Baráti társaságunk kapta tőlünk Karácsonyra ezt a csodálatos 2 napot a Pincelakat Hotelbe. Már korábban is jártunk itt ezért mertük bátran megvenni az utalványt. 10 fővel jártunk itt és mindenki nagyon meg volt elégedve mind a szolgáltatásokkal mid a szállással. Tiszta tágas apartmanok,szenzációs konyha.
Billiard,Kártyaasztal,Fittness Terem,kerti grill,játszótér Nem messze a Hajósi Pincefalu egy nagyon hangulatos kis falu aki erre jár mindenképp nézze meg.
Általunk teljesen ismeretlen részén jártunk szép hazánknak. Császártöltés nagyon csendes kis település, a szálloda nagyon szép kivül belül. A személyzet minden tagja nagyon barátságos kedves és felkészült. Minden kivánságunkat telejesitették odafigyeltek minden apró részletre. A szálloda makulátlanul tiszta, izlésesen berendezett minden helyisége.
Az ételek nagyon finomak és bőségesek az adagok. A velkam drink, a HÁZ bora dijat érdemelne a legrangosabb borversenyen is! Nagyon jó lenne, ha vásárolni is lehetne belőle! A wellness részleg kicsi, de barátságos és ragyogóan tiszta. Mindenkinek ajánlani tudom, nem fog csalódni senki aki eltölt itt egy hétvégét.
2014. November 7-től Márton napi újbor mustrán vettünk részt a Pincelakat Borház és Szállodában. Szép, tiszta és barátságos szállás és személyzet fogadott. A programok minden tekintetben nagyon jók voltak,az esti kostoló és liba vacsora nagyon -nagyon jó volt,Vendégszerető település, barátságos lakosokkal szép és kultúrált környezettel.
A szálloda személyzete is mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat,amit nagyon köszönünk. Feltöltődve és élményekkel gazdagabban tértünk haza. Köszönjük!
Udvarias, előzékeny személyzet ! ! ! Ragyogó tisztaság! ! Az ételek ízletesek, bár lehetne több helyi specialitás az étlapon ! Talán az úszómedence vize lehetne kevésbé sós ! Nagyon jól éreztük magunkat , terveink szerin újra ellátogatunk a szállodába ! ! Ajánlom minden pihenni vágyónak , valamint a jó borokat , és borospincék hangulatát kedvelőknek !
Július végén töltöttünk négy napot a szállodában, Császártöltésre a már korábban felfigyeltünk. A várakozásainkhoz képest a hely kicsit csalódás volt, néptelen pincesorok sok ápolatlan, düledező pincével a kétségtelenül szép pincék mellett. A helyiek valóban köszöntek mindenkinek, de ezt más falvakban is tapasztaltuk.
A személyzet kedves volt, de más szállodákhoz képest nem volt szívélyesebb a vendéglátás, a szobánkban elfelejtett ágyazni a takarítónő, amit gyorsn pótoltak. Két égő kiégett volt a szobában, ami nem zavart, mert vittünk égőt magunkkal korábbi tapasztalatainkra tekintettel. A wellness részlegre elfelejtettek öltözőt és mellékhelyiséget tervezni, így vizes fürdőruhában mentünk fel a szobába átöltözni. Az étkezés megfelelő volt, a reggeli a szokásos svédasztal, a vacsora is svédasztalos volt csirke és disznóhúsos ételekkel, átlagos választékkal. Kellemes napokat töltöttünk itt, de kiemelkedőnek nem mondanám sem a szállodát, sem Császártöltést.
Üdvözlet mindenkinek aki olvassa ezt a kis értékelést, ezen a a helye már harmadszor vagyunk. Legelöször mikor megtaláltam nagyon megtetszett hogy kisállatot is lehet hozni, a másik mikor ide jöttünk olyan volt a fogadtatás mintha már évek óta ismernénk egymást, kedvesek, szolgálatkészek.
Elfoglaltuk a szobánkat körbe néztünk és olyan szép dolgokat láttunk, eldöntöttük hogy a Pincelakat Borház és szálloda lesz a törzshelyünk. Mint már említettem harmadszor vagyunk ítt de még most is nagyon tetszik, ugy hogy mindenkinek nagyon ajánlom ha pihenni és kikapcsolni szeretne, jó ételeket kedves kiszolgálás, nem bánják meg élménydúsan távoznak. Köszönöm a figyelmet üdv. Mindenkinek többszöri visszatérő vendég 10 pont
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a helyet, maga a nyugalom és a béke szigete A szállás nagyon szép, kényelmes és tiszta volt. Az ételek fantasztikusak voltak, köszönet a szakácsnak A szálloda személyzete pedig nagyon kedves és segítőkész volt, amiért szinten nagyon hálásak vagyunk.
Nagyon sajnáljuk,hogy a jakuzzit nem lehetett használni egyik nap hideg volt a víz másik nap forró nem működött a program így élvezetlen volt 5 nap alatt nem csinálták meg. Nagyon hangulatos kis hely Császártöltés.
Kedves a személyzet szép tiszta környezet, szép-tágas szoba, reggelis ellátással voltunk maximálisan elégedettek voltunk az ételekkel jóllakottan távoztunk az étteremből. Egy negatívumot tudok említeni sajnos a welleness részlegen a jacuzzi egyáltalán nem működött abban a két napban amíg ott tartózkodtunk - bánatunkra. B. Beáta
A szálloda kivűl belül csodálatos.A szoba tágas és kényelmes a fűtés egyénileg szabályozható.A fürdőszoba minden igényt kielégít.A wellness részleg szuper.Személyzet segítőkész,reggeli vacsora bőséges (ebédet nem kértünk).Ár érték arány rendben van.
Az egykori Ős. Duna járta ártéri lapály, az Örjeg, és az attól keletre magasodó homokhátakkal díszített lösz plató sok értéket rejt. Ilyen, számomra értékes kincsek az egykori háborítatlan természet megmaradt foltjai (homokbuckás vidékeke, pusztai tölgyes foltok, szakadó löszfalak és gyepek, az Örjeg) és a népi kultúra emlékei, beleértve a borkultúrát is.
Császártöltés ideális település a környék bejárásásra, a Pincelakat Hotel pedig ennek ideális bázisa. Csábító szabadidős programokat kaptunk: vezetett túra az Örjeg vidékére, Kiskastélyos ebéddel, borkóstoló a Pincészet boraiból, "motorszekeres"pincesor túra, kerékpárbérlés. . . Tehát ha jó az idő, csak el kell indulni, akár a szervezett programokra, akár a pár száz méterre lévő pincefaluba barátkozni, vagy a part alatt rejtőző Örjegbe madarászni. A színvonalas étkeztetés és a fitnesz-vellnesz szolgáltatások ehhez kellemes hátteret, v. rossz idő esetén, kellemes alternatívát biztosítanak.