A Balaton partján található Hotel Annabella épületéből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. A szálloda 388 teraszos, kétágyas, fürdőszobás szobával várja vendégeit.
Remek helyszín, segítőkész, kedves személyzet. A szoba tiszta és kényelemes volt, bár kicsit meleg volt mikor a nap oda sütött. A szórakozási lehetőségek is megfelelőek kicsik és nagyok számára is. Az étkezés kiváló volt finom és sokféle étel közül lehetett választani. Az elhelyezkedés kiváló, közel van mindenhez és könnyű megközelíteni autóval is.
Nagyon nem tetszett az, hogy nagyon meleg volt a szobában, és nem volt mit tenni. Nem tetszett még, hogy a strand területén a vizbemenetnél nagy nádas volt, ami a gyerekeket riogatta, féltek tőle, és a kilátást is teljesen elvette. Amellett nem szép látvány a part melletti nyálas uszadék sem. A gyerek félt az iszapban megbujó, és a vizen úszkáló növényektől.
A hotel elhelyezkedése kiváló, Tagore sétány mellett, saját Balaton parti strandja, szép, tiszta, tökéletes. A hotel udvara hatalmas, füves terület, gyerekeknek kiváló lehetőségekkel. A szálloda mindig tiszta, személyzet rendkívül segítőkész. Mi 3 gyermekünkkel voltunk tavaly először, és pár nap múlva ismét megyünk. Már nagyon várjuk!
Ismerős ajánlotta, ezt a szállodát, a képek alapján még nem voltam teljesen meggyőzve,de mivel mindenképpen szerettem volna pihenni valahol ezért gondoltam kipróbáljuk. A szálloda közel van mindenhez, ami a helyszínen derült ki számunkra, sokat lehet csatangolni, a hajókázást ki nem hagynám semmiért.
A strand része szépen ápolt tiszta és mivel csak a szálloda vendégeknek van fenntartva biztonságos. Az étkezéseknél a választék bőséges. Mit mondhatnék még: idén is visszamegyünk :)
A szálloda fekvése nagyon szép, a város nagyon tiszta gondozott, az emberek kedvesek segítőkészek. A szálloda alkalmazottai maximálisan rendelkezésre álltak bármilyen probléma megoldásában. Az uszoda és medence nagyon kellemes. A strand nagyon szép, gondozott a kényelmet méginkább szolgálná ha a napozóágyak ott is ingyenesen hozzáférhetőek lennének.
A szoba kényelmes, kellő mennyiségű tárolóhellyel rendelkezik ami fontos. Az ételek finomak,különlegesek. Az étterem szép, de az asztalok nagyon kicsik főleg 4 személyre megterítve emiatt az étkezés nem kényelmes. Felesleges a 4 személyre történő megterítés mert tapasztalatom szerint a kisebb asztaloknál 2 fő étkezik. Összességében nagyon kellemesen éreztük magunkat.
Úgy érkeztünk Balatonfüredre,hogy nem volt még szálláshelyünk,majd a párom kitalálta,hogy menjünk be ide,amikor megtudtam,mennyit kóstál egy éjszaka,legszívesebben felnevettem volna,de azt kell mondanom,hogy a másnap reggeli séta,illetve maga a környezet,majd pedig a délutáni medencés fürdőzés kárpótolta a negatív gondolataimat.
A szoba lehetett volna picit nagyobb, az étel szuper volt,nagyon változatos,a kiszolgálás is remek. Szuperek a medencék, gyönyörű környezetben van. Jó, hogy a Balaton parton van, és hogy van saját strandra. Azt hiszem mindennel meg voltam elégedve egyet kivéve, a gyerek programok gyengék voltak, és nem volt összeszedett a csapat. Ettől eltekintve, szívesen mennék újra.
A másik kedvencünk Balatonfüred Hotel Annabella. Még édesanyám mozgása engedte évente visszajártunk. A hotel közepes árkategóriájú. A személyzet segitőkész. A szoba kényelmes. A konyhája minden igényt kielégitő. A külső és belső medencéje , valamint a saját balatonparti strandja kiváló pihenési lehetőség.
A szálloda elhelyezkedése remek, minden nagyon közel van hozzá. Nyáron még saját strandja is van, ami szintén jó pont. A szobánk is megfelelő állapotú volt, bár egy kicsit szükös de tartozott hozzá erkély is, amit nem igen használtunk, mert nem a Balaton fele nézett. Ár/érték arányban ezért drágának mondanám egy kicsit.