MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros bemutatkozása
A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 162 szobával és apartmannal várja kedves vendégeit: kikapcsolódás, feltöltődés és gyógyulás egy helyen.
Nagyon szép szálloda gyönyörű belső terek, elegáns étterem. Kedves személyzet főleg a játszóházban. Negatív, picit hidegebb volt a szállodában például az étteremben illetve a wellness felé vezető folyosón. A legnagyobb élmény medence lehetne melegebb. Illetve a szobákban sem volt túl meleg az a éppen hogy nem fáztunk kategória.
Hangos a szobában a hűtő. Az ételek nem túl választékosak de finomak. Illetve ami nem tetszett egyik napról a másikra meg maradt ételek voltak kirakva a svédasztalra. Összességében nem rossz de többet mi nem választjuk pihenés céljából.
A hotel elhelyezkedese nagyon jo, a szolgaltatasok nagyon sokszinuek voltak. Az eletek finomak es frissek. A wellnes reszleggel nagyon megvoltunk elegedve (a viz hofoka tokeletes volt). A szobak berendezese viszont kevesbe tetszett. Sem a furdo sem a lakresz nem felelet meg egy 4 csillagos szallodanak. Oreges butorok es foltos piszkos szonyeg volt. Ezen kivul nagyon jol ereztuk magunkat a ferjemmel :)
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Plavá Mónika! Köszönjük értékelését, örülünk, hogy a szoba kivételével mindennel maximálisan elégedettek voltak. Az Önök szobája még felújítás előtt áll, így a kifogásoltakon hamarosan javítani fogunk. Reméljük, hamarosan Önöket is szállodánk vendégei között üdvözölhetjük!
Most csupán 2 éjszakát töltöttünk ebben a szállodában, pár évvel ezelött szintén, akkor csak én és a férjem, most viszont velünk voltak a fiatalok is a 3 éves kisunokánkkal együtt. Mind a két alkalommal nagyon elégedettek voltunk, egyszóval mindennel!
Annak ellenére, hogy sok szállodában, több országban megfordultam már, sött magasabb besorolásuakban is, azt tudom mondani, hogy a 4*-os superior besorolásnál a MenDan is megállja a helyét. Az étterem, a választék és a személyzet munkája elsö osztályú, a szobák szépek, barátságosak és tiszták. Ez egy különleges szálloda abban is, hogy ahány szoba annyi arc. Tehát nincs két egyforma! A gyermekjátszó szintén barátságos és szórakoztató a kisgyermekek számára, rengeteg játékkal. A fürdörészleg is megfelel az elvárásooknak, föképp a telmálvíz kellemes és megfelelöen meleg. A szálloda elhelyezkedése pedig Zalakaroson o legjobb választás, abszolút centrum, üzletek, kávézók, éttermek közelsége. És az sem utolsó szempont annak ellenére, hogy a szállodán belül mindent megkap a kedves vendég, hogy a Gránit strand és gyógyfürdö is a szálloda közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A városnézö kisvonat is pár lépésre áll a vendégek rendelkezésére, továbbá a városnézö kisbusz is, amely borkóstolóval egybekötött programokat is szervez egészen fel a szölöhegyekbe. Tehát összegezve: a MenDan hotel Zalakaros legjobb és legjobb helyen elhelyezkedö szállodája! Csak ajánlani tudom! Itt garantáltan minden korosztály megtalálja amit keres. A szálloda vezetöségének és a személyzet minden tagjának jó egészséget, sok sikert és sok-sok elégedett vendéget kívánok! ! ! !
Superior szobát foglaltam,mint előző alkalommal. Sajnos nem tudtam, hogy nem erkélyes superior is létezik. Negyedik emeleti superiort kaptunk, erkély nélkülit. Légkondi volt nem vitás. De hogy egy ablakot ne lehessen kinyitni, számomra döbbenet. 2 db. kis háromszögletű ablakot lehet nyitni, apró résnyire. Szellőztetni, nem lehet.
A szoba önmagában szép, de nem tartom egy árkategóriában az erkélyes superior szobával. A másik dolog, előleget fizettünk szép kártyával. Sajnos az előleg nem érkezett be, nem tudták lekönyvelni, / pedig a tranzakcióról küldtem másolatot / így a fizetésnél a teljes összeget ki kellett fizetnünk. Meglepődtünk, de kifizettük. Két nap múlva visszautalták az előleg összegét természetesen. Az ételek finomak, a wellness nagyon jó. Kedvesek a szállodai alkalmazottak
Tetszett a hotel központi elhelyezkedése,a vacsoránál az élőzene tánclehetőséggel, a wellness részlegen a sokféle lehetőség, a személyzet kedvessége és a szoba fekvése. Lehetne még javítani a szobánál: a zuhanyzónál zuhanytálca beépítése, hogy ne legyen vizes a járólap, valamint az erkélyre ruhaszárító kihelyezése Összességében minden nagyon tetszett, az egyik legjobb hotel azok közül,amikben eddig jártunk. Ide még biztosan visszajövünk.
