Kellemes olasz zene. Gondoltuk a konyha sem lehet rossz, ha már ennyit fordítottak a helyiségre. Véleményünk szerint nem a látvány kedvéért megy az ember étterembe, hanem az étkezés kedvéért. Rendeltünk 2 vadgomba levest, amelynek alig volt íze, és a gomba rágós tönkjeit is beledarabolták. Főételként 2 libamájjal töltött gyöngytyúk mellett rendeltünk krumplipürével és rozmaringos pirított burgonyával. Mint ismert, a gyöngytyúk barna húsú szárnyas, tehát nem nehéz megkülönböztetni a fehér húsú szárnyasoktól. Elég megdöbbentő módon kaptunk nagyobb méretű tányéron elrendezve 1 kis fehér húsú alsó tyúkcombot és 1 fehér húsú tyúk mell darabot, a libamájat nem sikerült felfedeznünk benne, bár tény, hogy valamilyen kevés töltelék volt benne, de semmi máj íze nem volt. Tény, hogy az egész művészien, szépen volt elrendezve és megtálalva. A krumplipüré kifogástalan volt, de meglepetésként a rozmaringos pirított burgonya egyszerű pommes frites volt száraz rozmaringgal megszórva. Attól tartunk, hogy mirelitből. Még egy hozzá nem értő vendég is meg tudja különböztetni ezeket, már csak az alakjuknál fogva is, és a pirított nem azt jelenti, hogy hasábburgonyát teljesen átsütünk. Desszertként két gorgonzolával töltött meleg csokitortácskát rendeltünk körte sorbettel. Tényleg tortácska volt, de semmi körte ízzel a sorbetben, egy különleges névvel ellátott teljesen átlagos desszert volt. És ez a jellemző az ételekre. Különleges nevek, kis adagban szépen tálalt, de nem minőségi ételek, és az a kedves vendég, aki nem tudja megkülönböztetni, hogy mit kap, pórul is járhat, mint mi. Szégyen, hogy nem tudja ez az étterem a saját magára kitalált nívóját tartani, lehúzza a vendéget apró átverésekkel, bár ha az árakat nézzük, nem is olyan aprók. A felszolgálás rendkívül kedves és gyors volt, a milliő, a tisztaság elérte a megfelelő színvonalat, de nem ezért mentünk oda ebédelni. . . . a konyhával komoly gond van, hogy engedheti ezt meg magának az étterem?