Daubner Cukrászda Budapest

3,6Kiszolgálás
3,3Hangulat
4,4Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Hotel FIT Hévíz

Daubner Cukrászda Budapest vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
2014. április 9.a párjával járt itt
Azt hiszem nincs aki ne ismerné a Daubnert. Esküvőm kapcsán rendeltem tőlük tortát, amivel maximálisan meg voltunk elégedve. Hatalmas választék és nagyon jó minőség párosul. Ami zavaró volt nekem, hogy a kiszolgáló hölgyek arcán egy mosolyt nem láttam, ami talán azzal van összefüggésben, hogy annyi kamera van az eladótérben, amennyi a Fehér Házban sincsen szerintem.
2014. április 3.egyedül járt itt
A sütemények,torták íze nagyszerű. Nagyon finom szinte az összes termékük. Az ár-érték arány nem a legjobb,de a véleményem az,hogy aki jót akar az fizesse meg.
Egyetlen dolog van ami nem tetszik és az a futószalag formájú munka. A hely mindig tömött (mert jó) és minden olyan nagyüzem szerűen megy. Ez egy kicsit lehangoló.
Mindenkinek ajánlom,aki finomat akar enni.