Minden évben , mikor Zamárdiban nyaralunk a Paprika csárdát többször is felkeressük . Itt még sose csalódtunk az ételekben és a kiszolgálásban . A pincérek kedvesek , figyelmesek , az ételek bőségesek és az árak is elfogadhatók ! A csárda hangulata , az élő zene varázsa kellemesebbé teszi a lakoma elfogyasztását !
Egy dolgot említenék negatívumként , sose látjuk a szakácsot aki e remek étkeket készíti az éhes betérőknek , úgy hogy most legalább megragadom az alkalmat és innen is üdvözlöm , és az én Michelin csillagomat Neki adom !
Az ételt gyorsan kihozták, és az adaggal sem volt probléma, (mint a képen is jól látszik), viszont talán emiatt maradt a Kedvesem cigánypecsenyéje kissé rágós. . . Ami az Ő ételét illeti, ízre azt mondta finom. Ami miatt csak közepes az értékelésem az az én párizsi szűzérmém.
Ez kicsit ízetlenre sikeredett, amit ugyan nem kevés sóval és borssal "megoldottam", de az lett volna az igazi, ha eredetiben ízesebb, mint mondjuk a cigány.
Étterem ugyan, de az ételek olyan ízűek voltak, mintha kifőzdében lettünk volna. Az ára viszont ehhez képest igen erős. Még akkor is, ha a Balatonnál van. Arról nem is beszélve, hogy éppen langyos volt, nem pedig forró a kihozott étel. A pincérnőnek hiába mondtuk a rendelést, nem azt hozta inni, amit kértünk.
Bárhova máshova de ide NE! A köret hideg és gumiszerű pedig egy sült-krumplinál ez dráma! A kacsacomb ízre nem egy nagy szám és a bőre se ropogott ami azért nem hátrány. A gyerek rántott csirkéje, nem tettük ezzel magasra a mércét, egy erős közepesre sikeredett.
Az általam fogyasztott kolbászos karaj lecsóban és elvileg tepsis burgonyával az elképzelés szerint ebből a lecsó híg a krumpli csak a forró lecsó miatt meleg. Összességében sajnálom hogy ezt az éttermet választottuk.