Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Törzsvendégekként látogatjuk a Hotel Silvanust - s most sem csalódtunk. Ezt a szállodát csodálatos fekvésén (a hegyek koszorúzta Dunakanyar fejedelmi panorámáján), szobáinak komfortján, jól megkomponált wellness szolgáltatásain, séfjeinek étel-költeményein túl főleg a családias hangulat, a személyre szabott figyelmesség, mosoly és tapintat teszi vonzóvá és felejthetetlenné, amely a személyzet minden tagjának vendégszeretetét jellemzi.
Hálából most, 2014 Húsvét keddjén, Visegrádról épp hazaérve, egy rögtönzött disztichonnal köszönjük meg a szíveslátást: "KEDVESSÉGET A LUXUSSAL ELEGYÍTVE KIVÁNNÁL? MÁR NE LAPOZZ, NE KERESS, -- SILVANUSBA SIESS! " Ferenc és családja
Férjemtől kaptunk egy meglepetés hétvégét. 21 éve járunk Visegrádra szórakozni,de ez mindent felülmúlt. Két beteg kisfiunk önfeledten szórakozott és kipróbált mindent,feledve a hétköznapokat. Nem kellett a diétájuk miatt sem aggódnunk,minden étel nagyszerű volt. Végtelenül kedves és segítőkész mindenki a szállodában. Legszívesebben maradtunk volna még.
2013 május első hetében 3 csodálatos napot töltöttünk el a barátnőmmel ezen a szép helyen. A szobánk kényelmes volt, tiszta, modern! Az étkezésünk full extrás reggelivel és vacsorával. A wellness tökéletes minden igényünket kielégített! Köszönjük ezt a csodás 3 napot, szívesen visszamegyünk! Mindenkinek maximálisan csak ajánlani tudom tiszta szívvel!
Parommmal tobbszor voltunk ebben a csodalatos kornyezetben levo szallodaban. Mindig jol ereztuk magunkat soha nem csalodtunk. A szobak kenyelmesek foleg a dunai szobak gyonyoru kilatast nyujt a tajra. A vellnesz jo, foleg a kert kivalo pihenest biztosit mivel a kertben is van medence foleg a nyari estei furdozes remek a vizbol a dunakanyar panoramaja csodalhato meg.
Az etterem tiszta, nagyon bo a valasztek areggelinel es a vacsoranal egyarant. A szemelyzet udvarias, figyelmes,nagyon jol ereztuk magunkat. MEG tervezuk hogy elmegyunk. Itt az unnepeket is kellemesen lehet eltolteni mi mar husvetkor is voltunk. Mindenkinek csak ajalani tudom.
A szálloda egyedülálló környezetben, páratlan kilátással rendelkezik. A nem mai építésű komplexumból - úgy érzem - kihozták, amit lehet. Tágas, kényelmes, jól elkülönülő, de mégis harmonikus egységet alkotó részlegekből áll. A személyzet kedves, barátságos, segítőkész és közvetlen volt az itt tartózkodásunk során.
A szobánk tiszta, kényelmes és tágas volt. Az étterem konyhája kitűnő és nagy a választék mind a reggelinél, mind a vacsoránál. Külön pozitívum, hogy a (félpanziós vacsoránál) 2-3 féle levesből is lehetett választani a meleg főfogások elé. A környék látnivalói is könnyen elérhető közelségben vannak (Visegrádi vár, királyi vár, bobpálya, gokart-pálya, a Pilis, Szentendre, Esztergom stb. ) Kellemes, pihentető és nyugodt napokat töltöttünk itt. Biztosan visszatérünk egy következő alkalommal.
Házassági évfordulónkat ünnepeltük meg ezen a gyönyörű és nagyon pozitív energiájú helyen ahol este a kandalló fényei még romantikusabbá tették a helyet. A szálloda alkalmazottai minden kívánságunkat teljesítették nagyon kedvesen és segítőkészen. A szobánkból gyönyörű kilátás nyílt a várra,a folyóra és a hegyekre is. Mind a vacsora mind a reggeli nagyon ízletes és változatos volt.
A személyzet nagyon kedves, figyelmes, segítőkész. A környezet fantasztikus. Az ételekből bőséges a választék, viszont kevéssé fűszerezettek. (biztosan van, akinek épp ez szimpatikus) Ami számunkra, kis gyerekkel érkezőnek egy picit rontja elégedettségi mutatónkat, hogy a medence, ahol a gyerek játszani tudott, az egyben az úszómedence is, hideg vízzel.
Kedves, előzékeny személyzettel találkoztunk, akik az én speciális egészségi problémámhoz is segítséget nyújtottak (vesebeteg vagyok, a hotelben is meg tudtam oldani a CAPD-dialízisemet). Így zavartalan volt a pihenésünk, kikapcsolódásunk. Az esős idő miatt a tervezett kirándulás elmaradt, de kárpótolt a wellness részleg sokszínű szolgáltatása.
Fenséges volt az étterem színvonala, nagyon-nagyon ízlett minden! Elismerés, tisztelet és köszönet a szakácsoknak! Még vissza fogunk ide térni a jövőben.
Fantasztikusan éreztük magunkat Kedvesemmel és Barátainkkal már többször is az ország egyik legjobb szállodájában. Remek kilátásunk volt, a két napos pihenésünket a szálloda kiváló kozmetikusa koronázta meg csodálatos kezeléseivel, felejthetetlen élmény volt! Mindenképpen visszatérünk majd amint lehetőségünk nyílik rá.
A szállodából a panoráma varázslatos volt, melyet állandóan lehetett csodálni, akár a szobából, akár az étteremből vagy éppen a wellnesből, sőt még a liftből is. A szobával kapcsolatban nagyon jó élményünk volt, mert Dunára nézőt kértünk, de már nem tudtak adni, viszont lakosztályuk még volt szabad, így azt kaptuk meg standard árban.