A Touring Hotel a berekfürdői strandfürdő mellett található, a városban egyedülállóan közvetlen összeköttetést biztosít a Berekfürdői Termál- és Gyógyfürdőbe. A családias szálloda kellemes pihenést és kikapcsolódást kínál vendégeinek.
Ebbe az árba talán belefért volna a félpanziós ellátás.A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész,az ételek finomak,a reggeli kávémat akár hajnalban is elkészítették.A fürdő és a környezet nagyot változott a húsz évvel ezelőttihez,nagyon szép lett!! Örülök,hogy Őket választottuk!
Nagyon kellemes hetet töltöttünk el Berekfürdőn, szállásunk gyönyörű,csendes környezetben a Hotel Touring Berekfürdőben volt,közvetlen átjárással a fürdőbe. Csodálatos volt, hogy minden nap élvezhettük az éltető berekfürdői gyógyvizet. A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt, mindig pontos, precíz választ kaptunk. Nagyon jól volt a csomagajánlat kitalálva.
Kellemesen eltöltöttük ezt a négy napot a Hotel Touringban. A hotel kényelmes és fő előnye, hogy egy perc alatt már a strandon lehettünk. Az időjárás nem volt túl kedvező, de annyira rossz sem. A szoba tiszta és kényelmes, a TV nem működött valami jól és túl kicsi képernyős, na de hát nem TV-t nézni mentünk.
A szálloda 2 csillagos, tehát csodát nem várhatunk tőle. A csodát a személyzet hozzáállása adja. A szoba tiszta, a szakács e ü, és nagyszerű ételeket készít. Figyelmesek, és kedvesek. Remélem, egyszer nyernek egy pályázatot, amivel fel tudják újítani, és még akkor is meg tudják fizetni a hozzánk hasonló kisnyugdíjasok. Köszönjük.
Férjemmel voltunk a Hotelben szeptember 8-12 ig ! Nagyon-nagyon kedves személyzettel találkoztunk! A szoba szép nagyon tiszta zuhanykabinos! A fürdőbe egy folyosón kellett átmenni ez nagyon kényelmes megoldás! ! ! Reggeli ebéd is volt a csomagunkban elfogadható rugalmasan kezelték ha valami mást szerettem volna. Összességében nagyon jó minden!
Nagyon szeretnénk menni jővőre is,de a mai világban ilyen kis tv-ét már mindenhol leselejteztek. Nagyon szeretnénk ha jővőre lenne erre lehetőség,mert ezeken a tv-kem már a múbemondott se lehetett látni,nem a fotbal meccseken a labdát. Szeretném ha a kérésünket támogatnák,mert ez legalább 10-15 ember problémája volt. Egybként mindent köszönunk.
A szálloda kifogástalan, maximálisan meg vagyunk elégedve.Élveztük, hogy nem kellett az utcára kimenni, közvetlenül beléphettünk a fürdőbe. Az ágy, kicsit szűknek bizonyult, a végén átmenni a túloldalra igen pici volt a hely. A személyzet udvarias, figyelmes, segítőkész volt. Köszönünk mindent.
A személyzet átlagon felül kedves, a közvetlen átjárás a strandra remek lehetőség. (Utazás előtt olvastam, hogy mások lehangolónak találták az átjárót; azóta vagy felújították, vagy eleve nem volt annyira szörnyű, nekem megfelelt. ) A hotel kényelmes, összességében nagyon jól éreztem magam.
Ami igen gyenge, az az étkezés: reggelire egyféle sajt (trappista vagy a legolcsóbb eidami), parizer-színvonalú felvágott, vaj, rántotta, müzli. A kávé üvegkancsóban, azaz, ha nem akkor tették ki, akkor langyos, ráadásul mellette az ugyanolyan külsejű tea, egyszer én is összekevertem, és mások is. 7-9 óra között volt reggeli, 1/2 8-3/4 9 között bármilyen időpontban mentem, valamire mindig várni kellett (tányér, bögre, kenyér, kávé, tej, sajt). Az ebéd mennyiségre elégséges, de egy hét alatt kétszer volt disznóhús, zöldség, savanyúság semmi, tészta és rizs, és egy alkalommal 20 percet kellett várni, mert akkor főtt a tészta (11. 30-14. 00 óra között volt ebéd, ez 13. 15-kor történt). Ettől függetlenül pl. az első napi ebédet lekéstem, de felszolgálták vacsorára; ahogy írtam, a személyzet nagyon kedves.
Egy hetet, töltöttünk, férjemmel, nagyon figyelmes személyzet, a konyhai dolgozók, kérésünknek eleget téve, még a pacalpörköltet is megfőzték nekünk!A segítőkészségük, ami nagyon ritkaság...Mi, máskor is szívesen megyünk pihenni! És mindenkinek, merem ajánlani!!!! Csodálatos hely!!!
A személyzet kivállóan végzi munkáját,mindenben készségesen segít. Az étterem dolgozóiról ugyanezt tudjuk elmondani. Az ételek számunkra megfelelőek voltak,a menü kifogástalan,tetszett hogy a vacsoránál az étlapról bármit választhattunk,rövid időn belül elkészítették. Ami kifogásolható,az a fedett gyógyfürdő állapota,amiről nem a szálloda tehet.