Az ételek kifogástalanok. Zavaró , hogy a szobában nincs bekészítve a fürdőköpeny ill. A csillagok számából ítélve elvárható lenne, hogy legyen a tusfürdő-zuhanysapkán kívül kozmetikai csomagocska is. Nem beszélve arról, hogy a zsebkendős dobozban 2 darab volt, szóval a szobalány kicsit "visszafogottan" dolgozott.
A szállodában csak egy éjszakát töltöttünk el a férjemmel. Egy szakmai konferenciára voltunk hivatalosak. A hotel könnyen megközelíthető,a parkolási lehetőség jó. A szoba tiszta és csendes volt. Csak azt hiányoltam,hogy nem volt bekészítve a fürdőköpeny,ezért külön le kellett menni.
A wellness-részleg tetszett,tiszta volt a víz és működtek az élmény-elemek. Nekem különösen a sok infra szauna nyerte el a tetszésemet. A szálloda éttermében jó a kínálat,a személyzet figyelmes. Átlagban jó volt a szálloda,csak a kicsit borsos árak gondolkodtattak el.
Harmadik hosszú hétvégénk a szállodában,a wellness nagyon szép, tiszta, mindig van valami "esemény". Az ételek bőségesek, változatosak, a pincérek gyorsak, kedvesek. A régebbi épületrészre ráférne egy kis felújítás, a fürdőszobában a csap, az összefolyó karbantartásért "kiabál", valami miatt a 3 nap alatt végig szennyvízszag volt a fürdőszobában.
Az ittjártam honlap rangsora alapján jutottam ide. Csupa jót írtak erről a szállodáról, gondoltam megnézem. Nagyon jó, azaz követendő példának tartom: A wellnes része valóban a Balaton legnagyobbja. Három részből áll: 1. ,szauna és illatszobák, 2. , úszómedence, pihenőmedence és pezsgőmedence, 3.
, nagy wellnesmedence forgatóval, pezsgőmedencével, nyakzuhannyal, pezsgőállással, meleg ülőmedence pezsgőággyal, valamint gyerekmedence csúszdával. Az élményelemek folyamatosan felváltva működnek, nincs szünet. A medencék vizének hőfoka télen is elfogadható. A medencetérből is jó a kilátás a Balatonra. Jó, azaz nem mindenhol van így: ingyenes, személyesen őrzött parkoló, új bútorzatú szobák LCD TV-vel, kellemes hőmérséklet a szobában. A szobában ruhaszárító+törölközőszárítós radiátor, a mosdóvíz forró. Rossz, azaz ezen módosítani kellene: Rendkívüli mértékben zavart a BIZALMATLANSÁG! Szobafoglaláskor előre kérték a teljes időre a szállásdíjat! Nem volt a szobában fürdőköpeny, azt külön helyen kellett felvenni, kártya ellenében. Kétágyas De Lux szobához csak 1 fotel járt. Szintén a wellnestötölköző kártya ellenében vehető fel, szaunalepedő nem is volt! Akár reggelinél, akár vacsoránál elkérik kézbe a szállodakártyát, azaz a szobaszám „bemondását” nem hiszik el. Megkülönböztetnek hétvégi (nyári) és hétközbeni (téli) vendégeket. 3 nap alatt egyetlen program sem volt, se szállodabemutató, se reggeli torna se szaunaszeánsz, igaz téli hétköznap voltunk ott. Az uszodánál lévő bár zárva volt, a Net-kávézóban nem lehetett koktélt kapni. Ottjártunk alatt a személyzet közül senki nem mosolygott, kipróbáltam a három nap alatt egyszer köszöntek előre, de ha én köszöntem előre akkor sem köszöntek vissza.
Második látogatásra ugyanaz a tapasztalat:finom ételek,bőséges választék,szuper wellness,tágas,szép szobák,és sajnos nem kedves személyzet(tisztelet a kivételnek).Karácsonykor nagyon hiányoztak a programok,kiemelt időszak,kiemelt ár,akkor szolgáltatni is kellene!?
6 napot töltöttünk a szállodában, lakosztályban voltunk. Lakosztályhoz képest a szobákban a szőnyeg több helyen foltos volt, a függöny koszos és szakadt és még volt egy két kisebb probléma. De, ezen felül a teraszról csodálatos kilátás nyílt a Balatonra, a Wellness részleg hibátlan, a homokos strand a gyerekek kedvence volt.
A svédasztalos reggeli/vacsora nagyon szuper volt, viszont az a'la carte ebéd nem hozta a hotel színvonalát csak árban. Legközelebb is visszamegyünk ,nagyon jól éreztük magunkat.
Másodjára jártunk a szállóban, immár kisgyermekünk és egy kisebb társaság kíséretében: a wellness-részleg kiemelkedő (kedvenceink: változatos hőmérsékletű medencék, sodrófolyosó, sóbarlang), és tágas is, bár ősszel, illetve tavasszal voltunk ott, a nyári csúcsban a közvetlen vízpart és a centrumközeli elhelyezkedés miatt valószínűleg többen vannak.
A szobák mérete is megfelelő, a földön játszóhelye is maradt a fiúnknak (babaágyat (2000 Ft/éjszaka áron biztosítanak - ez többek közt lefelé vitte az ár/érték arány pontszámát nálunk). A konyha, személyzet - megbízhatóan jól teljesít.
A szálloda több épületből álló együttes, a város szélén helyezkedik el a főút mellett közvetlenül a Balaton partján. Szobánk kicsi de hangulatos volt. A szálloda sokszínű szolgáltatással csábítja vendégeit. A wellness részleg minden igényt kielégít, a szálló méreteihez és befogadóképpességéhez képest kellemesen "eloszlott" benne a nép.
A svédasztalos félpanzió során mind a reggelinél mind a vacsoráná hatalmas a választék (pl. : előételnek lazac rózsák, desszertnek többek között jóféle fagyi. . . )
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, télen-nyáron, pároknak, kis,nagy-gyermekeseknek egyaránt. Konyhája, elhelyezkedése kiváló. Szobák tiszták, kényelmesek.Wellness részlegen mindenki megtalálja amire vágyik. Nyáron nagyobb a nyüzsgés és több a gyerek. Évek óta visszajárunk párommal és most már kislányunkkal is.
2013 szeptemberben jártunk a szállodában.a szálloda nagy és szép. Az udvara csodálatos.a kiszolgálás megfelelő a wellness részlege tökéletes minden igényt kielégít.a szálloda rengeteg embernek nyújt kényelmes pihenést.konferencia termei többféle programnak ad lehetőséget.szívesen mennénk még vissza.