Összességében meg voltunk elégedve a hellyel. Nagyon kedves, segítőkész, szimpatikus személyzet dolgozik a Szállodában. A szobák maximálisan felszereltek, kényelmes ágyakkal találkoztunk. Negatívum, hogy nem volt sehol feltüntetve, hogy a parkolás díja 1000 Ft, ami abból a szempontból sem érthető és érdekes tényként konstatáltuk, mert a szállóvendégek számára általában ingyenes parkolást tesznek lehetővé.
Ráadásul 3 db parkolóhely van a Szálloda mellett. . . . ezen kívül ami még szerintünk hiba, hogy csak az ott vásárolt élelmiszerek tárolhatóak a hűtőben.
A legnagyobb hiányosságot a szoba takarításának minőségében és a számunkra hiányzó szobaszervízben találtuk. A személyzet rendkívül segítőkész volt és kedves. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A szolgáltatások magas színvonalúak, változatosak és ha az ember az egész idejét ott tölti akkor is kellemesen telnek a percei.
Az épület és a kényelmi felszereltség tetszett. A szolgáltatást végző személyzet figyelmes volt, és igyekeztek a vendég kívánságait teljesíteni. Mivel mi a sós víz gyógyhatása miatt látogattunk el a szállodába, hiányoltuk, hogy nem volt a vizes fürdőruháknak és törölközőknek szárítási eszköze. Ezt ugyan mi megoldottuk.
Kiemelnénk a kényelmi szolgáltatás azon részét amit a szobák klímatizálása jelentett ezekben a hőségnapokban. Barátságtalannak tekintettük a hűtőszekrény privát használatára tett intelmeket, valamint a dézsa felfűtéséért elvárt 10 ezer Ft. -ot alkalmanként. Összefoglalva nekünk a szolgáltatás ár-érték aránya megfelelt, és a gyógyhatás miatt tervezzük, hogy ismét visszatérünk rövid kúrákra. Üdvözlettel: Lerner Róbert
A foglalást követően egy nagyon irreális értékelést olvastam a szállodáról, így hát szorongva érkeztem. Aztán kellemesen "csalódtam". A szálloda a maga kategóriájában nagyon jó. Tisztaság mindenütt, szolgálatkész személyzet, jó ételek. Szép, új bútorok a szobában és szép a fürdőszoba is.
Az igaz, hogy nagyon behallatszik az utca zaja (tetőtéri szoba), de a jól záró ablakok ezt tompítják, a klíma pedig kitűnően működik. Összességében elégedett voltam és szívélyes üdvözletemet küldöm a személyzetnek.
A szoba tisztaságával volt kifogásom, ugyanis amikor átvettük a szobát a bútorok és a padló is tiszta por volt. Biztos, hogy nem takarították le, csak az ágyneműt cserélték ki. Ezt ott is leírtam. Összességében jól éreztük magunkat. Teltház esetén a medence és a jakuzzi viszont kicsi, sokat kell várni másokra amíg kijönnek a vízből. Esetleg azt lehetne bővíteni.
A párommal és a fiammal voltunk ott két éjszakát. Nagyon barátságos volt a személyzet minden tagja. Csendes szép környezetben van a szálloda. Tényleg a pihenni vágyóknak ajánlom. Mi jól éreztük magunkat, finomak voltak az ételek és a borok. Ajánlani tudom mindenkinek. A szobák kényelmesek és tiszták, a wellness részleg az lehetne, egy kicsit nagyobb, de azért megfelelő.
Kimondottan kevésbé ismert borvidéket és települést kerestem egy születésnapi program kedvéért. Császártöltés, és a borhotel kiváló választásnak bizonyult. Igazán vendégbarát fogadtatással és kiszolgálással, minden tekintetben figyelmességgel találkoztunk. (Annyira, hogy a személyzet két tagjáról azt hittük, ők a tulajdonosok vagy az üzemeltetők).
A szoba kellemes, kényelmes, sehonnan semmi nem hallatszott át. A felső emeleti tágas, barátságosan berendezett terasz sokféle lehetőséget ad kisebb társaságok rendezvényeire is. A játszótér mellett grillbár, dézsafürdő, hangulatos ülőbútorok egészítik ki az elhúzható ajtajú medenceteret. A tetőtéri, teraszra nyíló szobákba állatok is bevihetők, két igen barátságos és jól nevelt kutyussal is találkoztunk. Az ételek és a tisztaság kifogástalan volt. Remekül kivitelezett, nagyon hangulatos borvacsorát is kaptunk ahol a kedvünkért még egy kicsit át is írták az eredetileg tervezett étlapot. Tervben volt egy kirándulás a Hajósi pincefaluba amihez kölcsönözhető kerékpár is, de mi inkább sétát válaszottunk. Felajánlottak hozzá transzfert is, vagy hogy bármikor értünk jönnek ha hosszúnak bizonyulna a gyaloglás. Nem kértük, mert nagyon szép az út a közeli Kék túra útvonala. Maga a település is szépen rendezett, barátságos, csupa (Bpesti ember számára sajnos szokatlan ) köszönő, közvetlen emberrel. Nagyon jól éreztük magunkat, szívből ajánlom mindenkinek, biztos hogy mi is vissza fogunk ide térni.
Október elején jártunk itt egy barát-házaspárral. Tetszett az épület, a fogadtatás, az "ügyintézés" gyorsasága, rugalmassága. Üdvözlőitallal köszöntöttek bennünket, a melegben jól esett a limonádé. Tiszta, kényelmes szoba, a hűtőbe bekészített meglepetés pezsgővel.
Külön kiemelném a másnapi borvacsorát, amit kellő "felvezetéssel" tálaltak, hozzáértőn kommentálva. hogy mit is kapunk enni-inni. Figyelmesség volt a felső fokon. Kis szállodáról lévén szó, a többi vendéggel is hamar összebarátkoztunk, már-már családias légkör alakult ki (bár valószínűleg nem volt telt ház). Aki csendre, nyugalomra, udvarias kiszolgálásra vágyik, itt megtalálja.
Ebben az évben egy kis kutyával gyarapodott a családunk. Mivel nem volt kire bízni, olyan szállást kerestünk, ahová magunkkal tudtuk vinni. Ezt a helyet találtuk. Érkezéskor nagyon barátságosan fogadtak. A szoba szép tiszta volt. A kutyust kis meglepivel várták. A reggeli és a vacsora finom és bőséges.
Az udvar, ahol a kutyus nyugodtan játszhatott és futkoshatott rendezett és tiszta. A környék csendes,este nagy sétákat tettünk. Összességeben nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Köszönjük szépen!
Érkezésünkkor már a szálloda külső, impozáns megjelenése megalapozta elvárásainkat. A recepción a személyzet szívélyessége és segítőkészsége ezt még fokozta. A parkoló megközelíthetősége és kialakítása minden igényt kielégítő. A szobák és a közösségi terek tisztasága kimagasló.
Az étkezés osztályon felüli, a kínálat és a kulináris élmény feledhetetlen. A szoba fekvése, kényelme a pihenést biztosítja. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. ( Akik nem szeretik az állatokat azok ne ezt a helyet válasszák! )