A Hotel Három Hattyú "A magyar tenger gyöngyszemén", Balatonföldváron várja kedves vendégeit. A szálloda part menti fekvése mellett változatos szolgáltatásaik segítik a tökéletes kikapcsolódást. A szálloda saját stranddal rendelkezik, emellett sokszínű sportolási, játék- és wellness-lehetőséget biztosít az ide látogatóknak.
A legkisebbek játszótéren és játszószobában foglalhatják el magukat, ami mellett biztonságosan pancsolhatnak a gyerekmedencében is. A nagyobbakat esős időben is fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és sókamra várja. A hotel konferenciatermei nagyobb rendezvényeknek, összejöveteleknek is ideális helyszínéül szolgálhatnak.
koszonjuk a kellemes pihenest a hotel harom hattyunak. Nagyon jol ereztuk magunkat ket kisgyerekkel minden amire szuksegunk lehet rendelkezesre alllt. Nagyon igenyes a kornyezet a szobak kinn es benn is egyarant. Csak ajanlani tudom mindenkinek. Nem utolso sorban az etelek is finomak es bosegesek. A szemelyzet nagyon figyelmes. Mindenkepp vissza fogunk menni.
4 éjszakát töltöttünk el a férjemmel a hotelben. Minden szuper volt, szó szerint minden. Az ottlétünk pont a foci EB-re esett és sokan néztük a magyar-portugál meccset, emiatt lemaradtunk volna a vacsoráról, de ennek fényében meghosszabbították a vacsoraidőt, nagyon rugalmasak. Folyamatosan újítanak.
Az is tetszett még, hogy a belső medencében langyos volt a víz,a pezsgőfürdőben is 36°C. Kerékpárt is lehetett igénybe venni teljesen ingyen, máshol sok mindenért felárat kell fizetni, itt beletartozik a csomagárba. Biztosan visszamegyünk még!
2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Szeretem a kisebb hoteleket, azok sokkal barátságosabbak - ez is közéjük tartozik. Annak ellenére, hogy csak ketten mentünk, apartmant kaptunk, mert figyelembe vették kérésünket, hogy nyugat felé nézzen a szoba. A recepción pedig megnyugtattak, hogy igen, nem tévedés, mienk a két szoba.
Mindenhol rend és tisztaság van, szép a környezet, az eligazító táblák nagyon hasznosak. Csodálatos, hogy csak egy ajtó választja el a parkot a Balaton parttól. A személyzet kedves, barátságos, mosolygós. A medence vize kellemes, a jakuzzi pedig egész nap üzemel, ugyanúgy, mint a szauna. Az ételek finomak. Sajnos az első nap nagyon fáradtak voltunk, így csak 9 után kóvályogtunk le az étterembe, amit addigra teljesen kifosztott egy nagyétkű társaság. Utántöltés pedig nem volt akkor már. Tehát ettük, ami maradt - férjem, aki nagyobb étkű, nem is lakott jól. De másnap már szemfülesebbek voltunk és korábban mentünk reggelizni. A vacsora mindkét nap bőséges és ízletes volt. Az fura, hogy az asztalon nincs egy kancsó víz se, az italok pedig elég drágák. A sok jó mellett eltörpül egy-két negatívum. Ezek: 1. A reggelinél az asztalon van a bögre. Aki szeretne teát és kávét is inni, ugyanabból a bögréből kénytelen inni vagy kérni kell. Célszerű lenne a kávéautomata mellé egy bögreállványt kihelyezni. 2. A wellness vize iszonyúan klóros, ügyelni kellett rá, hogy a szemünkbe ne menjen, mert csípett. Hiába volt nyitva az ablak, egy idő után már fájt a fejem a szagtól. Lehet, hogy pont vízcsere után mentünk és azért, de erre oda kellene figyelni. 3. A jakuzzi nagyon trükkös. Jó lenne a lépcsőre illetve a középső buckára valami eltérő színt festeni, hogy lehessen látni, hova lép az ember. 4. A dohányzásra kijelölt hely az étterem előtt van. Ömlik fel a cigarettafüst a fölötte levő szobákba. Ha a recepció előtti parkocskában lenne vagy odébb, a kávézó területén, sokkal kellemesebb lenne. Ettől függetlenül tényleg jól éreztük magunkat és ajánlanánk másnak is a Hotel Három Hattyút.
vásároltunk 2db 2éj/2fő akciós csomagot,férjemmel és két felnőtt fiammal érkeztünk. közvetlenül a balaton partján szép környezetben nagy területen fekszik a szálloda. a személyzet rendkívül kedves és segítőkész bármiről legyen is szó. a wellnessrészleg nyitvatartása reggel 6-tól este21 óráig igen ritkán tapasztalható szolgáltatás,a többi felsorolni is hosszú változatos lehetőségek mellett.
aki itt unatkozni képes ,az ebben a versenyszámban világbajnoki címre esélyes. a svédasztalos reggeli és vacsora túlmutat a három csillagon. gyermek és kutyabarát de elsősorban vendégbarát a szó legnemesebb értelmében. a szobák meglepően tágasak,jól felszereltek a tisztaság is rendben volt minen helyiségben. remek hely,szívesen jövünk máskor is ide a családommal együtt.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk.Nagyon finom és bőséges volt az ellátás.Az italok kissé drágák,de nem kötelező a fogyasztás.A felszolgálók nagyon udvariasak.Tiszta szép szobák,gyönyörű kilátás a Balatonra!
Az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk, nyárias meleg volt, a Balaton vize már 20 fokos volt, a bátrabbak már fürödtek is. Remekül éreztük magunkat, csak ajánlani tudom másoknak is. Az ősszel egész biztosan még visszatérünk.
A szálloda csendes helyen van, a szoba kényelmes, tágas volt. A wellness részleg felújított, egész nap üzemelt, kellemes meleg vizű. A személyzet kedves, a konyha kiváló. A szálloda mögött közvetlenül balatoni strand. Sokan voltak kutyával, mivel ez egy kutyabarát szálloda.
Csodálatos 3 napot töltöttünk itt. Tisztaság,remek ételek,csodálatos park, a Balaton közelsége, a személyzet kedvessége, odafigyelése, nyugodt, csendes környezet. Mindenkinek ajánlom nyugodt szívvel. A retro hangulatú szállodából kihozták a maximumot. Biztos jövünk még egyszer ide!!!
A szálloda azt nyújtja,amit ígér! Minden igényt kielégítő tisztaság,csodálatos és hatalmas parkkal a Balaton partján. A szoba tágas,jól felszerelt. Wellness részleg hibátlan! A tökéletes kényelem,finom választékos ételek,szemet gyönyörködtető látvány fogadja a pihenni vágyót a szállodában,annak hatalmas parkjában és a tájban! Mindenkinek ajánlom! Mi mindenképp visszatérünk! ! !
Ez a szálloda, egy tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra. Szép, csendes, nyugodt környezet, figyelmes udvarias személyzet! Kényelmes, tágas szobák, gyönyörű kilátással. Az ellátás kiváló. A szabadidő eltöltésére is számos lehetőség adódik. Kirándulás, hajózás, balatoni fürdés, saját wellness. . . . stb. Szeretnék visszatérni!