A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
Kellemes hétvégét töltöttünk el a családdal és barátokkal. A szálloda nagy, szép és tiszta,kedves udvarias kiszolgálás, bőséges és igen finom ételek nagy választékban. Őrzött parkoló. A belső medence vizének hőmérséklete kellemes volt a kisgyermekünk számára is. Nagyon tettszett neki.
Kellemes napokat töltöttünk a felújított szállodában. Szép a környezet is, a parti sétány füvesítése és új követése is éppen addigra készült el. Nagyon jó volt a kerti medence, mellette napágyakkal, napernyőkkel, a saját parti strand is szépen rendezett. Az ellátás bőséges és nagy a választék. Mindennel meg voltunk elégedve. Itt minden korosztály jól érezheti magát.
A Szállás. hun nyertem elvoltunk, és nagyon jól éreztük magunkat. A 6. emeleten voltunk a kilátás tökéletes úgy a városra, mint a Balatonra. A személyzet nagyon kedves, a konyha remek, valamikor anno már voltunk itt, de a színvonal ugyan olyan. Vissza mennék bármikor. Saját strandja van.
Mindennek teljesen meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves,a gyerekekkel türelmesek,megértőek. Az animációs program változatos,a gyerekek szívesen vesznek rajta részt. Az étkezés változatos, az ételérzékenységem ellenére több lehetőségből választhattam. Odafigyeltek erre a reggelinél is. Mindenhez nagyon kedvesen álltak hozzá. Mindenkinek ajánlom.
Az apartman nagyon kényelmes, tetszetős. A tisztaság kifogástalan. Gyönyörű a kilátás. Nagyon szép a dohányzó teraszról a kilátás a tóra. Az ételek nagyon finomak és változatosak. A felszolgálók előzékenyek és nagyon rugalmasak. A medence és egyéb szolgáltatásai kifogástalanok. Külön dícséretet szeretnénk az animátoroknak.
Még nekünk felnőtteknek is örömet tudtak szerezni a lelkiismeretes munkájukkal. További sok sikert kívánunk a szálloda minden dolgozójának és vezetésének. Retek István és Retek Istvánné
Öt évvel ezelőtt voltam először a szállodában, akkor is 4 éjszakát. Az volt a megállapításom, hogy a szobákmég nem lettek felújítva, kicsit "szocreal" volt, de tiszta és a pihenéshez megfelelő. Az ellátás akkor is nagyon jó, változatos és finom. Most azt tapasztaltuk, hogy a szobákat felújították, a fürdőszobát csak részben.
Nagyon kellemes volt ez a néhány nap! Ami hiányzik és tartós melegben nagyon fontos kényelmi szempont , különösen egy vasbeton építménynél a klíma. Ennek hiányában a nagy meleg miatt egy este nehezen lehetett elaludni. Ettől függetlenül kellemes napok voltak, a strand remek, úgyhogy ha tehetjük máskor is megyünk. Ezen a part részen még igazi balatoni hangulat van. A kikötőn túl már túl nemzetközi, üzleties.
Évekig idejártunk nyaralni több családdal együtt. (sajnos most már nagyon felmentek az akciós árak is) Imádjuk a Hotel Annabellát, a Tagore sétány közelsége szuper, a balatoni nyüzsi egy karnyújtásnyira van. A személyzet nagyon kedves, az ételek bőségesek, rengeteg választék. A kilátás a felső szintről páratlan.
Évek óta visszatérő vendégek vagyunk. A kissebbik lányom az első alkalommal 2 hónapos volt most 9 éves. A szálloda elhelyezkedése remek. A személyzet rendkivül kedves, figyelmes és segítőkész. A szobák berendezése kicsit retrós de tiszta és a célnak megfelelő! A medencék tiszták és a saját strandrész is rendezett egyetlen bajunk van velük, hogy korán zárnak!
Kimondottan gyermekbarát a szálloda, a babaágytól az etetőszékig mindent igyekeznek megoldani. Az étterem személyzete is nagyon figyelmes, az apróságok rendszeresen ott "sétálnak-csoportosulnak" az asztalok között és ezt a személyzet nagyon jól "viseli". Az animáció is nagyon jó, a lánykáim nagyon szeretik. Az ételek finomak és széles a választék! Az egyéni kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. Több 4 csillagos szállodával is felveszi a versenyt!
A szálloda elhelyezkedése remek, a szobák minőségével nagyon meg voltunk elégedve, sok 4 csillagos szállodában sem jobb az elhelyezés. A konyha kiváló, választékos és nagyon finomak az ételek. Egyéb szolgáltatást nem vettünk igénybe, mert inkább sétáltunk és hajókáztunk, így azokról nem tudok véleményt mondani.
A Hotel Annabella nagyon közel van a Balaton partjához és a közkedvelt Tagore sétányhoz. Ebből kifolyólag az elhelyezkedése kiváló. A kiszolgálással is minden rendben volt. A recepción minden könnyen és gyorsan működött. Wellness szempontjából nem a legfelszereltebb hotel, de a környezet és a szolgáltatások színvonala ellensúlyozza azt. Van min javítani, de ennek ellenére nagyon meg voltam elégedve a Hotellel.