Gyerekkel mentem hétvégén(10éves)főleg fürödni, napozni:)
Amikor pár órával előbb megérkeztünk 2 kellemes meglepetés is várt,egyik h mar el lehetett foglalni a szobát ,a másik meg h dunai panorámásat kaptunk(pedig nem ilyet ígértek)Ettől már jól indult a napunk:)
Este finom vacsorát ehettünk élőzene mellett(zongora),bőséges és jól elkészített ételek voltak. A környezet ápolt ,sok virág ,mediterrán stílusban megépített kert,napozórész ,ahol néha grilleznek is ,mellette rögtön étterem-söröző,ahol fürdés után jól esik enni,inni valamit . A wellness rész sok szolgáltatást nyújt ,én a masszázst választottam ,nagyon elégedett voltam azzal is. Sok nyugány van napernyő,nem kell összeveszni senkivel ezmiatt. A panoráma medence szerintem egyedülálló ,kuriózum,sokan járnak csodájára:)Én sem fogom kihagyni és bátran ajánlom mindenkinek. A standard szoba nem a legújabb divat szerinti ,de most ez volt a legkevesebb(habár igényes vagyok ,most nem ez érdekelt elsősorban. Hatalmas terasza volt,ami bőven kárpótolt ,hangulatos este kiülni és gyönyörködni a Dunába,hegyekbe. Az ágy végre kemény volt ,pont mint szeretem,a Fürdő kicsi ,de nagyon praktikus,higénikus. Ilyen udvarias és segítőkész személyzettel rég nem találkoztam ,pedig rengeteg helyen jártam már. Maga az összhatás ,benyomás borzasztó pozitív az egész helyről,biztosan megyek még:) Jó dolog még h be lehet menni csak külsősként is ,fürdeni ,szemrevételezni a hotelt hogy aztán úgy dönts h ide el kell jönni pár napra :)