A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
Összenyitható családi szobában voltunk három kisgyermekkel. A szoba, a park és a wellness részleg is úgy van kialakítva, hogy ideális választás a gyermekekkel utazó nagycsaládosok részére, ami nekünk az egyik legfontosabb szempont volt.
Kis unokánkkal jártunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Gyermekbarát szálloda valóban. A gyermekmedence, a pancsoló, a játszóház labirintus nagyon tetszett, Oliviánk nagyon élvezte. Kár, hogy a kreatív szoba hétköznap nem volt nyitva, de gondolom ez a holtidény miatt van. Az étterem kínálata változatos volt, az ételek minősége jó.
A személyzet udvarias, előzékeny, a szoba kényelmes és tiszta volt. Mindennel meg voltunk elégedve. Biztosan visszatérünk még ebbe a szállodába. Minden ismerősömnek ajánlani fogom.
Mindennel meg voltunk elégedve. . . talán annyit jegyeznék meg,kicsit hűvös volt a medencetérben főleg a gyerekmedencénél,bár valószínű a mínusz 10 fokban nehéz felfűteni az üvegfallal körülvett medenceteret. A pezsgőfürdő medence lehetne picit nagyobb,sokszor többen voltunk benne mint kellene hisz ebbe jó meleg volt a víz a hőmérséklettel ellentétben.
Két fiammal utaztunk egy fagyos hétvégén. Könnyen megtaláltuk a szállodát. A recepciós készségesen eligazított minket. A szoba kellemes hőmérsékletű és tiszta volt. A szaunák jók voltak. Az étkezés kiváló és változatos volt. Talán a gyermekrészleg lehetne színesebb, pl. nagyobb csúszdával feldobhatóbb lenne. Összességében szép élménnyel gazdagodtunk.
Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában, mindennel elégedettek voltunk, öt éves ikergyermekeink is jól érezték magukat. A Balatonra néző panorámás uszoda és a jacuzzi a téli napsütésben óriási élmény, energiával töltött fel bennünket. Konditeremből 2 is van, a súlyzós is szuper. Ételeik nagyon finomak és választékosak.
A játszóházban és a gyerekpancsolóban a gyerekek jól eljátszottak. Érdemes a szálloda utolsó napra nyújtott ajánlatát igénybe venni. Biztos visszatérünk még.
Remek 3 napot sikerült eltöltenünk Önöknél. 2 6éves gyerkőc társaságában látogattunk el a szállodába. A gyerekek imádták. A játszóházban több időt töltöttek, mint a vízben, ami engem is meglepett. A személyzet nagyon kedves, és figyelmes volt. Az ételek fantasztikusak voltak, a gyerekek bármit kóstoltak, mindenre ez volt a válasz: Apa ez nagyon finom!
Mindig találtak maguknak olyan finomságot amivel jól laktak. (pedig nagyon válogatósak)A desszertek minősége, ízvilága pedig kiemelkedő. A szoba tiszta,kellemes hangulatos benyomást kelt. Összefoglalva: Nyugodt csendes környezetben, gyerekcentrikus környezetben, remek konyhával, kedves személyzettel,igen kedvező àràval, tökéletes választás volt számunkra. Egyetlen apróság amely a fürdőzés élményét számomra elvette, az a medence vízhőmérséklete hidegnek bizonyult, ezért mindenki aki picit fázósabb az a jakuzziban köt ki. Bár nyáron biztosan nagyon kellemes lehet, és én a fázósak közé tartozok. De bátran ajánlom mindenkinek,mert remek kikapcsolódást nyújt a szálloda, és a gyereknek unatkozàsra esélyük sincs.
Tisztelt Cím! Az étkezésen kívül minden a kényelmes pihenést szolgálja és mindenkinek szívesen ajánlom. Amit az étkezésnél változtatni kellene az a következő: Az a foglalásnál kiderül,hogy ha kevés a vendég a vacsora menüválasztásos.
Ezzel nincs is baj,de hogy a két leves és a két főétel és a két desszert választási lehetőség ellenére és öt asztal mellett 20perc után érkezett a leves ezen javítani kellene mivel a gyermekek elég rosszul viselik a hosszú várakozást éhesen.
Remekül éreztük magunkat a négyéves kisfiam jókat játszott a játszószobában, bőséges játékválaszték volt, így órákat tudtunk eltölteni ott. A személyzet kedves és segítőkész volt, rögtön tudták orvosolni a problémát. Az étkezés és a tisztaság minőségi. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a szállodát.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Hotelban. Két igen aktív gyermekünkel (5 és 7) ők is nagyon jól érezték magukat, igazi gyerekbarát szálloda, sok lehetőséggel. A part gyönyörű, volt szerencsénk megnézni a napfelkeltét. A reggeli és a vacsora is megfelelő volt, az ott dolgozók pedig kedvesek és segítőkészek. Teljes mértékben meg voltunk elégedve.
2014. őszén jártunk itt, kellemes, napos időben, a rendezett szép park és a Balaton közvetlen közelsége már előny. A szálloda szobái tágasak, tiszták, wifi gyors, a személyzet kedves, barátságos. A wellness pezsgőfürdőjéből szép kilátás a Balatonra, mintha a tóban ülnél. Kifejezetten jó, hogy van úszómedence is, amit sok ilyen típusú szállodából hiányoltam.
A reggeli, vacsora változatos és nagyon finom. Megvoltunk mindennel elégedve, bátran ajánlom mindenkinek, aki kellemesen akar pihenni, családosoknak is, mert szép játszószoba van a wellness rész mellett, animátorokkal, tehát meg van oldva a gyermekfelügyelet is. Igaz, nem a legolcsóbb négy csillagos, de a minőség is olyan, mint az ár.