Avval kezdeném nem néztem utána a szálloda értékeléseinek az utazás ellőtt sajnos. A reggelli egysíkú olcsó felvágottak ihatattlan "kannás almalé és narancs". Rátotta,virsli,főtt tojás stb mutatóban sem. A vacsorákból a levesek gazdaságosak:raguleves hús és zöldség nélkül,brokkolileves kenyérkocka nélkül.
A főételek elfogadhatóak. A kinti medence hideg,és nem értem mit jelent itt pontossan a wellnes fogalom. Reggel 7 órakor nincs sosem melegvíz a csapok olyan hangossak, hogy nem meremtem használni a szomszéd szobák miatt. A padlószőnyeg kopott illetve a szezon előtt, hogy nem volt ki takarítva az 100%. Porszívózás vszínűleg csak elutazáa után. A zárt parkoló éjjel nyitva, nem értem erre miért számolnak fel költséget. Az ágy feltámlája kikopva vmivel elkellene takarni mert ez nagyon vissza taszító. A pótágy itt is kényelmetlen. A szobai világításon is volna mit agyalni(60W-os világítás)Az étteremben egy hétig nem volt abroszcsere. Ennyi röviden,és higyjék el ezt nem egy nagyigényű ember írta. Csak eszembe jutott vmi. :a sötétítő függöny átlátszó, az ember így hajnalban kel,a kinti medencéből pedig a másik ember belát akaratlanul is. Biliárd asztalt nem lehet használni, azon van a svédasztal.
Itt jártam feleségemmel. Sajnos a Wellness az nem felel meg egy pihenni érkezőnek! Az udvari medence jég hideg,a szauna nagyon kicsi,a pezsgő medence meg szintén hideg volt a víz,annak ellenére hogy azt közölték 32-36 fok közt van,még 25 sem volt,sok szobával rendelkezik de a Wellness részleg nagyon kicsi!
A reggeli az tökéletes,de a vacsora az nagyon kevés! Sok idő még felszolgálják kb egy órát várakoztunk! Összegzésként a hely az szörnyű volt,a személyzet az nagyon alapos és kedves volt!
A családias jelleg teljes mértékben megfigyelhető volt . A szobánk szuper tágas volt 2 kamasz gyerekkel, tisztaság és odafigyelés mindenütt . Külön kiemelném Szilvia kedvességét. Nagyon jó a benti wellness rész-nem biztos, hogy ezt másik 3 csillagos helyen megkaptuk volna . Egyedüli negatívumként a vacsorát említeném, ami finom volt ugyan de általában kevés .
Mi az aktív kikapcsolódás hívei vagyunk, így estére bizony megéheztünk de soha nem keltünk fel úgy az asztaltól, hogy " húh. . de jól laktam. . " Maga a fürdő és a szállás is kellemes meglepetés volt . Köszönjük. . . . .
Kellemes kikapcsolódást kínál ez a hely. A wellness-részleg nagyon jó,bár egy infra szaunával még jobb lenne. A kinti medence nagy öröm volt a mi fiúnknak,sokat pancsolt benne. Napozásra, kikapcsolódásra van lehetőség. Az első este a vacsora nem volt túl ízletes,a második napon viszont nagyon finom volt.
Sajnos az étkezéssel voltak problémák. Kicsi adagok,es nem ízletesek. A személyzet kedves,segítőkész. A hotel szép,csendes,finom illat fogadott mindenhol. A szobák szépek,kényelmesek.
Az ételek minőségén kellene javítani. Sajnos többször találkoztunk nem alaposan elmosogatott evőeszközzel,pohárral.
Kellemes pár napot töltöttünk el a zalakarosi Boni Wellness Hotelben. Barátságos,segitőkész személyzet fogadott bennünk. Az elhelyezés kényelmes szobákban történt. Valóban családias hangulat jellemezte a légkört. Bár vannak szolgáltatásai a hotelnek,de mi felfedeztük a környéket is.
Az étkezésről pár gondolatot szeretnék megosztani:A reggeli megfelelő volt mind mennyiségre,mind minőségre. A vacsorát úgy hozzák külsős étteremből. Van választási lehetőség,de némi kivánni valót hagy maga után. A levesek forróak voltak,de mindegyiken vastag zsír réteg volt. A második fogások minőségileg hagynak kivánnivalót,pl. Csülök pékné módra. Összesenben jó hely a hotel,ha az étkezésen változtatnak,tudom javasolni bárkinek.
Rövid kikapcsolódáshoz választottuk Zalakarost Boni hotelben foglaltunk szállást. Aki csendre és nyugalomra vágyik itt megtalálja,a szoba amit kaptunk emeleten volt jól felszerelt tiszta és kényelmes. Az étel reggel svédasztalos átlagos választékot tartalmazott, a vacsora menüválasztásos volt ami ízletes és bőséges!
Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel igazán családias,a személyzet kedves, közvetlen, barátságos.A szobák,a fürdőszoba nagyon tiszta,de ez az egész szállodára jellemző. Biztos,hogy legközelebb is eljövünk és akkor elhozzuk a gyerekeket is. Köszönjük.
Családi, emberléptékű,szerethető szálloda.A személyzet az új indulást jól menedzseli.Vannak kissebb hiányosságok, de ezek javíthatók.Jobb minőségüek lehetnének a vacsorai ételek, ha helyben készülnének és nem hozottan átmelegítve.A gépkocsi parkoló állandó zárhatóságát meg kell oldani.