Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
Szívesen ajánljuk Mindenkinek, akik csendre, és nyugalomra vágynak. . valóban pihenni, kikapcsolódni szeretnének. A szálloda távol esik a a nyüzsgő városi zajtól, kimondottan csendes, és a levegő is tiszta. Gyönyörű park veszi körül a főépületet, rengeteg szabadtéri, valamint beltéri programlehetőség közül lehet választani.
. Szebbnél szebb állatok találhatóak a park területén, nyuszitól egészen az EMUig lehet simogatni szinte mindent ! :) Alapvetően tiszta (nekünk talán az nem tetszett, hogy a fürdőben 3 nap alatt nem sikerült kiüríteni a kukát, pedig minden nap járt bent a takarítónő törölközőket cserélni). Az egyetlen dolog, ami KICSIT csalódást okozott. . a konyha: mivel kevesen voltunk, tányérszervizes reggeli és vacsora volt, ami a 3. nap már kicsit unalmas volt. . Kompenzálásként szolgált viszont a korlátlan italfogyasztás vacsoránál (folyó bor+sör, és üdítők), és a játékterem ! :) A wellness rész elég kicsi, így szinte mindig foglalt (1 családnak ideális egyszerre), ezért mi ki sem próbáltuk. . :( A személyzet nagyon kedves, rugalmas. . nem tudtunk olyat kérni Tőlük, amit nem tudtak teljesíteni ! :) Összességében nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még ! :)
A szálloda a kifejezetten nyugalmat,békét,pihenést keresőknek ajánlom. A személyzet kedves, a tisztaság példás. Ami csalódást jelentett az a konyha. Tolnai autentikusnak hírdetik,hát az enyhén égett gombóc, az igen túlsütött palacsinta-másnap ua felmelegítve- számomra nem jellemző a vidékre.
Mivel kevesen voltunk a tányérszervizes reggeli sem nyerte el a tetszésemet. Nekem mint vendégnek érdektelen hogy milyen létszám ideális egy szállodának. Ezt leszámítva nagyon kellemes hely. A személyzet igyekvő( szakács? ? )figyelmes.
Alig voltunk a szállodában, mégis a legkisebb tetőtéri szobát kaptuk. Lift nem volt, a lépcső meredek, szűk, és kényelmetlen. A wellness rész nagyon kicsi. Viszont nagyon kedves volt a személyzet, és finomak az ételek. Nagyon kedves gesztus volt az ingyenes masszázs.
Négy napot töltöttünk el ezen a csodás helyen! -Csodálatos környezet, mókus minden reggel megjelent az ablak előtt, tóban ugráltak a halak - szobák szépek , tiszták és igényesek (lcd tv) , -fürdő igényes, tiszta. -szálloda szép, tiszta - személyzet kedves udvarias, segítőkész, pincérek is, srác kicsit néha túl vicces akar lenni, de belefér.
- wellness télen kicsit kicsi van egy pici medence ami max 4 párnak kényelmes, szauna 4-5 fős ,de igazából nem kellet sorba állni mivel kevesen voltunk. - fitnes terem van, de a gépekre ráférne egy kis karbantartás fútópad még ahogy működik , de a többi nem (bár nem sportolni mentünk) , - Étel: reggeli bőséges, ízletes minden van ami kell és nagyon hangulatos a terítés (sparherten , szuper) vacsora na az a gyenge pont volt! büfé vacsora volt elvileg, de a 3 vacsiból 2 előre gondolás alapján pár dologból lehetett választani és a kv felszámolták és ez kicsit vissza tetsző volt, mert ha már nincs a megbeszélt akkor valahol egyensúlyozni kellett volna! - biciklizni is van lehetőség ami ért fizetni kell ezzel nem is lenne gond, de valami iszonyat biciklik vannak és ennek tükrében érdekes hogy pénzt kérnek érte! ha már vacsora nem a megbeszélt valahogy jóvá tehették volna! A csónakázás ingyenes és nem szabad kihagyni. Billiárd, ping-pong, csocso, darts is van. Teljes pihenésre van lehetőség ajánlom
Budapesttől nem túl messze, szép helyen található a Hotel. Kedves, előzékeny kiszolgálás, gyermek (család) barát pihenési lehetőség. Gyermekjátékok is adottak. Jó levegő.Kerékpározási lehetőség. Az ágyak kissé keskenyek, viszont kitűnő magyaros ételek. Jól éreztük magunkat. A helyet ajánlottam a gyermekeimnek.
