A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
2 éjszakát töltöttünk a párommal és az 1 éves kislányommal ebben a kellemes, Balaton parti szállodában. A szobánk még a rácsos kisággyal kiegészítve is megfelelő méretű volt, egyedül a klíma birkózott meg nehezen a kinti nagy hőséggel. A második napra azért már sikerült valamennyire lehűtenie a szobát és akkor már mindenki jobban aludt.
A szolgáltatások (gyerekmedencék, úszómedence, játszótér, parkosított, napozóágyas udvar, étterem) nagyon jók voltak, a személyzet is udvarias volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak (félpanziós ellátás). Mindenképpen pozitív élményekkel búcsúztunk a helytől, az biztos, hogy vissza fogunk még menni valamikor! Építő jellegű kritika: a családi szobákba szerintem szükséges lenne a gyerekzárral ellátott konnektor, mert a tükör alatt lévő pont olyan magasságban van, hogy előszeretettel turkált volna benne a kislányom, ha hagytuk volna neki. Csak ezért kap négy csillagot a szoba, egyébként az is ötös lett volna.
Nagyon tetszett, hogy gondoltak a nyugalmunkra. Tökéletes szobát kaptunk a harmadik emeleten, a folyosó legvégén. Csodálatos kilátással. Sajnálom, hogy a fürdőszobában nem zuhanyzó volt. A kád már nem nekünk való. Ilyen pici, pláne. De a fürdőszoba is gyönyörű volt. Bár nem TV-t mentünk nézni, de a csatornaválogatás hagyott maga után némi kívánalmat.
Kár, hogy az időjárás elrontott mindent. Nem gondoltam, hogy ilyen pocsék időnk lesz. Ha nincs előre befizetve, biztos nem megyek. Ha lenne lehetőség az időpont kicserélésére, megtettem volna. A Balaton vizét a benti medence nem pótolta. A reggelik nagyon jók voltak, a második vacsora/szept. 02. / nem nagyon ízlett. Nosztalgialátogatás volt. Nagyon sokat nyaraltam régen B. kenesén. Kiváncsi voltam,mivé lett. A célt elértem. Köszönöm.
Párommal együt léptünk be a számunkra csodás világba a szálloda személyzete teljes odaadó körültekintő figyelmbe részesített bennünket. A szobák tisztasága elhelyezése csodálatos panorámát nyújtott a Balatonra a mi kis tengerünkre . Csodálatos wellness és szauna részleggel rendelkezik .
Saját kikötővel rendelkezik ,ahol vitorlást lehet bérelni hozzá értő kapitánnyal együtt. Az éttermi rész kitünő felszereltséggel ,figyelmes személyzettel felszolgálókkal nagyon kellemessé tette az étkezést , Öröm volt a svédaztal látványa. Itt jöttünk rá hogy a nyugalom szigete a kaland és a bőség szigete ahova még szeretnén visszatérni .
Csodás, napsütéses szeptemberi napokat illetve éjszakát töltöttünk itt. Egy kellemes konferencia résztvevői voltunk, nagy társasággal. Az elhelyezés elegáns, kényelmes, tiszta, világos szobákban, nagyon kényelmes ágyon tökéletes matraccal. A kilátás pedig. . . . reggel az első amit megláttunk/megnéztünk az ezüstösen csillogó Balaton.
. . óriási látvány. AZ étterem kínálata rendkívül széles volt, az ételek minősége kitűnő, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Bármikor szívesen visszamennék, magas színvonalú, tökéletes kikapcsolódást/feltöltődést biztosít a rohanó hétköznapokban.
Tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Fantasztikus felszereltsége van a kisgyermekek részére, saját játszóház, berendezett játszószoba, nagyon kedves és segítőkész személyzet. Wellness szállókhoz képest hatalmas úszómedence, külön két részes gyermekmedence és minden szükséges egyéb felszereltség, szauna, szolárium, konditerem.
És az étkeztetés az eddig legbőségesebb és legnagyobb választékkal bír az általunk eddig meglátogatott helyek közül. Még a lányuk extra igényét is nap mint nap első kérésre teljesítették aki nem tudott választani a hatalmas vacsora kínálatból sem :-) Köszönjük szépen!
Tisztelt szálloda Vezetőség! Gratulálok a remek szállodához,a minden igényt kielégítő szobákhoz,az udvarias és szakértő személyzethez, a remek konyhához,a príma uszodához és nem utolsó sorban a pazar kilátáshoz. Egy szállodának az értékét a berendezése is meghatározza,(bútorok,TV. étkészletek,stb)itt keresve sem találtam hibát.
Mindennel elégedettek voltunk, rend, tisztaság. Az ételek választéka reggelinél és vacsoránál is páratlan. Nyugalom, pihenés, tökéletes kikapcsolódás. Gyerekeknek paradicsom, sehol nem találkoztam még ennyi lehetőséggel. Az elektromos kisautók, gokartok, játszószoba és a labirintus mind nagyon szuper volt. Mindenkinek ajánlom.
Családi nyaralás alkalmával pihentünk a szállodában. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, az ételek, a kiszolgálás, a választék első osztályú volt. Nagyon kedvesek volt a reggeliztető személyzet is, a takarító személyzet is. A szállodához tartozó strandrész is tiszta és gondozott. Mi elégedettek voltunk, biztosan itt nyaralunk máskor is. Kisgyermekes családoknak egyéb akciók is jók lennének.
2013 Márciusában jártam itt a párommal. A szoba a kilátás a konyha a választék, tisztaság, a figyelmesség, kondi terem, medence mind - mind csodás volt. A teljes körű kényelem és kikapcsolódás tökéletes együttesét alkotta. Annak dacára, hogy Márciusban voltunk még az idő járás is kedvezett nekünk.
Szívesen vissza térnénk és bátran ajánlom másoknak is a szállodát. Ha valami negatívumot mondhatnék akkor számomra kicsit tolakodónak tűnt amikor első este a vacsora megkezdése utáni percekben egy öltönyös "Úr" bemutatkozás nélkül megállt az asztalunk mellett és érdeklődött, hogy ízlik -e a vacsora? Tele szájjal, számomra ismeretlen embernek nehéz válaszolni.
Tetszett az elhelyezés, az erkély és a kilátás, a wellnesz és kondi részleg, kiváló volt a konyha és a felszolgálás. Nem tetszett, hogy elmaradt a tavasz. Nem tetszett, hogy a szauna használat szabályaira szóló tájékoztatás csak magyar nyelvű volt és ez irányú megjegyzésemre nem történt intézkedés.