A szálloda elhelyezkedése kiváló, az ételek nagyon finomak, a személyzet segítőkész és kedves volt. A szobák nagyon szépek, a kilátás gyönyörű az erkélyről, a park szép gondozott, virágos. Nagyon jól éreztük magunkat, bár a Balatonban még nem tudtunk fürödni, de közel van a sétány is, nagyokat lehet a városban sétálni, van bőven látnivaló.
Most jottunk haza nagyon szep napokat toltottunk ott . Minden kivalo volt ,a szemelyzet kedves es figyelmes mindenutt tisztasag ragyog az egesz hotel . Etkezes kivalo volt glutenerzekeny vagyok a szakacs kezseges volt mindig segitett . A wellness reszleg is kitunovolt . csodalatos napokat toltottunk itt. Biztos , hogy visszaterunk. Koszonet a kollektivanak.
Mi nagyon szeretünk idejárni, akárhányszor leutazunk a Balatonra itt szállunk meg. Nagyon jónak tartom, hogy rengeteg szolgáltatást lehet egy helyen igénybe venni. A wellness részlegük nagyszerű, az ételek is bőségesek és finomak. Mivel lent van a parton, nagyon szép a kilátás a Balatonra.
Februárban voltunk ,minden nagyon szuper volt, visszatérünk! A hideg idő ellenére tökéletes kényelemben volt részünk, a teljes személyzet nagyon figyelmes volt, csodálatos napokat töltöttünk ott. Februárban voltunk ,minden nagyon szuper volt, visszatérünk! A hideg idő ellenére tökéletes kényelemben volt részünk, a teljes személyzet nagyon figyelmes volt, csodálatos napokat töltöttünk ott.
2014. április végén jártunk a Hotelben, 2. alkalommal. A véleményünk továbbra sem változott, a Hotel szollgáltatásai kíválóak. Az ételek bőségesek, válsztékosak, finomak, a Wellnes részlegben minden korosztály kikapcsolódhat. A szobák tágasak, tiszták. Minden elismerésünk a Hotel dolgozóié. Bármikor szívesen visszatérünk és fogunk is! ! !
Másodjára jártunk a szállóban, immár kisgyermekünk és egy kisebb társaság kíséretében: a wellness-részleg kiemelkedő (kedvenceink: változatos hőmérsékletű medencék, sodrófolyosó, sóbarlang), és tágas is, bár ősszel, illetve tavasszal voltunk ott, a nyári csúcsban a közvetlen vízpart és a centrumközeli elhelyezkedés miatt valószínűleg többen vannak.
A szobák mérete is megfelelő, a földön játszóhelye is maradt a fiúnknak (babaágyat (2000 Ft/éjszaka áron biztosítanak - ez többek közt lefelé vitte az ár/érték arány pontszámát nálunk). A konyha, személyzet - megbízhatóan jól teljesít.
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk a szállodában. Megközelíthetősége jó, a kilátás gyönyörű, a szolgáltatások minden igényt tökéletesen kielégítenek. Az étterem színvonala kitűnő, bőséges választék, finomabbnál finomabb ételek. A személyzet nagyon kedves, a hotelben mindenhol tisztaság van. Kicsiknek-nagyoknak egyaránt ajánlom. Továbbra is ide fogunk visszajárni! :)
Előszezon utolsó hétvégéjét töltöttük el (3 nap 2 éjszakát)a szállodában. Igaz, hogy a kültéri medencék még üzemen kívül voltak, de a belső wellness részleg kárpótolt mindent. A színvonal valóban négy csillagot érdemel, mind a panorámát, mind hotelt illetően! A tisztaságban nincs kivetnivaló,a szobák tágasak.
Ami a gasztronómiát illeti rendkívül változatos és finom! A többféle svédasztalos reggeliből ill. vacsorából mind a gyerekek mind a felnőttek találhatnak maguknak egyaránt kedvükre valót. Azért zárójelben megjegyezném az étkezést illetően, voltak "tipikus magyar" emberek, akik a "bőség zavarában" tömve hagyták kiszedett ételekkel a tányéraikat az asztalukon, majd távoztak, amiből még kb. 2-en jól laktak volna. . . . egy pincér le is fotózta, hogy megörökítse, vannak még b*nkó emberek, de hát ezért jut oda Magyarország, ahova. . . . mindenesetre ezt is nagyon jól tolerálják a szállodai alkalmazottak! A közvetlen balatonparti fekvés remek! Aki mégsem pihenni indul a helyre, kiránduló helyekben is akad számos választási lehetősége. Összefoglalva: "Valóban négy csillagot érdemel a hely! ", mindenkinek ajánlom.
Minden igényt kielégítő szálloda.A wellness részleg különösen elnyerte tetszésünket.Személyzet kedves,segítőkész.Külön megemlíteném a pincérek kedvességét.Szobánk tiszta és szépen berendezett volt.Szeretnénk nyáron is pár napot eltölteni a hotelben.Biztosan visszatérő vendégek leszünk.
2000 óta sokszor voltunk már a hotelben, sosem csalódtunk. Jó hangúlatú disznóvágás szilveszterkor,főnyereményt nyertünk a 3. épület megnyitására egy 2 személyes hétvégét. Kellemes nyári hetet töltöttük el stb. Kellemes környezet, gyors, udvarias foglalás és fogadtatás,bőséges, izletes ételek,udvarias személyzet,sokrétű wellnes szolgáltatás, tisztaság.