A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
Nagyon szép Balaton parti hotel. Amely teljesen gyermek barát,sok jó programal. A hotel tiszta kedves emberekkel találkoztunk,ètelek finomak. Mi jövöre ismét tervezünk egy hosszú hétvégét.
Kisgyermekeseknek szuper hely! A gyermekmedence, a játszóház, a különböző foglalkozások a gyerekeknek. . . . . , de ami a leginkább lenyűgözött, az a színezhető tányéralátét és a színes ceruzák az étteremben. Míg a szülők vacsoráznak, reggeliznek, addig a gyerek rajzolgathat. Nagyon nagy ötlet!
A színes babatányérok, babakanalak, a különböző bébiételek is kedves gondoskodás a kisgyermekes családoknak. Ilyet más szállodá(k)ban még nem tapasztaltam. A szobák kényelmesek, tiszták. A gyerekeknek is készítenek fürdőköpenyt. A medencék vízhőmérséklete nagyon kellemes. A wellnessrészlegből pazar a kilátás a Balatonra. A masszázs nagyon jó volt! :-) A személyzet végtelen kedves. Egy pici negatívum: az ételválaszték a vacsoránál. Köszönjük a vendéglátást! Visszatérünk! :-) :-)
Szuper volt minden. A gyerek borzasztóan élvezte. Kifejezetten kisgyerekeseknek ajánlom, 2-6 közötti gyerekekkel egy tökéletes nyaralás, hosszú hétvége, wellness hétvége. Nagyon jó mulatság a kicsiknek és közben a szülők is tudnak egyet pihenni, szaunázni, szolizni, fürdeni.
A kicsi és nagyobb gyermekeim egyaránt szuperül érezték magukat.A kézműves foglalkozásokat egyszerűen imádták.Viszont a nagy úszómedence víze egy nagyon picit lehetne melegebb.
Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Karácsonyi ajándéknak kaptuk az utazást, két kisgyermekkel mentünk. Rengeteg program, játék- és alkotási lehetőség volt a gyerekek számára, minden róluk szólt - nagyon jól éreztük magunkat. A Wellness rész is jól felszerelt, reggeli és a svédasztalos vacsora bőséges és változatos, bárki megtalálhatja a kedvére valót! A szobák tiszták, kényelmesek, a személyzet kedves és segítőkész!
27 hònapos lànyunkkal voltunk, ő nagyon èlvezte, a màszòlabirintust màr tudta egyedül is hasznàlni, a jàtszòszobàban minden korosztàly szàmàra talàlhatò jàtèk, itt is òràkat töltöttünk.
A wellness rèszleg tökèletes volt, a gyerekmedence kèt rèszre volt osztva, egèsz apròknak ès kicsit nagyobbaknak is jò mòka. A nagy medence hőmèrsèklete ùszàsra tökèletes. Annak ellenère, hogy magyon sokan voltak a szàllodàban sehol nem volt zsùfoltsàg vagy tömeg, csak a parkolòban ès a reggelinèl volt èrezhető. Egèsz napos gyerekprogramok voltak, le a kalappal az animàtorok előtt. Mindenhol tisztasàg volt, a szemèlyzet udvarias ès segìtőkèsz mindenhol. Szàmomra furcsa volt, hogy a medencèknèl nincs egy felügyelő/segìtő esetleg ùszòmester. Összessègèben gyerekkel szuper vàlasztàs volt, de ha valaki pihenni szeretne, csendre ès nyugalomra vàgyik, vàlasszon màs hotelt, a Hotel Marina Port a gyerekekről szòl.
Egy hetes nyaraláson voltam a szállodában. A személyzet kiemelkedően szolgálatkész volt. A szoba csendes, balatoni kilátással, kényelmes és maximálisan tiszta. A saját strand és a beltéri medence megfizethetetlen.
A Hotel nagyon jó fekvésű, a szoba tiszta volt, az ágy kényelmes. Kisgyerekkel voltunk, ő is nagyon jól érezte magát. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. A vacsora is mindig remek volt és bőséges. A süteményekből még a vacsora idő végén is mindig volt. (Sok szintén 4 csillagos szállodában már az elején elfogytak a finomabb sütik).
A sok kisgyerekes család ellenére nyugodt, magas színvonalú pihenés volt. Bőséges, különleges ételkínálattal. Eddigi tapasztalatok alapján itt volt a legnagyobb választék, ahol a különböző allergiában szenvedőkre is gondoltak. Tiszta, kényelmes szobában voltunk. A wellness részleg is kitűnő. A park rendezett, minden igényt kielégítő. Ár-érték arány megfelelő.
A Hotel Marina-Port ****-ban töltött el négy fős családunk három napot. A szoba berendezése igen praktikus. Esetleg egy zsámoly még jól jöhetne a fürdőbe a kicsiknek. (Mi vittünk.) Az étteremben viszonylag választékos volt a kínálat. A fürdő részleg kifogástalan. Szívesen visszamennénk még.