Szeptemberben egy hosszú hétvégét töltöttünk ebben a kellemes, természetközeli környezetben, gyerekeinkkel és unokáinkkal. Éltünk a hely adta lehetőségekkel: volt biciklizés, horgászás, lovaglás, lovaskocsizás, részvétel a kenyérsütésben, kinti és benti játékok, fürdés. A szálloda kellemes, az alkalmazottak kedvesek, az ételek finomak és bőségesek.
Ez a reggelikre és vacsorákra igaz, ebédnél az étlapról hiányoztak ételek és a felszolgálás sem volt mindig kifogástalan. Külön kiemelném a lovászhölgy munkáját, aki láthatólag nagyon szereti a szakmáját és nagy élvezettel kíséri a vendégeket. Jó szívvel ajánljuk a helyet másoknak is.
Frissen felújított, de nem használható a taposó medence. Az első 2 napban az Animátor(helyettes) lelkesedése, gyerekekkel töltött ideje hagy némi kivetnivalót. Következő napra egy iskolás csoportot fogadott a szálloda, mikor is a szállóvendégekkel szemben előtérbe lettek helyezve, s a mi programjaink maradtak el, mondván velük kell foglalkozni.
Egyetlen egy felnőtt, esti program sem volt a 4 nap alatt. Az étteremben az ételek elé tett információs táblácskák felcserélése(lődése) nem egyedi, mely keserűséget okozott(pl. kecske-bolti tej). Alapvetően jól éreztük magunkat, de ha ezek a kisebb-nagyobb bosszantó dolgok nem lettek volna biztosan komplettebb lett volna a kikapcsolódás.
2 éjszakát töltöttünk a hotelben gyermekeinkkel, immáron 3. alkalommal. A szálloda mindháromszor más-más üzemeltető kezében volt, mi most éreztük magunktól legtávolabbinak, bár lehet, hogy csak az újdonság varázsa hiányzott. A hétvége alatt többször is áramszünet, áramkimaradás volt tapasztalható, ilyenkor a tv és inetrnet órákon keresztül nem volt elérhető.
Melegvíz nem minden esetben volt, előfordult, hogy csak második, harmadik nekifutásra tudtunk letusolni. A wellness megfelelő, tiszta, igényes. Az étterem vidéki jellege nekünk idén nem nyújtott nagy gasztronómiai élményt. A személyzet kedves, segítőkész. A borkóstoló 5*, hozzáértő, felkészült szakemberrel, finom borokkal. A környezet továbbra is lenyűgöző, friss levegő, gondozott kert, udvar, puha fű, igazi gyermekparadicsom.
Az ételek nagyon ízletesek, választékosak. A személyzet udvarias, segítőkész. A lovászlány nagyon kedves, igazi élményt jelentett számunkra a környező vidék bemutatása a lovaskocsikázás alkalmával. A beltéri medence véleményem szerint kicsi, és sajnos az élmény elemek egy része nem működött. Összességében jól éreztük magunkat.
A szobák az étel nagyon jó remek hely a kikapcsolódásra. A beltéri és a kültéri medence a létszámhoz nagyon kicsi. Javaslatom : a mostani kültéri medence lefedése ( a beltéri welness részleghez csatolni) és egy új min 2x akkora mint a mostani kültéri medence megépítése.