Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
Nagyon jól éreztük magunkat a négy nap alatt a gyerekekkel! A recepción segítőkészek, az étteremben az ételek nagyon finomak,háziasak, a felszolgálok kedvesek, és közvetlenek! A lovaskocsikázás során a lovász hölgy, M. nagyon kedves, figyelmes, és az állatok szeretete, tisztelete, a lovakhoz való hozzá állása kimagasló, persze ami magas szakértelemmel is párosul. Nagyon jól éreztük magunkat ebben a csodás környezetben ! Köszönjük!
Várakozással telve indultunk a három napos kikapcsolódásra, hiszen még sosem jártunk ezen a tájon. A kanyargós mezőségi falvak között megbújó wellnes hotelt meglátva, megelégedéssel tapasztaltuk a környezet harmóniáját, a minden igényt kielégítő tisztaságot és kényelmet.
A személyzet rugalmas és segítőkész hozzállása különösen kiemelkedő, a svédasztal egyedi kivitelezése - formai és tartalmi - pedig igazán nagy meglepetéssel és megelégedéssel szolgált számunkra. Köszönjük, hogy itt pihenhettünk!
Mivel mi hárman szoktunk menni nyaralni az Unokámmal,aggódtam a pótágy miatt, de ez itt kellemes meglepetést okozott:nagyon kényelmes volt. A személyzet udvarias, készséges, külön szeretném kiemelni a gazdasági udvar gondozóját, aki nagy türelemmel magyarázott nekünk, akiknek még soha nem sikerült ilyen közel kerülni ilyen állatokhoz.
Megköszönjük a lovarda munkatársának, hogy nem éreztünk félelmet a lovaskocsikázás során és az utazás alatt annyi mindennel bővítette ismereteinket a lótartással kapcsolatban. Javasolnám ha elfogadják: reggelinél nemcsak nekem nem sikerült a nagy köcsögökből kiönteni a tejet a kávémhoz,ha kisebb, csőrös edényekbe kínálják, az könnyebben kezelhető lenne. Köszönöm, hogy elmondhattuk az élményeinket. További sikeres munkát kívánunk! Heberling Roland, Zámbó József és neje
2 éjszakát töltöttünk Bikácson a Zichy Park Hotelben. Nagyon nagyon kedves volt a személyzet,kiemelném az étterem dolgozóit,mindenki nagyon kedves volt,mindig volt pár kedves szavuk hozzánk. A csend,a környezet nagyon nagyon jól esett,a medence szuper volt:-) Egy percet nem unatkoztunk,mindig találtunk valami elfoglaltságot.
A szoba furcsa volt hogy egy légterű,a gyerekek aludtak volna,mi felnőttek még tévéztünk volna,kicsit zavaró volt. De ezt leszámítva minden szuper volt! ! Köszönjük szépen ezt a csodás két éjszakát:-)
Kiváló konyha, kedves személyzet. Külön köszönet Tecának, Móninak, Szabinának. Csak ajánlani tudom mindenkinek, legyen az család gyerekekkel, párok romantikus légyottra, időseknek és fiataloknak. Ami nagyon szimpatikus volt még, hogy a főnökök is mind nagyon udvariasak és segítőkészek voltak.
Sokadszor járunk itt, mindig több családdal együtt, számos gyerekkel. Fontos volt számunkra, h ne zavarjunk nagyon másokat de élvezhessük a pihenést a gyerekekkel. Ehhez itt nagy és biztonságos a terület, számos program (medencében kenyérsütés, jó hangulatú borkóstolás saját pincéjükben, lovaskocsizás, peca, csónakázás, teke, tollas, kis és nagytestű állatok, gyerekanimáció stb) van - az ilyen kategóriában megszokott szolgáltatások mellett, szinte minden külön térítés nélkül.
. . Végtelen nyugalom, béke, őszinte, falusias vendégszeretet, környékbeli gazdáktól alapanyagok, házias(nem műanyag) ételek, ételallergiásoknak is! Rendkívül rugalmas és segítőkész mindenki, Karcsi bácsitól a séfen, pincéreken át a szálloda vezetőségéiig. Most sok felújitás is történt, ami nagyon ráfért már a komplexumra. Jövőre is okvetlen jövünk, a gyerekeknek is és nekünk felnőtteknek is kihagyhatatlan! 2016. VII. 29.
Nagyon jól éreztük magunkat ezen a helyen .A szálloda ,az étterem , a fürdő mind nagyon jó volt .Nagyon klassz időt fogtunk ki . A személyzet csúcs volt .Ennyi mosolygós és kedves embert ritkán láttam .
Szeretnék visszatérni !!!
Gyuri !
Zichy Park Hotel válasza
Nagyon köszönjük elismerő szavait! Vendégeink pozitív visszajelzései megerősítenek minket abban, hogy a májusi üzemeltetőváltással minőségi változás történt a szállodában és az új csapat jó úton jár.
2016. július 28., Zichy Park Hotel, értékesítési vezető
Egy hetet töltöttünk itt. Nem volt végig jó időnk, ennek ellenére mindig volt mit csinálni. Nagyon szép volt a park, hangulatos a szállás, nagyon finomakat főztek. Mivel a gyerekek jól szórakoztak, és biztonságban voltak, a felnőttek is tudtak pihenni. A személyzet is nagyon kedves volt.
Mónika lovásztól sokat megtudtunk a lovakról, és emlékezetes lovaskocsikázáson vettünk részt az erdőben. Karcsi bácsinak is mindig mindenkihez volt egy kedves szava. Ha valaki nyugalomra és pihenésre vágyik, érdemes felfedezni ezt a helyet!
Nagyon jol éreztük Magunkat,étkezés kiváló volt mintha hazait ettem volna.Hiányzik a gyerekeknek a kicsi medence és a fedett rész ha esik az eső. Üdv István
Zichy Park Hotel válasza
Köszönjük értékelését! Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, amelyhez óriási segítséget nyújtanak a vendégek észrevételei, így az Öné is.
2016. július 28., Zichy Park Hotel, értékesítési vezető
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában édesanyámmal és az Ő testvérével. A személyzet mindig mosolygott kedvesek voltak segítőkészek pedig az idő sajnos ellenünk volt mert szombaton egész nap esett az eső. Ennek ellenére mindent megtettek, hogy a vendégek kellemesen érezzék magukat. Egyetlen egy kifogásom lehet az Á.
nevű masszőr hölgy keze olyan mértékben erős, hogy másnapra kék-zöld foltok jelentek meg különböző testrészeimen, pedig én csak egy hangulatjavító aromaterápiás masszást szerettem volna. Kellene szólni a hölgynek, hogy ilyen módon ez nem biztos hogy kellemes tud lenni egy nőnek. Más kellemetlenség nem ért sőt kalapot kell emelni az egész társaság előtt, hogy ilyen jól állták az idő által előállt rossz helyzetet is. Szerintem senki nem unatkozott a vendégek is mind mosolyogtak ami azt jelenti hogy jól érezték magukat. Én és a családom nagyon szépen köszönjük ezt a hétvégét és további sikereket kívánunk.