A Hotel Fantasy a híres nyugat-magyarországi fürdőhely, Zalakaros közepén, a Gránit Gyógyfürdőtől kőhajításnyira várja vendégeit. Kényelmes szobáiban és hatalmas, zöld, parkosított kertjében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kikapcsolódást, szórakozást.
Mindenki vigyázzon. Egy nagy csalás az egész. Május 15-17. között foglaltunk szállást. Indulás előtti napon jött egy e-mail, hogy sajnálják, de nem tudnak fogadni bennünket. Nekünk is felajánlották, hogy amint újra kinyitnak, az év végéig felhasználhatjuk a kupont +2 éjszakával megtoldva.
Azóta az e-mailekre - már amelyikre válaszolnak - csak sablonlevél jön, hogy nagyon sajnálják, a bíróságról választ nem kaptak a feljelentésükre. . . . . Azt hiszem én is megteszem a feljelentést a rendőrségen.