Hosszas keresgélés után, jutottunk el ide tegnap este, a három éves évfordulónkat megünnepelni. Gyalogosan érkeztünk, és sajnos, így, tényleg nem olyan egyszerű megközelíteni, de abszolút megéri a fáradtságot. Előételnek medvehagyma krémlevest kértünk, és amellett, hogy isteni finom volt, a tálalás is nagyon ízlésesen volt megoldva.
Főételnek Szilvásváradi pisztrángot kértem, nagyon ízlett, ajánlani tudom mindenkinek, és nem kellett sokat várnunk, párom és nagyon elégedett volt az ételek minőségéve. Az adagok kiadósak, nem a körettől tűnik nagynak a tányér. A környezet és a kiszolgálás egyaránt barátságos, külön tetszett, hogy a főnök úr mindenkit végigkérdezett, hogy elégedett-e mindennel, sajnos ez ma már ritka. Máskor is visszatérünk. :)
Egy születésnapi vacsora okán kerestük fel a helyet - barátaink ajánlására. Az étterem hangulatos, kényelmesen berendezett. étteremben. Már a fogadtatás is kellemesen zajlott. A kiszolgálás remek, az ételek nagyon finomak, ízletesek, minden igényt kielégítőek voltak. Mivel nincs messze lakhelyünktől, elhatároztuk, hogy máskor is szívesen meglátogatjuk az éttermet.
Egy héttel ezelőtt foglaltam helyet, megérkezésünk után (még alig voltak az étteremben) 1 órát kellett várnunk az ételekre! Voltak olyanok is, akik utánunk érkeztek, mégis előbb jutottak az ételükhöz. Többször szóltunk, vajon érkezik-e már a rendelésünk.
Az ételek minősége nagyon reményünk alatti színvonalú volt (pedig pár éve már többször jártunk itt, akkor jobb volt), vastag panír a harcsán, megégett kéreg a másik tányéron, sótlan és íztelen sztrapacska. A bécsi krumlisaláta vad és rettentő savanyú, a magyaros uborkasalátán odanyomott fokhagymapaszta! ! ! Szerintem ez nem színvonal, többet nem megyünk oda. (Étterembe járó emberek lévén, a véleményünk más éttermekéhez is igazodott. Kár! )
Kislányom keresztelője után vacsoráztunk ott a családdal. Kedves fogadtatás, felszolgálók is kedvesek voltak. Gyermekbarát, megkérdezték hogyan találják a levest,mit tegyenek bele,hogy szeretik a gyerekek. Pl csak tésztával,vagy legyen benne hús, zöldségek, tészta. Ízlett a gyerekeknek. A tálak bőségesek voltak és finomak. Elégedetten és jól lakottan távoztunk.
Libanapok alkalmával látogattam el az étterembe a mai napon. Ilyen finomat még sehol nem ettem, csak pozitívan tudok nyilatkozni az ételekről. Korábban is jártam már itt és mindig elégedett voltam a kiszolgálással, a személyzettel, az ételekkel.
Természetesen a hétvégi időszakban szükséges az előzetes foglalás, mert előfordul, hogy ha csak úgy betévedünk ilyenkor az étterembe, sajnos nem kapunk szabad asztalt. Olvastam egy korábbi hozzászólást és a hölgy biztosan emiatt kényszerült elutasítani a családot, nem az öltözék és egyéb okokból, soha nem tapasztaltam itt nem megfelelő bánásmódot. A személyzet segítőkész, udvarias, mosolygós, mindig pozitív élménnyel és teli hassal távoztam innen. :-) Csak ajánlani tudom az éttermet mindenkinek tiszta szívből.
A mai nap folyamán gondoltam elviszem kis családomat ebbe az étterembe egy finom ebédre tekintettel arra, hogy a páromnak születésnapja van. Belépéskor illedelmesen köszöntünk, majd elénk ugrott egy hölgy és rögtön közölte, hogy sajnos nincs hely. Jelzem, nem láttam bent szinte senkit. Vegigmert bennünket és nem tartott minket megfelelőnek, amit nem értek.
Nem voltunk kiöltözve ugyan, de jól szitualt emberek vagyunk. Nagyon csalódottan tavoztunk, a kislányom szinte sírt. Azóta is tanácstalanul gondolok vissza az esetre. . . Öltönyben és kosztumben kellett volna menni és akkor sikerül bejutni? Milyen hely ez? ? Kint elkapott minket egy hölgy, hogy be ne menjünk, totál b*nkók itt az emberrel. Mondom, egy próbát megér azert, maximum tavozunk, ha nem megfelelő a kiszolgálás? ! Mélységesen fel vagyok háborodva már csak azért is, mert ezek után teljesen elment a kedvünk az egész születésnapi ebedelestol. Köszönjük szépen ezt a napot!
Február 26-án jártam családommal, barátokkal,rokonokkal a Víg kalmár étteremben. Nagyszerű volt a vendéglátás, mindenkinek ízlettek az ételek, még a különleges igényekre is tekintettel voltak. Itt tényleg úgy érzi az ember, hogy az étterem dolgozóinak valóban fontos a vendég. Kedvesek, mosolygósak, csak ajánlani tudom Mindenkinek, hogy próbálja ki!
Először jártunk itt, de nem csalódtunk. Az ételek íze, minősége és mennyisége a várakozásnak megfelelő volt. A pincérek udvariasak, gyorsak, segítőkészek. Barátainktól hallottunk az étteremről és az interneten előzetesen megnézett étlap hatalmas választéka alapján nem tudtunk ellenállni, hogy kipróbáljuk. Máskor is megyünk!
Ha szülinapot vagy más jeles alkalmat (például itt volt az esküvőnket követő ebéd) házon kívül akarjuk ünnepelni, javarészt idejövünk. Mindig nagyon finomakat eszünk (a borjúláb valami isteni). Nyáron hangulatos a terasz is. Nagy a választék és nagyon kedves a kiszolgálás.
Családias, közvetlen a személyzet, az ételek kiválasztásában pedig szívesen nyújtanak segítséget. Gyermekek számára speciális adagok és összeállítások is rendelkezésre állnak. Csak is ajánlani tudjuk.