Míg a legapróbbak a kis medencében tipegnek, addig a kicsit idősebbeknek a csúszdák és a függőhidak olyan élményt nyújtanak, ami túlmutat egy egyszerű fürdőzésnél. Persze, egy idő után a víz is unalmas lehet, de szerencsére akkor sem kell aggódni: a parton is van mit csinálni, köszönhetően a játszótérnek.
Ha még így sem fáradtak el eléggé a gyerekek, akkor a 40-45 fokosra melegített gyermekszaunában biztosan elpillednek majd, így nem lesz gond este az alvással. Az összesen több, mint 60 féle vízi attrakció mellett semmiképp sem lesz monoton a pancsolás a zalakarosi fürdőben.
Nagyon magas fürdő belépő ár !!! Sima hidegvizes medence állapota katasztrófa, mohás a csempe,a müanyag kifolyó rács fekete kb tavaly vólt takaritva, Harkány,Hajduszoboszlo sokkal színvonalassabb,és olcsóbb !!!
Télen voltunk a párommal több napot ebben a fürdőben, de inkább csalódásnak éreztem. A fürdő komplexuma nem kicsi, és a tájékozódás sem könnyű. Elsősorban gyermekek részére lett kialakítva minden, és ennek megfelelően egy felnőtt pár inkább zavarónak érzi magát. Szaunázni szerettünk volna, de a szaunavilág csak hétvégén működik.
. . télen. . . . vicc! ! ! A maradék üzemben lévő szauna meg inkább melegedő, a full amatőrök részére. Azt viszont nem értem, hogy eme szauna miért a gyermekvilágon belül található, ill, átöltöző rész sincs, viszont van egy full feleslegesen felfűtött gyermekszauna, mely minden alkalommal üres volt. Első nap, hétfőn a víz inkább langyos volt, mint meleg. A kellő hőfok eléréséhez kellett várni 2 napot. Külső medence kevés, és a hőfok sem az igazi. A gyógyvízesnél ugyanez volt a tendencia. Ezt a fürdőt csak a kisgyermekesek részére ajánlom, nekik sok lehetőség van kialakítva, másoknak nem.
Pár napot töltöttünk Zalakaroson a fürdőben. Nagyon jó a víz, de volt valami ami meglehetősen bosszantó és kellemetlen volt. A két meleg vizű szabadtéri medence szinte élvezhetetlen volt a bögölyök miatt. Percenként kellett elzavarni ezeket a szemtelen rovarokat. Mindenkire rászálltak és ha valaki nem vette észre időben bizony fájdalmas csípés lett a vége.
Emiatt nem lehetett nyugodtan pihenni a vízben. Talán lehetne irtani ezeket a rovarokat, hogy ne keserítsék meg a gyógyvízben pihenni vágyó vendégek életét.
Nyaralásunk második napján szakadt az eső, így úgy döntöttünk keresünk egy fedett fürdőt. Már a bejutás is nehézkes volt, két pénztár működött, ebből az egyiket teljesen lefoglalta legalább fél órára egy német házaspár, akik a kérdéseikkel bombázták az alkalmazottat.
Nem mondom, hogy nem kellett volna udvariasan válaszolniuk, viszont ez nem mehetett volna másik min 30 ember bejutásának a rovására. Az öltöző tágas volt, jól felszerelt, teljesen elégedettek voltunk vele. A többivel viszont már közel sem. Mivel mi időben érkeztünk, szerencsére még volt fekvő helyünk. De akik nem korán kelők, azok már igencsak rosszul jártak. Gondolom a szakadó esőnek volt köszönhető a nagy tömeg, de ez akkor sem magyarázza, miért kell a kelleténél sokkal több embert beengedni. A medencékbe kb képtelenség volt bejutni, ha sikerült is, nem volt egy nyugodt pillanata sem az embernek, mivel mindenki egymás hegyén hátán tolongott. Jellemző volt ez az összes benti medencére. Sokan már a radiátorokon tartották az értékeiket, mert máshol egyszerűen nem volt hely! Kisgyerekes családok (is) szorongtak a táskáikkal két ajtó között. GYorsan meguntuk, így átadtuk az egyik családnak a helyünket, legalább a gyerekek hadd élvezzék kényelmesen :)
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a víz minősége, és a fürdő szolgáltatásai miatt. Azonban az idei évtől annyira zavaró a sok bögöly a gyógycentrum pihenő kertjében, hogy képtelenség tőlük a nyugodt pihenés. A vendégek papuccsal csapkodják a csípős rovarokat. Nem értjük, hogy az üzemeltető miért nem tud mit kezdeni ezzel a kialakult helyzettel. Emiatt nem jövünk addig, míg ez meg nem oldódik.
