Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Az őszi szünetben jártunk itt: 2 felnőtt és egy 8 éves gyermek. Udvariasan fogadtak a recepciónál, minden tájékoztatást megkaptunk. Nagyon kedvesek voltak, kimondottan gyermekbarát szálláshely, a nagy park, a csónakázótó, a kerti játékok, az ételek és a belső kialakítás tekintetében is.
Az étteremben mi szem-szájnak ingere, a gyerekek is mindig találtak valami fogukra valót, a salátapultban mindig friss zöldségek voltak, a chef odafigyelt mindenre, az ételek mindig megfelelően melegen voltak tartva, a felszolgálók is nagyon kedvesek és udvariasak voltak. A hotelben mindenütt tisztaság és rend fogadott. A wellness részleg ugyan kicsi, de hangulatos. A visszafogott, ízléses dekoráció sugallta, hogy már ősz van, mindjárt itt a halloween, igazán hangulatos volt. A belső átriumban nagyon kellemesen lehetett eltölteni az időt, felnőttnek, gyereknek egyaránt. A lovász igen barátságosan bánt a gyerekekkel, az állatokkal valóban foglalkozva volt (kivéve a disznókkal), a lovaglás minden gyereknek nagy élmény volt. Szintén nagy kedvencünk volt a csónakázás a tavon. A teniszpálya használatára nem volt alkalmunk,az állandó foglaltsága miatt, s bár sok levél halmozódott fel a sarkokban, a gyerekek nagyon lelkesen használták a pályát. A színvonallal semmi probléma, mindenkinek, kiváltképp kisebb gyerekes családoknak igazán ajánlom. Remélem, mások is részesülhetnek a tökéletes kikapcsolódás élményében. Keszeli Orsolya
Már 5. alkalommal jártunk itt. Általában családdal jövünk. Van, hogy a nagyszülőkkel közösen. Szeretjük a jó levegőt, a horgásztavat és a belső medencét. Most kettesben voltunk a párommal. Szeretünk itt lenni, de most picit én is úgy éreztem, hogy gyengült a színvonal. (ételválaszték, szakadt ágynemű) Azért még biztosan visszatérünk!
Kellemes környezetben fantasztikus kiszolgálás,kényelem. A személyzettől sok érdekes szabadidő programról értesülhettünk. Wellneseltünk,sétáltunk,túráztunk,lovagoltunk. . . ,nagyon nyugodt pár napot töltöttünk itt. Októberben is tudtuk a kinti napozó teraszt használni,mely nagyon kellemes volt. Az Ozorai várba is ellátogattunk,ahonnan új élményekkel tértünk haza.
Ha egy kicsit szeretne valaki elbújni a világ elől, mindenképpen javasolnám ezt a helyet. Január hónapban voltunk. Nagyon kedves volt a fogadásunk. A szoba szép tiszta, nagy. A wellness részleget maximálisan ki tudtuk használni (ebben sz időszakban úgy látszik nem olyan sok ember jár pihenni)A sókamra után nagyon romantikus volt a gyertyafényes pezsgőfürdőzés.
Az állatfarm is tetszett, egy kis sétával érdekes képeket készítettünk. Külön kiemelem a kondi termet, ami pihenés közben jó kis program volt. Az ételek kiválóak, háziasak, az édességek nagyon finomak voltak. Biztosan visszatérünk.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt a családdal (unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik). Nagyon jól éreztünk magunkat. Tudtunk fürödni (kinti medence, benti medence), szaunázni. Nagyokat sétáltunk a hotel parkjában. A gyerekek nagyon élvezték a mini állatfarmot. A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. Az ételek finomak, és gusztusosan tálaltak voltak.
Nagyon jól éreztük magunkat, sokfajta szórakozási lehetőséget adott a szálloda. Csak egy pici megjegyzés: az erkélyen nem találtunk ruhaszárítót a vizes törülközőnek és fürdőruháknak, és talán célszerű lenne tartani az erkélyen kerti bútort /műanyag v. fa székeket és asztalt/, hogy ne kelljen mindig kihurcolni a szobából, meg visszavinni.
Bikácson jártunk a Zichy kastély Hotelban, ahol kellemes meglepetésben volt részünk. Kedves, barátságos személyzet fogadott. A recepciósok nagyon aranyosak voltak, mindenben segítettek. Csend és nyugalom, itt igazán pihenhet az ember. Tisztaság mindenhol, az étteremben fenséges ételeket készítettek, a reggelik is kifogástalanok voltak.
Gyerekeseknek merem ajánlani mert forgalom nincs, szabadon homokozhatnak, játszhatnak. Nagy vonalakban ennyi és az osztályzatunk : 5 lett. Üdvözlettel: Mester Csaba és felesége Tóth Rózsa Eszter.
Családoknak, gyerekeknek elsőosztályú nyaralóhely! Jó a medencéje. konyhája, óriási mozgástér, zöldterület a gyerekeknek játékra,bicilizésre,labdázásra,napozásra stb. Délutánonként szabadidős foglalkozás,tánc,mozgás operátor sagítségével minden korosztály számára. Kényelmes,tágas szobák. Fedett játszóhely eső esetén.
Annyira tetszett a környezet, hogy öt alkalommal töltöttünk itt egy-egy hetet. Egyszer sem nyáron. Sokat kirándultunk. Gyalog el lehet jutni a györkönyi pincefaluba, a vajtai Zichy kastélyhoz. Bármerre indul az ember erdőkön kell keresztül mennie. Több tó is van a környéken. Szinte minden nap láttunk őzeket, szarvasokat.
Nagyon érdekes az állatállomány. Az unokáink nem tudtak betelni a póniló és szamár nézéssel és persze a lovagolással. Májusban árvalányhaj is csodálható. Az ellátás remek, pedig férjem lisztérzékeny, én vegetáriánus vagyok, de mindig megoldották az étkezésünket. Családosoknak, természetkedvelőknek csak ajánlani tudom.
Április 19-21 ig voltunk ebben a gyönyörű szállodában,ahol minden gyerekbarát :) A személyzet nagyon barátságos,tisztaság csillagos ötös! Kisgyerekeseknek feltétlenül ajánlom! Pihenésre tökéletes hely. Kuponos akcióval mentünk, igaz mi keveset fogyasztottunk,de ilyen kategóriára számítottam, hiszen 4 csillagos szálloda.