Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Mi 2 éjszakát töltöttünk a Zichy Park Hotelben, nagyon jól éreztük magunkat! Kisgyerekeseknek feltétlenül ajánlom. Nem tudom, teltház esetén milyen a fürdő részleg, most alig voltak páran rajtunk kívül, mégis "tele" volt a medence. . . szóval egy nagyobb medence jobb lenne, jobb szellőzéssel (mi március elején voltunk, minden ajtó-ablak bezárva, kb.
99%-os páratartalom és hőség). A személyzet nagyon figyelmes, készséges. Vacsoránál hiányoltuk az itallapot, csak kérésre hoztak. Sötétedés után jó lett volna sétálni a parkban, de olyan vaksötét volt, hogy lemondtunk róla. . . nem is értem, emberek hogyan találnak vissza vacsora után, akik nem a főépületben laknak. . . :-)
Mi Szilveszter tãjékán foglalunk szállást. Ez befolyásolta az árat, de növelte a programok színvonalát. Teltház miatt a távolabb eső vadászházba kaptunk elhelyezést, ahol majdnem jéggé fagytam, mert a falaknyár óta nem voltak fűtve, éjszaka hozattunk elektromos radiátort és ezer pokrócot, de azonnal hoztak és mindent megtettek, hogy javítsanak a helyzeten.
A vadászház szobãja óriási, de a felszereltsége ellenére nem emlékeztet 4 csillagos szãllásra. Nyáron biztosan szuper a szabadtéri strandrész, mi tél lévėn bent voltunk a nagyon kicsi fürdőben, de a gyerekeim nagyon élvezték. A fittness terem kicsi, de kielégítő. Az állatokról szóló rész nagy élmény volt a gyerekeimnek. A személyzet nagyon kedves. A környék csendes, de nem kínál látnivalókat. A szålloda pihenésre kiváló, családosoknak ajánlom! ! !
Kedves,mosolygós és segítőkész a személyzet. Nagyon finomak és változatosak,bőségesek az ételek. Jó a fürdő. Szép a környezet. Amit hiányoltunk:mivel szeretjük bebarangolni a környéket,ami igen szép,hiányoltuk a pontosabb útbaigazító táblákat a leírás mellé,amit a szállodában megkaptunk. Náhány tábla vagy túristajelzés sokat segítene a tájékozódásban.
Barátaimmal együtt fedeztük fel ezt a csendes, nyugalmas helyet. Elhelyezésünket kiválónak mondanám azért, mert a három családi szobához egy külön egybenyíló nagy terasz tartozott, ahol csak mi voltunk. Itt nagyon szép kilátás tárult elénk és kellemesen tudtunk beszélgetni is.
Mint nagy internet rajongó azonban elmondhatom ,hogy igencsak meg kellett küzdenem egy kis chat-elésért, mivel wifi elérés csak a fürdő helységében volt. A beltéri medence nekünk szűkösnek tűnt,de a személyzet kedvessége illetve az ételek minősége feledtette ezt. Mindenképpen olyan embereknek ajánlom ezt a helyet akik a város forgatagából egy csendes kis falusi környezet nyugalmába vágynak, és a kedves háziállatok közelségétől sem riadnak vissza.
Tavaly másképp alakult a karácsony, itthon egyedül lettem volna. 24-én reggel felhívtam a bikácsi Zichy Parkhotelt, hogy van-e szabad egyágyas szobájuk! És volt! Mivel nem először jártam itt, személyes ismerősként üdvözöltek a recepción. Még manapság is ritka, hogy akár felár ellenében kisállat (főleg nyuszi) bevihető lenne, itt viszont imádta mindeki az én cuki és barátságos 5 éves törpenyuszimat.
A karácsony csendesen telt. Az átriumban csodaszép karácsonyfa várt feldíszítve. Szenteste kicsit korábban volt a vacsora, hogy a dolgozók is hazaérjenek gyertyagyújtásra. A menüt pazar, házias ízek jellemezték. Ma is összefut a nyál a számban a halászlére vagy a különleges módon elkészített töltött káposztára gondolva. A séf személyesen leste minden kívánságomat. 3 kellemes napot töltöttünk itt, nem először és nem utoljára. De ez a karácsony emlékezetes maradt.
Annak ellenére, hogy az idővel nem volt szerencsénk/esős, borús/így is sokat pihentünk és jókat ettünk. Még sétálni is tudtunk a Hotel területén. Tetszett, hogy az asztalon névjegykártya volt részünkre.
