Kirándulásból hazatérve többször elmentünk a cukrászda előtt, és részben a honlapot olvasva, részben más helyről hallva jó hírét kipróbáltuk a cukrászdát. A cukrászdába lépve kisebb tömeget láttunk, több sor is állt. Külön sor a fagylalt kifizetéséhez, majd a blokk alapján a kiméréséhez, külön sor a süteményekhez, külön sor az előre rendelt tortákhoz.
Leülni nem lehet, állva lehet enni néhány pultnál, általában elvitelre vásárol mindenki. Az árak a Rózsadomb aljához képest olcsók, 300-400 Ft egy szelet sütemény, szépem néznek ki, de annyira nem különlegesek. Az ország tortái nem voltak kaphatóak ottlétünk idején. A fagylalt 200 Ft/gombóc, cukormentes fagyi nincs, pedig ez ma egy jobb helyen alapvető követelmény lenne. Süteményből sem láttunk cukormenteset, de lehet, hogy csak a kaotikusan bő kínálatban nem vettük észre. Olcsósága miatt lehet népszerű, mert a választék és a minőség alapján sokkal jobb cukrászdák is vannak.
Hosszú ideje van szerencsénk "ellenőrizni" a cukrászda minőségét. A legkiemelkedőbb amit meg kell említeni erről a cukrászdáról, hogy tartja a színvonalat, a minőséget és az áraik sem szaladtak el. Sajnos a több pultos kiszolgáló tér ellenére mindig sorban kell állni a vásárláshoz, de az eladók gyorsak, kedvesek, segítőkészek.
Kivétel nélkül minden termékükre mondhatjuk, hogy nagyon finom. Persze ízlések és pofonok. . . de biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának valami finomságot, ha itt körül néz. Az, hogy a narancsos trüffel már nem csak torta formájában, hanem fagyiként is elérhető ez különösen nagy öröm számunkra! ! További sok sikert, kitartást és jó munkát kívánunk.
Nemrég látogattunk el ebbe a híresnek mondott cukrászdába egy meleg vasárnap délutánon. A sütemény felhozatal szegényes,alig volt pár darab. . . ami nem vall épp profi hozzáállásra. Ülőhely 0 ahol el lehet kényelmesen fogyasztani bármit is. Aki vett valamit kint az utcán a virágládákon ülve fogyasztotta el a fagylaltot-süteményt.
Igénytelen. . . A kiszolgálás amatőr. . . kártyával nem is lehet fizetni. . . aki ezt a helyet egy kimondottan jó helynek nevezi,az még nem volt normális cukrászdában.
Sokan sokfélét mondtak erről a cukrászdáról, így engedve a kísértésnek, nemrég mi is kipróbáltuk a barátainkkal. Ár-érték viszonylatban egyszerűen tökéletes, a küszöb átlépése után a házi sütemények összetéveszthetetlen illatkavalkádja fogadott.
A kínálat hatalmas, a hosszas sorban állás (amivel nem árt számolni) során azonban bőven van alkalmunk végignézni mindent és választani egy-két kedvünkre való süteményt. Túl a fantasztikusan finom édességeken, a helyhiány nagy probléma. Jól esett volna a kiválasztott süteményeket egy kávé mellett kellemesen csevegve elfogyasztani, azonban ülőhely híján az ablak mellett falatozgattunk némileg kedv szegetten.
Pár héttel ezelőtt jártam először a Daubner cukrászdában. Az egyik ismerősöm ajánlására mentem oda. Nem csalódtam. Most már nekem is a kedvencem. A tortaszeletek, a pogácsák és az apró édességek is nagyon finomak voltak. A kiszolgálás gyors volt. Nem szoktam arra járni,messze is van,de megérte elmenni a sütikért. Az ár-értékarány megfelelő. Szerintem máskor is vásárolok ott.
A süteményeiket, főleg a tortákat nagyon szeretem, a pogácsa féléket kevésbé csinálják jól. Sokszor úgy tűnik, mintha már másnapos lenne. Az üzletnél nehéz parkolni, pedig itt csak elvitelre szabad vásárolni. Viszont mindig tömeg van, amit gyűlölök, inkább sütök, mint sorba álljak. Ezért már nem is megyünk.
A fagyijuk is finom, de én szeretem megadni a módját, nem vagyunk a gyorséttermek hívei, ezért, miután nem működik rendes fagyizóként, ezt is kihagyjuk. Ha vendégségben Daubner torta van, azt persze nagyon szívesen megesszük :)
Szerintem mindenki ismeri a Daubner cukrászdát. Mondhatom hogy hosszú évek óta visszatérő vásárlójuk vagyok. Rendszeresen itt vásárolok tortákat,süteményeket családi vagy baráti ünnepségekre,összejövetelekre. Eddig még nem sikerült csalódnom a cukiban! Finomak és kiváló minőségűek az itt készített sütemények illetve torták.
Évek óta visszajáró vásárlója vagyok a Daubnernek, bár egyáltalán nem esik útba nekünk, sokat kell érte utazni. Nagyon finom, minőségi sütiket, tortákat, parfékat készítenek, és évek óta tartják a színvonalat. Hétvégén rendszeresen kígyózó sorok állnak az üzlet előtt, nem véletlenül, nagyon népszerű a hely!
A kiszolgálás gyors, gépies, nincs idő beszélgetésre, esetleg plusz információk kérésére. Ha egész tortát szeretnénk, azt előre meg szoktam rendelni, így a várakozás csökkenthető. Nem emlékszem, hogy bármelyik sütivel melléfogtam volna, mindegyik nagyon finom volt. A rágcsálnivalók közül a szilvács papucs a kedvencem. Nekem a Daubner az etalon. Árban nem a legolcsóbb, középkategóriásnak mondanám, de ár-érték arányban megéri szerintem. A parkolás sokkal jobb lett, amióta be lehet állni oldalt az udvarba.
Hát sok cukrászdával próbálkoztunk már, de csak a Daubner a legjobb. Az esküvőnkre is itt rendeltük a tortáinkat, nem külön esküvői tortát, hanem 5 kicsit. Szülinapokra is itt veszünk tortát, de a sós sütik, pogácsák is isteniek. Egyszerűen érezni a sütiken, hogy minőségi alapanyagokból vannak.
Nem túl édesek, nem túl sósak, szinte mindegyik finom. Már nem is megyünk máshová, ha csak nem sürgős, mert nekünk kicsit messze esik, és sokszor sor áll. Egyébként csak ajánlani tudom!