Kimondottan kevésbé ismert borvidéket és települést kerestem egy születésnapi program kedvéért. Császártöltés, és a borhotel kiváló választásnak bizonyult. Igazán vendégbarát fogadtatással és kiszolgálással, minden tekintetben figyelmességgel találkoztunk. (Annyira, hogy a személyzet két tagjáról azt hittük, ők a tulajdonosok vagy az üzemeltetők).
A szoba kellemes, kényelmes, sehonnan semmi nem hallatszott át. A felső emeleti tágas, barátságosan berendezett terasz sokféle lehetőséget ad kisebb társaságok rendezvényeire is. A játszótér mellett grillbár, dézsafürdő, hangulatos ülőbútorok egészítik ki az elhúzható ajtajú medenceteret. A tetőtéri, teraszra nyíló szobákba állatok is bevihetők, két igen barátságos és jól nevelt kutyussal is találkoztunk. Az ételek és a tisztaság kifogástalan volt. Remekül kivitelezett, nagyon hangulatos borvacsorát is kaptunk ahol a kedvünkért még egy kicsit át is írták az eredetileg tervezett étlapot. Tervben volt egy kirándulás a Hajósi pincefaluba amihez kölcsönözhető kerékpár is, de mi inkább sétát válaszottunk. Felajánlottak hozzá transzfert is, vagy hogy bármikor értünk jönnek ha hosszúnak bizonyulna a gyaloglás. Nem kértük, mert nagyon szép az út a közeli Kék túra útvonala. Maga a település is szépen rendezett, barátságos, csupa (Bpesti ember számára sajnos szokatlan ) köszönő, közvetlen emberrel. Nagyon jól éreztük magunkat, szívből ajánlom mindenkinek, biztos hogy mi is vissza fogunk ide térni.
Október elején jártunk itt egy barát-házaspárral. Tetszett az épület, a fogadtatás, az "ügyintézés" gyorsasága, rugalmassága. Üdvözlőitallal köszöntöttek bennünket, a melegben jól esett a limonádé. Tiszta, kényelmes szoba, a hűtőbe bekészített meglepetés pezsgővel.
Külön kiemelném a másnapi borvacsorát, amit kellő "felvezetéssel" tálaltak, hozzáértőn kommentálva. hogy mit is kapunk enni-inni. Figyelmesség volt a felső fokon. Kis szállodáról lévén szó, a többi vendéggel is hamar összebarátkoztunk, már-már családias légkör alakult ki (bár valószínűleg nem volt telt ház). Aki csendre, nyugalomra, udvarias kiszolgálásra vágyik, itt megtalálja.
Ebben az évben egy kis kutyával gyarapodott a családunk. Mivel nem volt kire bízni, olyan szállást kerestünk, ahová magunkkal tudtuk vinni. Ezt a helyet találtuk. Érkezéskor nagyon barátságosan fogadtak. A szoba szép tiszta volt. A kutyust kis meglepivel várták. A reggeli és a vacsora finom és bőséges.
Az udvar, ahol a kutyus nyugodtan játszhatott és futkoshatott rendezett és tiszta. A környék csendes,este nagy sétákat tettünk. Összességeben nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Köszönjük szépen!
Érkezésünkkor már a szálloda külső, impozáns megjelenése megalapozta elvárásainkat. A recepción a személyzet szívélyessége és segítőkészsége ezt még fokozta. A parkoló megközelíthetősége és kialakítása minden igényt kielégítő. A szobák és a közösségi terek tisztasága kimagasló.
Az étkezés osztályon felüli, a kínálat és a kulináris élmény feledhetetlen. A szoba fekvése, kényelme a pihenést biztosítja. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. ( Akik nem szeretik az állatokat azok ne ezt a helyet válasszák! )
A családommal szerettem volna egy hétvégére elutazni és a férjem születésnapját megünnepelni. Erről a helységről még nem hallottam, így a leírás alapján nagy várakozással indultunk neki utunknak. Hát nem csalódtunk!
Kétlégterű kényelmes szobát kaptunk, tisztaság mindenütt, a személyzet messzemenően készséges és segítőkész - még a férjem tortáját is megoldották -, az étel pedig nagyon ízletes és bőséges volt, egyszóval klassz hely! Nagyon jól éreztük magunkat, bárkinek szívből merem ajánlani.
CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK! ! ! :) A kislányom születésnapi meglepetése volt, hogy elmentünk egy hétvégére. Vittem számgyertyát, megkértem a pincért, hogy a vacsoránál legyen szíves beletenni a desszertbe. Olyan desszertet kapott a kislányom, mintha torta lett volna és még szülinapi zene is szolt mellé.
:) A másik nagy pozitívum, hogy otthon maradt az úszószemüvege a lányomnak, másnap reggelre a vezető hozott egyet kölcsönbe. :) A hely fantasztikus,a vezetők és a személyzet nagyon kedvesek figyelmesek. A szakácsuk fantasztikusan jól főz. Hatalmasak az adagok. Tiszta és nagyon kényelmes a szoba. A wellness részleg kitűnő.
2018. júniusában 3 napot töltöttem a szállodában. A kedves személyzet családias légkört teremtett, minden tiszta volt. A félpanziós vacsorát mindig az általam kért időpontra készítették el. A medence enyhén sós vízét megunni nem lehetett. A település látnivalói igazi kis gyöngyszem volt. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a nyugodt, békés pihenést. Megközelítési lehetőség tömegközlekedési eszközzel ragyogó.
Jól éreztük magunkat. Negatívumként két dolgot írnék. a jakuzzi nem működött, és nem is próbálták megjavítani.a másik észrevétel, a svédasztalos vacsorához kevésnek találtam a desszert választékot. De az ételek jó ízűek voltak, és a reggeli is kiváló.
Amit a hirdetésben olvastunk azt tökéletesen megkaptuk. Személyzet kedves, segítőkész, ételek bőségesek, a település lakói szeretik a vendégeket. Igazi "nyugalom szigete", és a borok is finomak:)
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Személyzettel ellátással és mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Szívesen ajánlom másoknak is. Sajnálom, hogy nem hosszabb időre mentünk, mert nagyon gyorsan és kellemesen telt el az 5 nap. Köszönünk szépen mindent.