Balatonfüred történelmi központjában, egy több mint 200 éves, felújított épületben, a méltán világhírű Anna-bálok helyszínén található a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtó négy csillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital.
Csendes, nagy terekkel, külön terasszal rendelkező 1200 négyzetméteres wellness részleggel és a borászként ismert tulajdonos által biztosított gazdag borválasztékkal várja vendégeit; a Balaton-part, a híres Tagore sétánnyal, 100 méterre található a szállodától.
Másodszor voltunk itt, nagyon jó benyomást tett, kényelmes, kellemes környezet, kiváló welness, finom ételek, udvarias személyzet. A wifi néha rendetlenkedett, összességében nagyon kellemes volt.Lehetőség szerint december környékén újra jönnénk !
Nagyon jól éreztük magunkat a négy nap alatt, a kikapcsolódás teljes mértékben adott volt. A recepciós munka gyors, udvarias és rugalmas, még nem találkoztunk eddig ilyennel. A szobák olyan melegek amilyennek szeretnénk, a wellness is rendben volt. Az étterem is elvárásaink szerinti, makulátlan terítés, képzett, udvarias személyzet, remek ételek, gyönyörű környezet.
Ha Balatonfüred, akkor Anna Grand Hotel! Ide mindenkinek el kell jönni egyszer, hogy élvezzék mindazt amit egy szállodának nyújtani kell, mert itt megkapja! Visszatérő vendégek vagyunk, nem tudnám elképzelni a nyarat a szálloda nélkül. Nagyon jó helyen található!!!! Személyzet, ellátás super! Véleményem +++++++++++!
Nagyon szép, kellemes, csendes környezetben található a hotel. A szoba kényelmes, bár a TV nagyon kicsi. sajnos nincs wifi. A fürdőszoba nagy, tágas, ennek ellenére nagyon kicsi, szűk a zuhanyzó. A svédasztalos félpanzió minden igényt kielégítő, ízletes, változatos. Vacsorára 6-8 meleg étel közül lehet bőségesen válogatni.
A wellness nagy, kellemes, bár volt, hogy fáztunk még köntösben is. Sajnos nem minden élményelem működött, és ami igen, az is csak ritkán. A pezsgőfürdő felújításra szorul. A szaunák megfelelőek. Elutazásunk napján a szobából kijelentkezés után is korlátlanul használhattuk a wellnesst. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kipihentük magunkat.
Nagyon kedves volt a személyzet. Gyümölcs tállal fogadtak minket a szobában. Az ételek finomak voltak. A cukrászdájukban finom a süti. A wellness részleg tökéletes. Igazi kikapcsolódás ez a szálloda. Ajánlani tudom mindenkinek! :) Mi jó pár gondtalan napot töltöttünk ott remélem még lesz rá lehetőségem.
Imádjuk Balatonfüredet. A hotel csodálatos és luxus volt számunkra. Exkluzív épület, nagyon kedves személyzet, csodás wellness rész és még csodásabb étterem. Kedves udvarias figyelmes pincérek. A szoba nagyon kényelmes volt, a környezet varázslatos meseszép. nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszamegyünk még ide pihenni. Mindenkinek ajánlani tudom
Párommal 3 napot töltöttünk a szállodában. Az elhelyezkedése kiváló, minden a közelben van, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Svédasztalos étkezés volt, az ételek finomak voltak, a választék bőséges volt.
Egyedüli negatívumként a wellness részlegnél a jacuzzit tudjuk megemlíteni, ami egész ottartózkodásunk alatt nem működött, illetve a wellness részleg nagyon párás és meleg volt, a medence burkolata itt-ott javításra szorul. Ezt leszámítva mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
A személyzet nagyon kedves és figyelmes, kezdve a takarítónőkön át a recepcióig. Az étel nagyon választékos és nagyon finom volt. Kellemes volt a wellness részleg és igazi kikapcsolódás volt a bowling is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akár kisgyerekes családoknak is.Köszönjük szépen!
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Előbb értünk a szállásra és már kész volt a szobánk így 3 óra helyett már fél 12-kor "becsekkolhattunk", ami számunkra nagyon meglepő volt. A szoba tiszta és kényelmes. A wellness részleggel és az ételekkel is meg voltunk elégedve. A szálloda környezete gyönyörű, közel van a sétány és a part. Mindenkinek csak ajánlani tudom! !
Már harmadszor voltunk itt, mindig kb. ugyanabban az időben. A recepción megismernek, nagyon kedvesek. Imádom a nagy úszómedencét! Bár most szerintem hideg volt a vize. Az ellátás kiváló, a pincérek előzékenyek, segítő készek,figyelmesek. A reggeli pezsgő a barátnőm kedvence! A hely gyönyörű, sétálni a parton, a mólón csodás. Talán jövőre is ott a helyünk!