Javaslat: az új tulajdonos szorgalmazza a teljes körű felújítást és akkor számíthatnak a sok elégedett vendégre.
A bejelentkezeskor derult ki,hogy a 105-os emeleti szobat kapjuk, amit csak lepcson lehet megkozeliteni. A paromnak gerinc problemai vannak,igy a lepcsozes nem igazan jo neki. Amint ezt a recepcion elmondtam meglepo megertesre talaltam, es kaptunk egy foldszinti szobat ,amely a 3-as volt.
Ezuton szeretnem megkoszonni a nagyon kedves recepcios lanyoknak,Heninek es Doranak ,hogy vegul foldszintre kerultunk,az en hibam,hgoy a foglalaskor nem jeleztem ezt a gondot. Minden tetszett, az ettermi szolgaltatasokat kiveve. A pincerek igaz,hogy fiatalok,de nagyon messze vannak a szakmatol, a vacsoranal 20;30-kor minden koret hideg volt, belepte az etelt a legy, az eluatazasunk napjan a reggelinel mar tenyleg gusztustalan volt,hogy a rantottan es a piskotan legyek maszkaltak. Pedig egy egyszeru halotakarassal ez elkerulheto volna,hiszen ugy van hirdetve a szalloda ,hogy allatpark is van,az pedig legyekkel jar. Az igazi gond az,hogy egyik etkezesnel sem lattam fonokot! ! ! ! ! ! ! Az ettermet kiveve jolereztuk magunkat,mindennel megvoltunk elegedve. Tisztelettel; Lakatos Pal Jozsefne
Festői környezet, nyugodt légkör, rengeteg látnivaló egy helyen. Kimondottan családbarát, unatkozni nem lehet egy percig sem. csak ajánlani tudom. :) Rengeteg állattal várják az ideérkező vendégeket, a játszótéren a kicsik és a nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat. A csónakozási lehetőség pedig páratlan élmény volt. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.
Tavaly nyáron töltöttünk egy hosszú hétvégét a hotelban, talán ez volt az eddigi legszebb környezetű szállás, ahol az utóbbi időben jártunk. Gyönyörű a tó, illetve a hatalmas park, ahol gondolnak a gyerekekre is. Igaz, hogy a gazdasági épületek lepusztultak, ami kissé lehúzza a képet, de a vidéki feeling miatt ez még nem túl zavaró.
A szobánkhoz terasz is tartozott, este nagyon hangulatos volt kiülni oda és élvezni a csendet - reggel pedig még nagyobb élmény volt a tóra néző panorámára kilépni! A parkolóhely picit kevésnek bizonyult, bár volt lehetőség beállni az erdős részre, de onnan vaksötétben kell kibotorkálni a hotelhoz. Az étterem terasszal is rendelkezik, a vacsora 2 levesből, 3 főfogásból - melyekből 1 mindig gyermekek által kedveltnek bizonyult - és desszertből állt. A wellnessrészleg kissé kevésnek bizonyult, nincs gyerekmedence, a kinti úszóvízben pedig alig tartózkodtak, mert hidegnek találták. A benti medencében folyamatosan működtethetőek az élményelemek. Ami negatívum volt, hogy a kinti medence meghibásodása miatt a benti medence dupla adag klórt kapott, így a buzgárok működésekor csukott teraszajtónál szó szerint szúrt a levegő, fájt a szemünk tőle. Jeleztük a problémát a recepción, ennek ellenére nem történt változás - ezentúl ha nem használtunk élményelemet, nem mart a levegő.
Két kisgyermekkel voltunk itt 2014 őszén. Nagyon klassz 4 napot töltöttünk itt, de sajnos volt néhány negatív benyomás is. A gyönyörű nagy park és szép épületek kezdenek nagyon lelakottak lenni, kis ráfordítással, odafigyeléssel ezeket nem lenne nehéz megtartani eredeti szépségükben.
A wellness részleg (a masszázst kivéve, mert az nagyon szuper volt) egy vicc, nem 4 csillagos hotelhez méltó. Viszont az állatok, a lovaglás, szekerezés mind-mind akkora élményt adtak a gyerekeknek, ami miatt kár kihagyni a helyet. Az étteremben az étel-ital választék megfelelő volt és nagyon finom. A nagy családi szoba, amit kaptunk, nem volt makulátlanul tiszta, erre is jobban kéne figyelni. De összességében nagyon jó kis hely