Hotel Família Balatonboglár Balatonboglár bemutatkozása
Balatonbogláron várja vendégeit a Hotel Família. A mindig pezsgő déli parton családias légkörben pihenheti ki magát a família apraja-nagyja. Közvetlenül a vízpart mellett, számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel invitálja az üdülni vágyókat.
Ez egy retró szálloda, ezért az árért kb. ennyit lehet elvárni. Aránylag tisztaság volt, a por és a pók hálókat leszámítva. A kaja 3-as. Az hogy a balaton koszos volt, valószínű, hogy az öböl résznek köszönhető, ami a szálloda előtti part szakasz. Azt hiszem ez a 3 éjszaka hamar feledhető lesz. A lift hiányzott, a harmadikon kaptunk szobát. A napozó ágyak jók voltak.
A szálloda a Szállásvadász akciós árával elfogadható, azonban teljes áron nincs jó ár/érték aránya. A szobában az egyik ágy egy kényelmetlen kanapé volt, a zuhanytálca kopott/rozsdás foltos volt. A reggelinél nem tisztították az asztalokat, többször kellett kérni, mire hoztak kenyeret/bármit ami elfogyott. Pozitívum a Balaton közelsége, a kedves személyzet a recepción.
Ami nagyon jó , a Hotel elhelyezkedése . Sajnos viszont rengeteg hiányosságot tapasztaltunk . A recepciós hölgy ugyan nagyon kedves volt , de nem adott kellő felvilágosítást bizonyos dolgokról . Például , hogy : nincs pohár a szobában , mikor és mi módon vehetjük igénybe a reggelit , a számítógépes rendszerben nem látta autómatikusan, hogy a mi " csomagunk " már fizetve van , a szobában ugyan van tv , de összesen 2 db csatorna volt fogható .
Miért , amikor 7 csatornát elvileg ingyen is lehet fogni ? A távirányítót csak akkor kaptuk már meg amikor külön kértük . A hűtőszekrény igen gyengén muzsikált , pedig nagyon meleg napok voltak ottlétünk alatt . Ruhaszárító , esetleg 1-2 szék a teraszon vagy a szobában miért nincs ? Ez annyira alap , főleg vízparton . A 38 fokos hőségben miért egy békebeli vastag és nehéz paplan a takaró ? A napozóágyakon pedig zömében olyan emberek feküdtek akik nem is a hotel vendégei voltak . Mi ezért fizettünk , más meg besétál csak úgy és azt csinál amit akar ? Ez nagyon furcsa , és miért nincs porta szolgálat , pont az ilyen potyalesők miatt . Összességében jól éreztük magunkat , tudtunk alkalmazkodni , a személyzet kedves volt , csupán jóindulatból írtam le észrevételeimet , ezekre figyelni kéne a jó hírnév érdekében . Üdvözlettel : Orosz József
Retró szálláshely, gyakorlatilag változtatások nélkül, mintha a nyolcvanas évekbe csöppennénk. A szobában egy elektromos csatlakozó aljzat, amiről a képcsöves TV, és a minihűtő működik. Telefonod, tableted hagyd otthon! Tökéletes retró élményt nyújtó, családias légkörű szálláshely, kedvező áron.
Pár méter csak a saját vízpart! ! , és ha lehetőség lett volna félpanziós ellátásra, ( csak reggelivel volt foglalható ) majdnem tökéletesnek mondanám. Ha nem bírod az időutazást, ár/érték arányban akkor is csillagos ötös!
A hotel gyönyörű, gondozott környezetben található. A személyzet hozzáállása, viselkedése kitűnő. A reggeli kellemes környezetben volt. A felkínált fogások nagy választékban álltak a rendelkezésre, és ízletesek voltak. Az ételallergiások étkeztetésére is fel voltak készülve.
A strandoláshoz, a szabadidő kellemes eltöltésére megfelelő minőségű és sokféle eszköz állt rendelkezésre. Az itt nyaraló családok egészen pici babákkal is kényelmesen, családias légkörben tudtak pihenni. A házikedvenc kiskutyákkal érkezők is - nem zavarva másokat - nyaralhattak. Nagyon jó kis nyaralás volt!
Nem tudom elegendő válasz-e, hogy "jövő héten újra jövünk", de ez az igazság, hogy befoglaltunk még öt éjszakát júliusra és lehet, hogy augusztusra is foglalunk, ha van szabad időpont, mivel az egy éves kisfiunk imádta az egész ott létet! Szuper volt, köszönjük szépen!
Aki szereti a régmúltat felidéző retró épület és környezet adta hangulatot, annak jó szívvel ajánlom. A személyzet kedves, reggeli a büfé reggeli igényét bőven kielégíti, kellemes Balatonra néző szabadtéri reggelizési lehetőséggel. . . A szoba teraszos, szúnyoghálós teraszajtóval, kényelmes ágyakkal ellátott, a tisztasággal sem volt különös gond.
. . A szálloda elhelyezkedése, vízparti területével kiváló fürdőzést biztosít. A strandi részen kissé rendezetlen a terület, de az ingyenesen használható többféle napozóágyak, székek a szolgáltatás részei.
Pihenésre nagyon alkalmas volt. Megfelelő volt a szoba. Nem volt hangoskodás. A parton kellemes volt a hely és megfelelőek voltak a kitett ágyak is. A lellei szabadstrand oldalán lévő kis öböl részét az üdülőnek nem lehetett használni napozásra mivel a Balaton uszadéka, a hattyúk ürüléke ott volt, nem volt eltakarítva így nem lehetett azon a részen napozni.
Csak egy gyors ötlet volt, hogy menjünk le a Balatonhoz a netet fürkészve találtam egy programot és így el is dőlt, hogy Balatonlellére megyünk. A borhetek miatt minden szállás foglalt volt Balatonlellén így Balatonbogláron foglaltunk szállást a Hotel Family-ben. Igen, ráférne a felújítás, de tiszta volt, a személyzet pedig nagyon-nagyon kedves és segítőkész. Nekem nagyon bejött. Örülök, hogy ott találtunk szállást náluk.
A Balaton-parti fekvés miatt válaszottuk a szállodát. Bár sok elmarasztaló kritikát olvastam, kíváncsian vártam, milyen színvonal fogad. Pozitívan csalódtam, mert mindennel rendelkezett, ami egy ilyen szállodától elvárható. A láthatóan szerény anyagi háttér ellenére a szobában volt megfelelő ágynemű, törülköző, kényelmes fekhelyek, minibáros hűtő, TV.
A takarítás megfelelő volt, a szoba és az egész szálloda tisztasága jó benyomást keltett. A személyzet nagyon segítőkész és udvarias volt, meg voltunk eégedve. Mi csak a reggelit vettük igénybe, de az is megfelelt a hely színvonalának. Összeségében jól éreztük magunkat, máskor is ellátogatnánk.