Már sokszor jártunk a szállodában. Finom ételek, tiszta szoba. kitűnő, több medencés wellness szolgáltatás. Problémát csak az egyes vendégek hozzáállása okozta. A wellness részleg kiírásait nem veszik figyelembe és ezt sajnos egy úszómester sem tartatja be.
Attól, hogy egy szálloda gyermekbarát, az nem azt jelenti ,hogy néhány családnak mindent szabad, a többi vendég pihenését is megkeserítve ezzel. Sajnálom, mert a szálloda tökéletes. Minden igényt kielégítő.
A szálloda könnyen megtalálható helyen van, tágas elhelyezkedéssel. A tágasság érvényes az épület külső és belső kialakítására is. Ez a szépsége, "szabadsága",ugyanakkor ez az egyetlen (áthidalható)hátrány, ha az ismerős szobája a komplexum másik végében van.
Az ételek finomak, választékosak, a személyzet családiasságot közvetít (ami nagy dolog egy ekkora férőhelyű hotelben. Nyugalmat sugároz minden, pihenésre,feltöltődésre kifejezetten alkalmas.
Gépkocsival érkeztünk a szállodához, nagyon egyszerűen odataláltunk. Ingyenes parkolóhelyet szobánk ablaka alatt sikerült találni. A személyzet nagyon készséges, kedves volt, az étkezések minden eddigi tapasztalatainkat felülmúlták. Minőségi ételek, minden igényt kielégítő választékkal. Szobánk tiszta, tágas, kényelmes volt.
A wellness részlegen mindent megtaláltunk, ami a tökéletes pihenéshez kellett. Felejthetetlen 3 napot töltöttünk el a szálloda vendégeiként. Köszönjük! ! !
Kiváló 2016. augusztus 13.üzleti partnerrel járt itt
Nagyon szép,igényes hotel komplexum,luxus szobákkal,gyönyörű kilátással a Balatonra! Változatos,super wellness részleg,kiváló masszőrökkel és kedves,mosolygós személyzettel! Az étterem is kellemes,finom,egészséges ételválasztékkal és gyors,kedves felszolgálókkal! Ötcsillagos minőség,imádjuk és mindig visszatérünk! Köszönöm
Sokadjára jártunk itt és még mindig jó hely . . . . igaz sajnos az már latszik a szállodán hogy a pénz az apartmanok és az új szálloda építésére megy el. . . . remélni tudom csak azt ahogy kész vannak a munkával akkor ezt a részét is fel fogják újítani . . . igaz már várom hogy lehessen szobát foglalni az új hotelben és azt is ki tudjuk próbálni . . . . de a hotel is és füred is örök szerelem marad. . . . .
Már több négycsillagos szállodában jártunk,de ez a hotel különösen elnyerte a tetszésünket. Mindenki nagyon udvarias volt. Mikor megérkeztünk nem működött a fűtés,de a takarító hölgy azonnal hívta a szerelőt. A szoba kényelmes,tágas és tiszta volt. Az különösen tetszett,hogy a fürdőszoba és a WC nem egy helyiségben volt.
Az étteremben mindig volt szabad asztal. A pincérek gyorsan és udvariasan szolgáltak ki. Az ételválaszték egy ötcsillagos szállodának volt megfelelő. A wellness-részlegben újra elcsodálkoztunk a sok medencén,a pompás szaunákon,a tisztaságon és az udvarias személyzeten. Elhatároztuk,hogy legközelebb unokákkal látogatunk ide,mert láttuk,hogy itt a gyerekek is jól érzik magukat.
Harmadik hosszú hétvégénk a szállodában,a wellness nagyon szép, tiszta, mindig van valami "esemény". Az ételek bőségesek, változatosak, a pincérek gyorsak, kedvesek. A régebbi épületrészre ráférne egy kis felújítás, a fürdőszobában a csap, az összefolyó karbantartásért "kiabál", valami miatt a 3 nap alatt végig szennyvízszag volt a fürdőszobában.
Családdal, párommal, több alkalommal jártunk már itt, különböző szobatípusokban, de nyugodtan állítom, hogy itt minden tökéletes. Ez a kedvenc szállodám. Az ételek, a wellness részleg, a szobák és a kedves személyzet is segíti a kellemes kikapcsolódást. Nagyon szeretünk itt pihenni, mert minden igényt kielégítenek. Jövőre már gyerkőccel megyünk.
Csodálatos 4 éjszakát töltöttünk el a hotelben két kisfiúnkkal. Mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek változatosak, bőségesek és nagyon finomak voltak. A személyzet kedves és udvarias. A hotel minden szempontból gyönyörű és tiszta. A wellness rész is fantasztikus, a kilátás csodálatos. Bizton állíthatom, hogy mi mindenképpen visszatérünk még ide. Köszönjük