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését és a kedves szavakat. Javaslatait továbbítjuk kollégáink felé. Várjuk Önöket legközelebb is! Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2016. június 23., MenDan Sales Team, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel
Kedvenc szállodám,imádom-mint építészetileg,- lenyügöz,(dícséret a tervezőnek)mint szolgáltatás,gasztro, mindenben kiváló. A MenDanban, nem lehet feledni milyen szép napokat töltöttünk itt a születésnapon alkalmára. Minden korosztály megtalálja neki megfelelő élményt ,hangulatos étterem -zene,előadások,finom ételek,figyelmes személyzet,minden megtalálható ami szükséges egy csodás élményteli pihenéshez.
Kiemelném belső építészetileg csodás,étterem és a wellnes rész elválasztva akváriumokkal teli hallal,egyik oldalról sem lehet átlátni,másik az étterem mennyezete és az emelet közötti szökökút a szálloda rész ,de a wellnes rész is,zöld buja növényzet ,-mint a dzsungel-bejártuk az egész szállodát mert nagyon lenyügöz. A szállodából -szobákból könnyen elérhető minden ,a mi szobánk a wellnes részleg emeletén és a fürdövel szemben ,két pillanat- és a masszázson találtam magam,számtalan féle masszás közül lehet választani,ki is próbáltam. Mi nyáron utaztunk ,de aki hűvösebb időbe érkezik a MenDanba az is nagyon jól fogja magát érezni,mert a wellnes rész miatt azt hiszi nyár van. Délután teázásra is van lehetőség . A szobák szépek,tágasak,kényelmesek,tiszták. A recepciónal úgy éreztem magam mint ha nem is itt Magyarországon járnék. -magas színvonalú szálloda. -minden részletre oda figyelnek. Bátran ajánlom kisgyermekesektől az idősebb korosztálynak is.
Már 5x jártunk ebben a szállodában, és mindig kaptunk valami újat. Imádjuk. Ha máshová megyünk, mindig ehhez a szállodához hasonlítjuk a többit. Még egyik sem tudta felülmúlni. Az ételek, a szolgáltatások itt a legjobbak. A gyerekeim hallani sem akarnak róla, hogy máshová menjünk nyaralni. Imádják a Tiniklubot, és a medencéket.
januárba jártunk a hotelben, nagyon jól éreztük magunkat! 2 gyerekkel érkeztünk, a fogadtatás kellemes volt, a személyzet kedves. A szobánk tágas, barátságos volt, az egyetlen gond a nagy meleg volt, nem tudtuk szabályozni a hőt, éjjel nyitogatnunk kellett az ablakot. A fürdőszoba tiszta, viszont tényleg rá férne a felújítás, és egy jó hajszárító, meg sminktükör.
A wellness részleg nagyon kellemes hangulatú, tágas, bőven elfértünk, és egyáltalán nem olyan hideg a nagy medence vize, mint ahogy a visszajelzések írják ;-) az étterem tágas, nagy a választék, minden este szuper élőzene volt, jó hangulatban telt minden vacsora. összeségében nagyon jól éreztük magunkat, visszamennénk. a szervizdíj 10%, a végén dobják a számlához, az egyetlen szolgáltatás a szobaszervizdíj volt, ami 12x! ! volt felszámítva, és nem igazán értettük, mi is ez.
Nagyon tetszett az egész összeállítás, a meghirdetett Kémek éjszakája c. szilveszterben. Minden nap volt valaki meglepetés vendég, és minden nap volt zenés, táncos est. Nagyon kellemes a zenekarjuk. A személyzet oda figyel Pl. ülésrend. Választani lehet ki hol szeretne ülni. Műsor akar-e látni vagy beszélgetni.
A wellness részleg is kiváló, nagyszerű szauna felöntések, gőzkabin és érdekesség is található. A vizi medencék, élményelemek is szolgálják akár felnőttek, akár gyerekek élményeit. A gastronómiai élmények is minden korosztályt kiszolgálnak. Külön diabetikus dolgokra is figyelnek. Változatos, bőséges ételek, és a hazai ízvilágot érvényesítik. Csak köszönet, hogy ott lehettünk. Biztosan megyünk máskor is.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, nagy örömünkre szolgál, hogy az ünnepi programok, fellépők, és az egész szálloda elnyerte tetszésüket. Várjuk Önöket sok szeretettel vissza.
Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2016. február 1., MenDan Sales Team, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel
Mindenek előtt az értékelés objektivitását tekintve mi sok wellness szállodában voltunk már és van összehasonlítási alapunk. Kifejezetten szép 2 napot töltöttünk el ebben a csodás szállodában igényes szolgáltatásokkal,kedves felszolgálókkal. Tágas és tiszta szoba,ízletes ételek,bőséges kínálat,élőzene.
Minden igényt kielégítő wellness, sok kellemes fürdési lehetőséggel. Ami nem tetszett:A szobai bárból fogyasztott víz ára. 1/2l 630 Ft! ! ! A kicsit kifeküdt ágy és az előre nem említett magas szervízdíj: kb. 1200Ft/alkalom. Magas parkolási díj:900Ft(Máshol nem kell fizetni érte főleg ,hogy sok száz üres hely volt. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!