A wellness részleg kifejezetten tetszett, mert két kicsi gyerekkel utazó család vagyunk, így megtaláltuk a számításunkat, mind a beltéri és mind pedig a kültéri medencéket tekintve (igaz, az idő nem engedte a kicsiknek a kültéri pancsoló használatát, míg ott tartózkodtunk). Egyszóval tökéletes a wellness részlegük. Nagyon örültünk a kültéri játszótérnek is. Remek, hogy van a kinti medencékhez is drinkbár! A superior szoba is megfelelő volt! Ami hiányosságot tapasztaltunk és fejlesztendő területnek gondoljuk:
- a bel-és kültéri medencéknél egyik fali óra sem üzemelt pontosan,
- az étteremben főként fiatal (pályakezdő vagy gyakornok) felszolgálókkal találkoztunk, akiknél észrevehető volt a rutintalanság, külön kellett kérni cukrot és kiskanalat a reggeli kávéhoz, nem volt szalvéta kikészítve - ezért is szólni kellett, volt, hogy kés, villa fogyott el, mire mi megérkeztünk az étkezéshez! - az ételválasztékot átlagosnak mondhatjuk, nem mindig találtam meg a nekem megfelelő ételt Pl. : egyik vacsora alkalmával: marhapörkölt, csülök, zúzapörkölt és spagetti - még szerencse, hogy szeretem a zúzát és a spagettit, de ha valaki még a zúzát sem? Spagettit itthon is készítek elég gyakran. Egy 4 *-os szállodában (szinte csak ilyen helyeken jártunk eddig) máshoz, bőségesebb választékhoz vagyunk szokva. A reggeli is minden nap szinte ugyanaz volt. Javaslom az ételválaszték gondosabb összeállítását, a fiatal pincérek mellé legalább 1-2 "idősebb", rutinosabb kolléga felvételét. A személyzet kedves, figyelmes volt, az érkezésünket és távozásunkat nekünk megfelelően, rugalmasan alakítva segítették! ! ! Ezért külön köszönet! :)
A 60 perces masszázs tökéletes volt nekem és férjemnek egyaránt, ezért külön köszönet M. -nak! Összességében egy kis odafigyeléssel büszkén viselhetik a 4 *-ot, amennyiben ezen hiányosságokra hangsúlyt fektetnek! Mindenesetre biztosan visszatérek még Önökhöz, mert nagyon jól éreztük magunkat és kellemes 4 napot töltöttünk el a Hotelben! Köszönjük szépen!