Míg a legapróbbak a kis medencében tipegnek, addig a kicsit idősebbeknek a csúszdák és a függőhidak olyan élményt nyújtanak, ami túlmutat egy egyszerű fürdőzésnél. Persze, egy idő után a víz is unalmas lehet, de szerencsére akkor sem kell aggódni: a parton is van mit csinálni, köszönhetően a játszótérnek.
Ha még így sem fáradtak el eléggé a gyerekek, akkor a 40-45 fokosra melegített gyermekszaunában biztosan elpillednek majd, így nem lesz gond este az alvással. Az összesen több, mint 60 féle vízi attrakció mellett semmiképp sem lesz monoton a pancsolás a zalakarosi fürdőben.
Kihagyhatatlan 2023. november 12.gyerekekkel járt itt
Zalakaroson mi mást is csinálhatna az ember, mint a fürdőzés? Gyakorlatilag ettől lett híres országszerte, sőt országhatáron túl is ez a kis zalai, amúgy jelentéktelennek mondható település. Összesen 12 hektáron strandfürdő csúszdaparkkal, hullámmedence, úszómedence, a fedett részben ülőfürdős gyógymedence, termálvizes medence, sós vizes medence, továbbá egy külön részleg a különböző gyógykezelésekre.
Az élményfürdő részben vadvízi sodrófolyó, vízernyő, masszázs zuhany, pezsgőfürdő élményelemek várják a vendégeket. Ha mindez nem lenne még elég, a felnőttek számára a szaunavilágban finn szauna, gőzfürdő, aroma szauna is található. A két szintes gyermekmedence különösen sokszínű, változatos, csúszdák, vízi barlang, vízi játékok is vannak. Az adrenalin csúszdapark a kinti szabadtéri részen található, az külön látványosságként is szerepel az adatbázisban. Az esős napon délelőtt olyan tömeg alakult ki, hogy a teljes aula tele volt sorban álló, várakozó emberekkel, egészen a folyosóig. Pedig a családi jegy több, mint 20 ezer Ft-ba került (1 felnőtt, 3 gyerek).
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 28.a párjával járt itt
Tegnap érkeztünk férjemmel Zalakarosra, hogy igénybe vegyük a fürdő nyújtotta szolgáltatásokat. 5 napot fogunk itt tölteni, de már két nap után elmondhatom, hogy a Zalakarosi fürdő szlogenje - . . . minden cseppben élmény - való igaz!
Bár a Strandfürdőt, a Gyermekvilágot és az Adrenalin csúzdaparkot nem próbáltuk, de a Fedett gyógyvizes fürdő, a Gyógy-és termálvilág, az Élményfürdő és a Szaunavilág minden igényünket kielégítette. A pihenni, a gyógyulni, a felfrissülni, a kikapcsolódni és a szórakozni vágyók mind megtalálják a számukra megfelelő szolgáltatást, medencét, élményelemet, csúzdákat a Fürdő területén. S ha mindeközben megéhezik, szomjas lesz a vendég, igényes, széles választékkal rendelkező bisztró és büfé kínálatából lehet választani.
Háromszor voltunk már,imádjuk a fürdőt.Ő az örök labirintus nekünk.Folyton eltévedünk de ez így szép.Finom ételek kedves személyzet.Tisztaság.Kellemes mefencék.
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 15.barátokkal járt itt
Nagyon szeretjük a fürdőt, többször voltunk már.A meleg vizes medencéket részesítjük előnyben, nagyon jók relaxalni, Nagyon barátságos hely,ott igazn feltudunk töltődni
Kihagyhatatlan 2022. április 30.gyerekekkel járt itt
Már régóta járunk ide, évente igénybe vesszük a kezeléseket. Most unokákkal jöttünk kikapcsolódni. Nem csalódtunk. Sok lehetőség van felnötteknek, gyerekeknek a Fürdő területén. Sok csúszda, medence, szauna, sószoba, Van étteremben lehetőség ebédelni. Hát megunhatatlan volt a gyerekeknek. Nagyon szuper napot töltöttünk ott. Szép emlékekkel térünk haza. Visszajövünk hamarosan
Kihagyhatatlan 2021. október 19.gyerekekkel járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat itt. Rengeteg lehetőség, gyereknek, kicsiknek, nagyoknak. Családommal jártam itt, kicsivel,nagyobbal, mindkettőnek élmény volt. Sok medence, csúszda van, változatos. Röviden: Szuper volt !
Kihagyhatatlan 2020. október 21.a párjával járt itt
Egy kellemes hosszúhétvégét töltöttünk Zalakaroson. A fürdőben belépéskor van kézfertőtlenítési lehetőség. Mivel külföldi állampolgárok nem nagyon jönnek Magyarországra, így viszonylag kevesen tartózkodtak a fürdőben. Az öltöző és a mellékhelyiségek tiszták voltak.
Kihagyhatatlan 2019. július 23.gyerekekkel járt itt
Szerintem nagyon drága a komplex belépő a magyarországi látogatóknak 4800 Ft-os napi teljes árú belépő jegy eléggé húzós. A szolgáltatás jók. Sok a medence, kint a strandon és bent az élményfürdőben. De árban amit elkérnek, az szerintem nagyon túlzott. A fürdő egyébként tiszta, rendezett, és ez a kiszolgáló helyiségekre is igaz. A strand rész is szép, sok az árnyék.
Kihagyhatatlan 2018. július 21.gyerekekkel járt itt
Mindegy mikor mész, nem fogsz csalódni. Hideg időben szuper fedett rész, meleg időben még szuperebb kinti rész. Gyerekek, felnőttek egyaránt megtalálják amit keresnek. A belépő lehet kicsit magasabb mint máshol, de egész napra leszámítva már nem olyan sok, ráadásul egy csomó minden benne van az árban pl. szauna, sószoba, gyerekszauna.
Több büfé is üzemel mind a strandon, mind a fedett részben. Kisgyerekekkel kihagyhatatlan a fürdő, de ha csak felnőttek mennek, ők is jól tudnak szórakozni itt.
Kihagyhatatlan 2018. március 15.a párjával járt itt
A zalakarosi Gránit Gyógy- és Élményfürdő nagyon kellemes hely, érdemes meglátogatni. Elsőre kicsit labirintusnak tűnik, de ötletesen színes lábnyomok vezetik a látogatókat, merre kell menni az élményfürdő vagy a gyógyfürdő felé. Igazi gyerekparadicsom, de a felnőttek sem unatkoznak. A tisztaság megfelelő, a személyzet is kedves, udvarias.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 614 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.