Balatonfüred történelmi központjában, egy több mint 200 éves, felújított épületben, a méltán világhírű Anna-bálok helyszínén található a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtó négy csillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital.
Csendes, nagy terekkel, külön terasszal rendelkező 1200 négyzetméteres wellness részleggel és a borászként ismert tulajdonos által biztosított gazdag borválasztékkal várja vendégeit; a Balaton-part, a híres Tagore sétánnyal, 100 méterre található a szállodától.
Maximálisan megvoltunk elégedve a családommal. A wellnes részleget használtuk ki a legjobban,tiszta gyönyörű környezet fogadott bennünket mindenhol. A bowling részleg is igazán tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Az étkezés valami fenséges volt, itt bizony mindenki megtalálta a magának valót úgy minőségileg és mennyiségben is.
Maximálisan meg voltunk elégedve a párommal! A wellness részleg nagyon jó volt,minden megtalálható amire egy igazi kikapcsolódáshoz szüksége van az embernek! Szobák hangulatosak,bár a fürdőszoba (nálunk zuhanyzós volt) nem bizonyult túl tágasnak! A vacsora és az étkezés az pedig elképesztő.
2 éjszakát töltöttünk itt. Csodálatos volt . A kiszolgálás csillagos ötös,Az ételek kulináris örömet jelentettek számunkra, a Wellnes tisztasága és a szolgáltatás valoban segitette a relaxálást. Orömmel mennék vissza,hogy ujra ki tudjak kapcsolodni barátaimmal vagy családommal. A Balatonfüredi séták is sokat jelentettek véleményem kialakitásában!
Nyeremény hétvégére érkeztünk szeptemberben a Hotelben. Nagyon jo volt a fogadtatás, udvariasak és segitökészek voltak a recepciosok. Szép szobát kaptunk. Az étel böséges és nagyon finom volt. A Balatonfüred nagyon szép kellemes élményt és látványosságot nyujto kisváros. Szerencsénkre szüreti felvonulás és müsorok voltak .
Már kétszer is jártunk itt, pedig ránk igazán nem jellemző, hogy egy helyre többször is visszamennénk. Most pedig a szüleinket leptük meg egy hosszú hétvégével a hotelben. Nagyon szuper volt a borkóstoló, remek hangulatban zajlott. Érdemes kipróbálni a bowlingpályát is, és persze a wellness részleg is nagyon excluzív. Próbáld ki Te is!
Nehéz feladatot kaptam tavasszal! Svájcban élő rokon családnak kellett a Balaton partján szállást találnom. Tudván igényességüket, a legjobbak között keresgéltem, s választásom az Anna Grand Hotelre esett. Nem bántam meg. Maximálisan elégedettek voltunk a szálloda minden szolgáltatásával. A környéket bejárva felfedeztük annak minden szépségét.
Két gyermekük is olyan élményekkel tért haza, hogy nem győzték mesélni a nagyszülőknek, mi mindent láttak, ettek, hol jártak, mi miért volt jó, finom és érdekes. Az Anna Hotel korrekt, magas szintű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Megfogadtuk, hogy jövőre is eljövünk.
Először jártunk itt idén nyáron,nagyon szép hely ,közel van a Balaton is. Itt rendezik minden évben az Anna bált. Nagyon meleg volt ebben a 4 napban amit itt töltöttünk,de a Balaton felfrissített minket. Nagyon jó a szálloda ,handulatons ,kiváló személyzettel és wellness részleggel,hűsítő italokkal ,koktélokkal vártak minket. Jövőre is ide fogunk menni szerintem!
Először jártunk a szállodában,és nagyon nagy reményekkel indultunk az útra. A szálloda igen szép környezetben fekszik,a személyzet nagyon kedves,barátságos volt. A szobák szépen berendezve,de az ágy nagyon nyikorgott. Minden mozdulatra vigyázni kellett. A tisztaság kicsit kifogásolható volt egy 4 csillagos szállodához viszonyítva.
Az ellátás szuper,a pezsgős reggelit imádtam. A wellness részleg igen zsúfolt volt a sok gyerektől. Nagyon hiányzik ide egy gyerek medence. Pihenni nem igen lehet a gyerekektől. Nem kellenne ide engedni őket. Zavarják mások pihenését. Mindent összevetve,azért jól éreztük magunkat.
Szép környezetben helyezkedik el. . :) 2 percnyire van a Balaton ha gyönyörködni szeretnénk egy romantikus naplementében :) a személyzet nagyon segítőkész és kedves ,az ételek is nagyon finomak. Nagyon hangulatos és szép a szálloda,a szobánk kimondottan szép és modern volt. Amit negatívumként értékelnék az a Wellness részlegen aroma kabinért még külön fizetni kell. Ettől függetlenül egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ott. . :)
Nem először járunk az Anna Grand Hotelben. Nagyon szeretjük! Az elhelyezkedèse, a felújított szálloda,a szobák fantasztikusak. Az ètterem ètelei nagyon finomak ès minden igènyt kielègítőek! A szemèlyzet kedvessège is figyelemremèltó! A wellnessben a víz hőmèrsèklete lehetne melegebb,nèha dideregtünk benne.
Ha egy negatívumot ki kellene emelnem,az a Hotel kávèzója lenne. (Egyèbkènt ezt már nem először tapasztaljuk) Az ott dolgozó szemèlyzet nem túl kedves. A beérkező ismerőseiket lelkendezve fogadták-amivel nem is lenne baj- majd hangosan mondták nekik,hogy kedvezmènyben rèszesülnek. Mi nagyon sokat vártunk 2 db sütemènyre ès 2 db üditőre,amièrt -nem kedvezmènyesen- 8165 ft-ot fizettünk. Ezután nem volt kedvünk beülni oda.