Egy hétvégét töltöttünk itt. A kiszolgálás udvarias, az ételek nagyon finomak. Lehet kirándulni gyalog, kerékpárral, a lápokat megnézni. Autóval Kalocsát, Baját, Hajóst, a boros pincéket. Az emberek nagyon kedvesek. Érsekcsanád mellett a kiváló Rév Csárdát, ahol mindig friss halászlét készítenek.
Nagyon kellemes kornyezetben helyezkedik el a szallas, az etelek finoman elkeszitve, szuper programok, rend es tisztadag. A szemelyzet nagyon udvarias es segitokesz. Biztosan ellatogatunk legkozelebb is e baratsagos helyre. Koszonjuk.
Február közepén jártunk a szállodában a párommal. Annyira jól éreztük magunkat, hogy áprilisban megyünk is vissza a barátainkkal, pedig nem szoktunk egy szállodába kétszer menni, de ide érdemes visszatérni. A szálloda nagyon hangulatos, meghagyták a régi borospincesort és arra építkeztek. A szobák minimálisan de igényesen vannak berendezve.
A wellness ragyogó tiszta, kicsi, de igényes. Ami pici negatívum, hogy a fürdőköntöst külön, felár ellenében lehetett igényelni, szaunalepedő pedig egyáltalán nem volt. Az ellátás mind a reggelinél mind a vacsoránál kitűnő volt! A reggelinél finom, jó minőségű felvágottakat, sajtokat és joghurtot, valamint nagyon finom kávét kínáltak, ami ritkaság! Hiányoltam viszont a friss gyümölcsöket és péksüteményeket. A vacsora minden fogása isteni volt! Külön kiemelném a személyzet kedvességét és figyelmességét! A borkóstoló nagyon jó hangulatú volt, különleges borokat kóstoltunk. Külön köszönjük Attilának. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szállodát!
Tökéletes kiszolgálás. Csodálatos helyfoglalás. Az ételek kiváloak voltak , még nekem is aki csak zöldségeket és sajt félét ehettem. Egy ami nem tetszett. A hirdetésükben nem jelezték, hogy csak a szállodában vásárolt italok tarthatok a hűtőben, mert 5000 ft bírsággal sujtját a vétkezőket.
Olyat nem tudok írni, ami nem tetszett. Először a nagyon szép környék fogott meg engem s a férjemet. Majd amikor megérkeztünk a településre, meglepett a szálloda remek elhelyezkedése, a tágas parkoló, és a személyzet segítőkészsége minden várakozásunkat felülmúlta. Igazán jó ételeket, s remek borokat ízlelhettünk, a lakosság nagyon kedves, barátságos.
Szálloda minden igényünket kielégítette, igazából négy csillagot érdemelnek. A túrán, melyet a szálloda szervezett, fantasztikus volt a túravezető, s jó barátságok szövődtek a helyi emberekkel. Őszintén csak javasolni tudom mindenkinek, ki igazán pihenni szeretne. Tisztelettel: Kisné Kiss Anna
Újfent nagyon jól éreztük magunkat. Tavaly nyáron voltunk és elhatároztuk elmegyünk újra. Nem volt kétség hogy a 36. -dik házassági év fordulónkat ott tartjuk. Nem bántuk meg. Gazdag élménnyel távoztunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki pihenni vágyik. Mindennel meg voltunk elégedve. A szállás a vendég látás színvonalon felüli. Ahogy van lehetőségünk újra elmegyünk.
Rendkívül kellemes 3 napot töltöttünk a feleségemmel Önöknél. Az ellátás osztályon felüli volt! Külön dicséret a szakács részére. A kiszolgálás, a fogadtatás, a szolgáltatások, az ellátás mind mind remek, osztályon felüli és VIP volt! Mindenkinek köszönet ezért. Valószínűleg ismét ellátogatunk Önökhöz. Jó szívvel mindenkinek ajánlom!
Bekapcsolt klímával, kellemes temperált szobával vártak bennünket. Sok helyen ha kérjük, felárért bekapcsolják. Itt alap szolgáltatás, ugyan úgy mint a medence, és a jakuzzi. A gyerekek önfeledt játszadozása mindent felejtet. Rendezett udvar, napozóágyak, sörpadok, grillsütő és egyebek, mind a kikapcsolódást szolgálják.
Nyugdíjasként az ágyakat áltaában kifogásoljuk. Itt az is tökéletes volt. A gyerekeket az unokákkal el fogjuk ide küldeni, de mi is visszamegyünk még. Gratulálunk: takaros kis hely :-))))
A Recepciós Hölgy kedves,mosolygós fogadtatása és a mindenre kiterjedő segítő készsége ahogy elnavigált bennünket megérkezésünk napján. A szálloda többi dolgozóját sem hagyhatjuk ki nagyon kedvesen és azonnal a rendelkezésünkre álltak bármit kérdezhettünk mindenre szívélyes volt a válaszuk soha sem tapasztaltuk a fáradtságukat pedig munkájuk van,volt bőven.
Amit a szálloda "elégedettségi tesztjében" is megírtunk /de megkaptuk a megfelelő választ ezen kérdésünkre/ hogy miért csak 20:00 óráig lehet használni a jakuzzit,a szaunát stb. Az ételek és az adag mennyiségek osztályon felüliek voltak és nagyon ízletesek és finomak. Bennünket meglepett a mindent a vendégek pihenéséért elv ami jellemzi ezt a szállodát.
Egy 4 nap 3 éjszakás utalványt kaptunk a gyerekeinktől. Eleinte elég bizalmatlanok voltunk, mert a név teljesen ismeretlen volt, még a környék is. Megérkezve nagyon kellemesen csalódtunk, modern, tökéletes helyet találtunk. Csendes, barátságos kis falu, kedves emberek - a helytörténeti múzeumot a kedvünkért kinyitották, mert egy kicsit lekéstük a hivatalos nyitvatartást.
A szálloda szakácsa szuper, a sváb ételek nagyszerűek. Az egyetlen minimális hiba, amiben javítaniuk kellene, hogy a szobában, bár hely lett volna, nem volt csak egy szék, ami a mi körunkban (mindketten 60 évesek vagyunk) már bizony kevés. Nagyon szokatlan volt az ágyon ülve nézni a híradót. Mindenkinek ajánlani tudom.