A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
Nagyon jól éreztük magunkat, a tökfaragás, a halowin party, a gyereknek az arcfestés nagyon nagy ötlet volt. Az első olyan nyaralásunk volt, ahol mind a 9-en azt mondtuk, ez aztán szuper volt. Köszönjük
Nagyon kellemes környezetben, vízparti kisebb hotel Wellnesszel. Ott jártunkkor zenés programmal. Ami több korosztály részére is kiváló volt. Remek ételek ! A svédasztal ételei nagy része frissen sült és nem csak készétel. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Kényelmes szállás. Játékszoba gyereknek, de akár felnőtteknek is. Nagyon szívesen ajánlom és mi is visszatérünk máskor is !
Minden tökéletes ezen a szálláshelyen. Most 3. alkalommal voltam a Három Hattyúban, és még vissza fogok térni, mert nagyon a szívügyem! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a csendes, családias, nyugalmas és szinte tökéletes pihenést, kikapcsolódást nyújtó szálláshelyet. Köszönet mindezért az ott dolgozóknak!
Két napos csomagot vásároltunk a férjemmel! Mindennel elégedettek voltunk! Szép a hely,udvarias fogadtatás,finom ételek! Az elhelyezkedése sem rossz,nagyon csendes és hangulatos. A szobák tiszták és kényelmesek voltak! Az éttermi kiszolgálás kitűnő,a felszolgálók még a hosszú nap után is mosolyogva fogadtak és helyünkre invitáltak minket!
Mindennel elégedettek voltunk, jól éreztük ott magunkat. Egyedül az étlap szerinti étkezést hiányoltuk, de sikerült nekünk megfelelő éttermet találnunk a közelben.
Már másodszor voltunk vendégek a Három Hattyúban,a környezet a személyzet, a szoba,szinte hibátlan volt,szívesen tértünk vissza,az ételekkel volt gondunk,helyesebben a vacsorákkal,sok volt a kerti parti,a negyven fokos hőségben,és a vacsorák lehettek volna ízletesebbek,és kevesebb mirelit,szinte nem volt sütemény egy vacsora után sem.
Némi változás történt a Hotelben,a változás nem baj,ha jobb mint az előzmények! De még nem az! Sok sikert! ! Ezek nem nagy problémák,ezért szívesen visszatérünk máskor is. A nagy gond az,hogy a szobákban és az erkélyeken is dohányoznak egyesek,a tilalom ellenére is.
2014 szilveszterét töltöttük a hotelban. A szálloda épületére már ráférne a felújítás. Belépve viszont egy nagyon barátságos hallba érkezünk, ahol felkészült, kedves, segítőkész személyzet fogadja a vendégeket. Ez a mentalitás jellemző a szálloda összes dolgozójára. A szobák kényelmesek, tiszták,a felszolgált ételek minősége és mennyisége kitűnő.
A wellnes részleg tiszta - állandóan takarították - az úszómedence vize lehetne kissé melegebb. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát, mert az árért a maximumot nyújtották.
Nekem minden nagyon tetszett. Az ételek nagyon finomak voltak,mind a reggelinél,az ebédnél,a vacsoránál. A programok tetszettek. A személyzet is nagyon kedves ,és segítőkész volt. A szobánk nagyon tiszta,rendes volt. A bútorok nagyon kényelmesek. A fitnesz terem is jó volt , a szaunák is tetszettek, a fürdő lehetne tágasabb.
Nagyon kulturált, szép környezetben található a hotel. Saját stranddal rendelkezik, amit csak a vendégek használnak, így nem túlzsúfolt, jókat lehetett fürödni és napozni is. A szoba felszereltsége megfelelő, erkély is tartozott hozzá, ami számunkra fontos volt. A személyzet kedves és segítőkész.
Az ételek esztétikusak, bőségesek és rendkívül finomak. A beltéri úszómedence, jakuzzi, szauna és a relax szoba is elnyerte tetszésünket. Lehetőség volt teniszezni, ping-pongozni, kerékpározni, valamint a gyerekek igénybe vehették a játszószobát is. Ezenkívül színes programokon is részt vehettünk (pl. latin táncbemutató és tánctanulás, hangszerbemutató és közös éneklés, bábelőadás stb. ) Egyedüli kis negatívum csak annyi volt, hogy a gyermekek pótágyai elmondásuk szerint kicsit kényelmetlenek voltak. Egyébként csak ajánlani tudom mindenkinek, örülök, hogy ezt a hotelt választottuk.
Nagyon tetszett a szálloda, igazán gyerekbarát hely. A személyzet segítőkész és kedves, a szoba tiszta, mind a benti, mind a kinti medence kifogástalan, az étel nagyon finom, fantasztikusan éreztük magunkat.