2018 őszén jártunk itt. A beltéri rész összességében tetszett. A medencék és az élményelemek nagyon jók minden korosztály számára. 5 éves kislányommal voltunk ott 3-an. A medence vize hideg volt :( A fenti emeleten a lépcsőház ajtója nyitva volt. Többször becsuktuk, de azt mondták ne tegyük, mert szellőzik! ?
A csúszdák a felnőttek részére is szuperek. Az üvegtigris büfét viszont nem ajánlom! ! ! Gyomorrontással értünk haza az ott fogyasztott ebéd után. Azért nem vírus, mert a lányunk megúszta, ellenben mi a férjemmel ugyancsak megszenvedtük!
Évről évre járjuk az országban a fürdőket a gyerekekkel, de ennyire labirintus-szerű fürdővel még nem találkoztunk. Az öltözőből sehogy sem lehet a fürdőtérbe jutni, vissza kell menni a kasszákhoz. Az öltöző -1, -2 szinten van, utána felfelé 1-2 emeletet, aztán megint le 1-2 emeletet, hogy a medencékhez juthassunk.
Szabad napágy szinte sosem volt, úgy kellett egyet vadászni, hogy négyünk cuccait le tudjuk pakolni valahova. Tehetnének csúszásgátló szőnyegeket, polifoamot a közlekedési útvonalakba, legfőképpen ahol a gyerekek rohangálnak a csúszdákhoz. Ez máshol bevett szokás és jól működik. Talán ezt a beltéri fürdőt a hely már kinőtte, rengetegen voltak, totál hering-feelingje van a medencében az embernek. Az élményelemek folyamatosan mennek. A levegő hőmérséklete lehetne picit melegebb, meg lehetett fagyni, ha kijöttünk a vízből. A gyógyfürdő része jó, de ott is kevés a szék, fogas, amire egy törölközőt, köntöst letesz az ember. Az étkezők is totál zsúfoltak, még ebédidő után is nehéz helyet találni, hogy leülhessen enni az ember.
Családunk csúszdaimádó férfiúi kedvéért választottuk ezt a fürdő komplexumot. Itt mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő szórakozást! Az új gyermekvilág lenyűgöző,színes és változatos! A csúszdák hatalmasak és már-már félelmetesek. Klausztrofóbiásoknak nem ajánlottak! A fürdő zsúfolt, rengetegen vannak egy-egy hétvégén.
Érdemes értékeinket fokozottan figyelni vagy öltöző szekrénybe zárni! A bazár soron az eladók undokok, tuskó módon viselkednek a betérő turistákkal, az áraik túlzottan drágák! A fürdő területén található Önkiszolgáló Éttermet érdemes nagy ívben elkerülni! ! ! Katasztrófa! Mocskos evőeszközök, zsíros tálcák, drága és nagyon rossz minőségű ételek várják a betérő szerencsétlen fürdőzőt! !
Most először jártunk itt. Két és féléves kisfiúnk nagyon jól érezte magát. Szinte minden medencébe belement, csúszdázott sokat. Bababarát hely, tetszett, hogy gondoltak a legkisebbekre is. Sok az árnyékos hely. A fedett részt is megnéztük, tetszett benne, hogy nem egy helyen van minden, hanem külön a gyerekrészleg, külön az élményfürdő, stb.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 614 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.