A 200 km távolságra lakó unokáink az iskolai szünidő kezdetétől nálunk tartózkodtak, mivel szüleik -akik pedagógusok- még nagyon elfoglaltak voltak. Egy hetes itthoni kikapcsolódás után -hogy a nagymami is kicsit pihenhessen- együtt utaztunk a zalakarosi "Boni"-ba, ahol pár napot töltöttünk.
Bár az időjárás nem volt éppen a legjobb, mégis találtunk olyan programokat, hogy az együtt eltöltött idő jól teljen, voltunk kirándulni, fürdeni, a fiúk sportolhattak is. A szállodát értékeltem, ár/érték arány szerint választottam, azt kaptuk, amit elvártunk. A félpanziós ellátás jó volt, egyedül a gyümölcsöt hiányoltuk, de pótoltuk. Kis nyugdíjas kedvezmény jól jönne, lehet, hogy még felkeressük máskor is "Boni"-kát.
Zalakaroson és a Boni Hotelben is először jártunk. A város és a strand gyönyörűen karbantartott. A hotel újszerű és tiszta. Az ételek nagyon ízletesek voltak. A szobában lévő ágyak borzasztó kényelmetlenek és a fa nyílászárók nehézkesen működnek. Összességében elégedetten távoztunk. A személyzet segítőkész volt, de elég morcos. Biztos túlterheltek.
Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész a személyzet, mindennel elégedettek voltunk, csak az idő nem jött be, de erről senki sem tehet, ha minden jól megy, ősszel visszamegyünk!
Az első legnagyobb csalódás: az ablakokon nincs sötétítő függöny, ami megnehezíti azoknak a pihenését, akik világosban már nem tudnak aludni. Mivel nem klímáztunk (feláras), nyitva volt a szoba ajtó, amin még szúnyogháló is van, viszont a cigarettafüst elöntötte a szobánkat, mert az a teraszokon engedélyezett.
Sajnos a cigarettázás nagyon nincs szabályozva, mert vacsoránál az étterem teraszán is rágyújthattak, miközben mások még vacsoráztak. A belső rész nagyon kicsi, hamar megtelt, meleg is, ezért kénytelenek voltunk kint vacsorázni. A személyzet (aki egyetlen ember egy nap) arcán nincs egy mosoly, ha kérésem, kérdésem volt, még én éreztem magam kellemetlenül, hogy megzavartam. A wifi a szobákban használhatatlan. A rosét inkább neveztem volna fröccsnek, ami viszont felháborító volt. Csak üveges italokat ajánlok fogyasztásra! Összességében a hotel csendes, mégis központi helyen van, ár-érték arányában teljesen elfogadható.
A hotel maga nagyon kellemes, tényleg családias, férjemmel teljesen egyetértettünk abban, hogy ez a legnagyobb előnye. Nem volt zsúfoltság, tömeg, hangzavar. A gyerekeknek van egy nagyon jó kis játszószoba, ami ugyan kicsi, de tele van nagyon jó játékokkal, kellemes, barátságos a berendezése, kislányunk nagyon szerette! A szakács kiváló, minden vacsora nagyon ízlett!
Párommal teljes mértékben meg voltunk elégedve szálloda méretével,tisztaságával. A félpanziós ellátás kiváló,és bőséges adag . A wellness használatnál hiányoltunk a merülő medencét,vagy egy,úszó medencét. A személyzetnél kimondott tetszett,érkezés napján Boni szálló alkalmazottja,felhívott minket,amiben közölték,hogy várnak,és még egyéb apró információra felhívták a figyelmünket.
Pihenésre kiváloan alkalmas hotel,nagyon csendes helyen van,a személyzet megfelelő volt,az étel mennyisége is!Egy furcsa dolog volt,hogy nem volt savanyúság a vacsorához!De ezen kivül minden szép és jó volt!
Szilveszterezni utaztunk ide barátokkal. A pihenés garantált volt a csendes helyen elhelyezkedő hotelben. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt, a helyi wellnesben jókat fürödtünk és szaunáztunk. A szilveszteri vacsora finom volt, a műsor könnyed szórakozást biztosított, viszont a DJ nem volt a helyzet magaslatán.
A főleg 50 év feletti társaságnak a tuctuc egyvelegekkel nem teljesen a várt szórakozást nyújtotta. Többszöri kérésre, szólásra azért egy-egy táncolható zenét is tudott keresni nekünk, így összességében jót mulattunk. A szállodai szobában nekem a függöny fényáteresztő képessége okozott problémát, konkrétan be lehetett látni, ha villanyt kapcsoltunk bárhol. A szobába be kellene vezetni a WIFI-t, valamint több TV csatornát előfizetni a pihenés idejére, ez a XXI. században nem nagy igény. Összességében jó emlék marad a látogatásunk, másoknak is ajánlom a helyet, ha csak pihenésre vágynak, de nem ünnepi időszakban, még boldog új évet sem kívánt a vezetőség a szórakozó vendégeinek.
Összességében nem volt rossz de vannak hiányosságok. Átlátszik a függöny csak néhány tv csatorna van. Nincs wifi csak a közösségi helységekben ami persze nem fontos de éppenséggel elvárható lenne. Ami viszont negatívum,hogy a wellnes hideg. Mind a helység mind a víz hőmérséklete. Az egyik hölgy/nem a szőke/kelletlen,unott egyáltalán nem kedves. De ez a pihenést nem zavarta. Legközelebb mást választunk.
Egy hetet töltöttünk a Boni Hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátással meg voltunk elégedve. A medence csodás volt a parton mindig volt szabad napágy. Ár érték arányban teljesen elfogadható. Köszönjük Boni.