezoknek, hogy nincs baba v kisgyerek medence. . . Igy eleg nehez megoldani a furdozest. Viszont a jatszoszoba nagyon jo, kivaltkepp 1-3 eveseknek. Az etelek nagyon finomak, es nagy a valasztek. A kilatas pazar. az epuleten latszik csak h nehany helyen mar leharcolt(egy 1970-es evekben epult, de azota tobbszor felujitott epuletrol van szo! ) De ha jol ertesultunk, eppen iden februar marcuisra tervezik az egyik szarny teljes felujitasat. Mindent egybe vetve, nagyon jo elmeny volt itt lenni. Koszonjuk Silvanus Hotel!
Szinte mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A tisztaság átlagon felüli. A panoráma pazar! A személyzet barátságos és segítő kész! Az ételek nagyon finomak, talán lehetne kicsit nagyobb a választék. A belső medencék körül és a nagy medencében csúszósnak találom a követ.
2015 január 16-18-ig voltunk a szállodában. Már harmadik alkalommal jártunk ezen a pompás helyen. Már megszokott hogy itt mindenki nagyon profi módon teszi a dolgát. Sok helyen jártunk már az országban, de az itteni étteremnél sehol nem találtunk jobbat. Mindenkinek ajánlom, mert itt minden magas színvonalú.
Csakis jót mondhatok a szállásról! Gulliver kuponnal utaztunk 4 napra 2 gyermekkel. igaz, hozzáfizettük a dunai panorámás szuperior szobát, de a mi szobánk és fürdőszobánk szép volt, nyoma sem volt műanyag teknőnek és hajókabinnak, tiszta volt, szép, fürdőkádas. A hotel nagyon kellemes, jó hangulatú hely, a wellnesst imádtuk, nekünk nem volt hideg, a szaunavilág gyönyörű!
Az ételekről csak jót mondhatunk, pedig igényes ételhez vagyunk szokva, semmi problémánk nem volt a kínálattal, rengeteg ételből lehetett mind a reggelinél, mind a vacsoránál válogatni. A környék csodálatos, sajnálom, hogy nem nyáron utaztunk ide, mert millió lehetőség van a közelben sétálásra, túrázásra, szórakozásra. A személyzet nagyon -nagyon kedves, csak jót mondhatunk mindenkiről! Nyáron mindenképpen visszatérünk, mindannyian megszerettük ezt a heleyt! sajnálom azokat a vendégeket, akik nem tudnak elvonatkoztatni a szobától, és nem veszik észre a többi pozitívumot, aminek örülhetnének!
A panoráma csodálatos. A reggeli és vacsora bőséges és sokféle és nagyon finom volt. A gyerekeknek nagyon jó volt a játszóház. A kiszolgálás gyors és udvarias. A szobánk tiszta kényelmes és nagyon jó kilátással. A wellness részleg minden igényt kielégít. Mindig volt szabad ingyenes parkoló. Mindenkinek bátran ajánlom. Nagyon remekül éreztük magunkat.