Nagyon szép, superior szobát kaptunk a 3 épületben, kellemes kilátással a Balatonra, hatalmas ággyal, nagy térrel a szobában, de a párnák nagyon kényelmetlenek voltak((
A wellness részleg nagy, szép és tiszta,a személyzet rendkívül korrekt, szinte egész nap nem láttunk senkit, de mmindenhol folyamatosan takarítottak. A szauna részleg is elég nagy,minden igényt kielégít,hasonlóan nagy méretű,mint az egerszalóki Saliris Hotelben. Gyermekünk nagyon jól érezte magát, különösen a szombat esti gyertyafényes wellness party tetszett neki, amikor is a gyertyák pislákoló fényénél és a medencékben elhelyezett led szalagok fényénél a csillagos ég alatt(üvegtető)sodródtunk körbe-körbe a sodró folyóban. HA negatívumot kellene említenem,akkor az mindenképpen az ételek minősége. Rengeteg féle ételből lehetett választani,de a húsok rágósak voltak, a zöldség meg szétfőtt,nem párolódott. Talán a szakácsuk a gyenge láncszem. Amit korábban többen is írtak,hogy mogorva a személyzet, hát pont ezt nem tapasztaltam,de nem is nagyon találkoztam senkivel. A szálloda nagyon gyerekbarát, játszószoba kicsi,de kellemes, nincs ugyan sok játék,de a gyerek szívesen elmolyolt ott. Szép az udvar, játszótérrel, kikötővel és a móló mellett úszkáló hattyúkkal. Ajánlom gyerekes családoknak szívesen,de baráti társaságoknak is klassz hely, szívesen nyaralnék itt egyszer. .