A Hotel Francoise Balatonlellén, a parttól mindössze néhány lépésnyire várja a csobbanni, üdülni vágyó vendégeket. A nyüzsgő centrumhoz közel, mégis pihentető környezetben található szálláshely saját kis medencével és a parton napozóstéggel rendelkezik.
A sportolási és szórakozási lehetőségek végtelen számúak, a nyári fesztiválok magával ragadják az ide látogatókat.
Nagyon szerencsés választás volt ez a szálloda. A szoba egyszerű, nem hivalkodó, kényelmesen elfértünk. A klímára nagy szükségünk volt. A félpanziós ellátás reggelije klasszikus kontinentális, ár-érték arányban tökéletes. Ha jelezzük, speciális étrendhez is igazodnak asztalszervizzel.
A főétkezés külső helyszínen van, ennek kínálata is bőséges, a felszolgáló személyzet (ritka ez manapság) perfekt. Gyors, pontos, kedves, figyelmes. A szálloda személyzete- Ármin és Alíz (? ) - előtt minden tiszteletem. Közvetlenek, segítőkészek, nem tolakodóak, minden igényt igyekeznek kielégíteni, ha probléma adódik azonnal megoldják. És ami fontos, szeretnék, hogy ez a hely még jobb legyen, még több elégedett vendég távozzon és jöjjön vissza.
A személyzet nagyon aranyos és készséges volt. A szobák kényelmesek és tiszták. A tisztaságot a sűrű, pontos majdnem minden napos takarítás adta. Ez tetszett, hiszen kis gyerekes szülőként ez nekem nagyon fontos. A reggeli változatossága elég gyenge, de az étel ízletes volt.
Sajnos a hálószobában a redőny nem működött, az ablakot nem lehetett kinyitni és a másik szobából lehetett hallani a szomszédot:) A légkondiból időként víz csöpögött, így azt hosszan nem lehetett használni. A TV egyes csatornái pl. M1 szaggatottan működött. A Wifit nem igazán lehetett használni a lefedettség miatt. A szoba egyébként szépen volt berendezve és hangulatos volt:)
Az étrend egyhangú volt pl: gyümölcsleves egy íz, csirke minden féle változatban. Hiányzott a savanyúság, a saláta, és egy kancsó víz legalább. A reggeli sem volt változatos, tehát ha változtatnának rajta az jó lenne, a mennyiség az elfogadható volt a hölgyeknek, de a fiúk mindig éhesek maradtak! Mindezeket leszámítva nagyon jó volt a nyaralás.
Ami tetszett: A személyzet barátságos volt, a máshol gondként kezelt speciális étkezést is megoldották (tej érzékenység) egyedi reggeli elkészítésével. Az árért azt kaptuk, amit vártunk. Ami kevésbé: Kicsit közel van a vasút, ami este már zavaró tud lenni.
Takarításban lehetnének erősebbek, mert bár a szoba és az ágynemű tiszta volt, de csak a távozás után van szobai kuka ürítés, az egyik fiókban pedig egy régebben otthagyott, üres gyümölcslé dobozt találtunk.
Megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak bennünket. A családi szoba kialakítása is megfelelő volt. A reggeli nagyon szuper volt, bőséges és változatos kínálattal. Összességében nagyon meg voltunk elégedve, azt kaptuk, amire számítottunk.
Nagyon örültem a családi szoba elhelyezésnek! Két légtér, kis konyha csendes nyugodt környezetben, közel a parthoz centrumhoz! A reggelit bővíteni kellene és a medence is jó lett volna ha felvan töltve! De jövőre is szívesen megyünk!
Nagyon jól éreztük magunkat,amit a KIVÁLÓ személyzetnek köszönhetünk! ! Példa értékű a munkájuk! Sok helyen példát vehetnének róluk! ! Az egyetlen kifogásolni való dolog a reggeli! Lehetne változatosabb! A vacsora viszont mindenért kárpótolt,bőséges, és nagyon finom!
Minden tökéletes volt. Elégedett voltam én és pánrom is úgy a szállással mint a szolgáltatással. Le a kalappal a személyzet előtt nagyon előzékenyek és figyelmessek és udvariassak voltam. Ami még nagyon jól esett hogy kedvessek voltak a kis kutyusomhoz is. Hálás vagyok a kellemes 6 napért. A jövőben is szívessen szállnék meg újra.