Kellemes vasárnapi ebéd elköltésére kerestünk éttermet a feleségemmel. Az étterem berendezése különleges - a névhez illő. Azt kaptuk amit vártunk. Az elszeparáltságot biztosították - ez nagyon fontos szempont nálunk. Az étlapot jónak találtuk - az átlagos magyar ízlésnek megfelelő. A étkek értékarányosak.
Az árak átlagosak, mert találkoztunk sokkal magasabb árakkal is - ahol ráadásul az esztétikai élménnyel kellene pótolni a mennyiséget. A felszolgálás professzionális - készséges, figyelmes, de nem tolakodó. Kis kritika: A somlói tésztája száraz volt. Máskor is visszatérünk ide és sajnáljuk, hogy eddig nem tettük. Szabó Péter és Szabóné Horváth Ilona
Születésnapot ünnepelni mentünk az ételek nagyon finomak voltak a szakács remek,a hely nagyon jó hangulatú,Budaörs nyugodt csendes részén van. Remek ötlet a limonádé ami nagyon finom volt. Az ár picit a standard fölött van de ezért minőségi vacsorát kaptunk. Pici kritika, hogy hiányoltam a gyermek menüt az étlapról,pedig több család is betért míg ott voltunk.