Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
A Silvanus Hotel egy csodálatos hely, páratlan kilátással a Dunakanyarra, fellegvár, ahol úri kényelemben részesül a vendég. A superior szobák nagyon szépek és kényelmesek. A személyzet kedves és figyelmes, az ételek is rendkívül ízletesek voltak. Minden korosztálynak ajánlom.
Számunkra, mivel határon túli magyarok vagyunk, az is nagyon vonzó volt, hogy szinte csak magyar vendégek voltak a szállodában. Gyönyörűen gondozottak a virágok a szálloda egész területén és erkélyein.
A Silvanus most sem okozott csalódást, mint ahogy korábban egyszer sem. A környezet és a panoráma egyedülálló. A személyzet hozzáállása példa értékű, a kiszolgálás nem hagy kívánnivaló maga után. A rend és a tisztaság is példa értékű. Biztos, hogy nem utoljára jártunk ott, és legközelebb már a gyermekeink is (6 és 3 évesek) velünk jöhetnek.
Csodálatos Panoráma!Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, ahol négy napot töltöttünk augusztusban. A superior szobánk minden igényt kielégített. A személyzet udvarias, figyelmes. A wellness részleg káprázatos volt. És amit még meg kell említenem, mert nekünk nagyon bejött a Bobozás a söröző na meg a finom koktélok.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, ahol egy hetet töltöttünk augusztusban. A superior szobánk minden igényt kielégített. A személyzet udvarias, figyelmes. A wellness részleg káprázatos volt. És amit még meg kell említenem, mert nekünk nagyon bejött az a söröző: billiárd, teke, ping-pong, darts, csocsó, na meg a finom koktélok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Csodálatos a kilátás a szállodai szobából. A szoba átlagosan berendezett, de a szállodai hall berendezése nagyon tetszett a nyitott, működő kandallóval. A wellness részleg tökéletes volt, onnan is ráláttunk a Dunára. Az ételek változatosak finomak voltak, a személyzet kedves, udvarias. Figyelmesek, segítőkészek. Máskor is szívesen elmennék oda.
Nem véletlen, hogy 2011 után ismét a Silvanus Hotelt választottuk. A korábbi jó tapasztalataink tovább erősödtek. A kitűnő konyha nagy ételválasztékkal, figyelmes, udvarias, kedves személyzet, minden igényt kielégítő szobák már eleve meghatározzák a vendég jó közérzetét.
A wellness részleg szolgáltatásai pedig sokoldalú, kellemes pihenési lehetőséget és rekreációt biztosítanak minden korosztály részére, és megfizethető áron. Mindehhez járul a csodálatos kilátás és a friss, tiszta levegő. Reményeink szerint nem utoljára voltunk a Silvanus Hotel vendégei.
Eddigi élményeim alapján (nemzetközi szinten) itt volt a legkedvesebb a személyzet. Úgy bánnak az emberrel, mintha, maga a király érkezett volna oda. Figyelmesek, segítőkészek, minden lényeges információt megkapunk már érkezéskor. A wellness részleg több, mint tökéletes (szauna, gőzfürdő, illatos kamra, sóbarlang és még sorolhatnám).
A kültéri medence tényleg olyan érzést nyújt, mintha a hegyről Dunába úsznánk. A panoráma csodálatos. Érezni a pozitív energiát, ami ebből a helyből árad (itt van a Föld szívcsakrája) Félpanziós ellátást kaptunk. Az választék és az ételek minősége rendkívüli. Vacsoránál tényleg mindent kínálnak "Vadat, halat, s mi jó falat". Az éttermi személyzet kedvességét és figyelmességét is kiemelném. Csak ajánlani tudom. Visszatérünk!
Csodás hely, csodás elhelyezés, minden nagyon jó volt. Az ágy remek, csak a franciaágyas összetolás állandóan szétcsúszott, ezen érdemes lenne valamit javítani. A zárt térben lévő két medence + jacuzzi felett érdemes lenne a tetőt széthúzhatóvá tenni a nyári kánikulai napokra. Ez azonban csak apró negatívum. A hely maga a Mennyország és a kiszolgálás is. Megyünk máskor is! ! !
Májusban töltöttünk itt egy éjszakát és nagyon szép volt minden. Gyönyörű panoráma kedves udvarias személyzet a szálloda egész területén Szívesen megyünk máskor is. Csodálatos a kilátás az egész Dunakanyarra, az ételek finomak,bőségesek, a személyzet figyelmes de nem rámenős, szabad független az ember. Igazán otthonos.
Nagyon jó a hotel elhelyezkedése, csodás helyen található, gyönyörű virágos környezetben. A wellness minden szolgáltatása kiváló, az ételek változatosak és finomak, a személyzet kedves és figyelmes. A standard szoba berendezése és a textíliák azonban túl "patinásak", időszerű lenne ezek frissítése, cseréje.