2014 február 28-tól egy 30 fős csoporttal töltöttünk el félpanziós ellátással 2 éjszakát. A szobák kényelmesek és tiszták, minden igényt kielégítenek. A személyzet udvarias és előzékeny, lesik a szálló vendégek igényeit. A reggeli és a vacsora választékos, finom és bőséges.
Nagy előnye a szállodának, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe, ahol a télvége ellenére nagyon kellemles volt a kinti gyógyvizes medencében a fürdőzés. Mindenkinek ajánlani tudom a szálloda szolgáltatásainak igénybevételét.
Szeptemberben két éjszakát töltöttünk az Aqua-Lux hotelben félpanziós ellátással. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. A szoba tiszta és kényelmes, a személyzet kedves, a reggeli és vacsora nagyon finom és bőséges. Fő vonzereje a fürdő, ahová közvetlen átjárás van. Szép napsütés időnk volt, így a belső élmény fürdőt nem látogattuk meg. Még biztosan elmegyünk, de visszük a családot is!
A hotelben található apartmanok és szobák kényelmesek, minden igényt kielégítenek. Kényelmesek, a felújításuk nagyon jól sikerült. A szálloda éttermében nagyon finom és bőséges ételek kerülnek felszolgálásra A személyzet udvarias, előzékeny. A hotel előnye, hogy közvetlen átjárás van a fürdőbe, ami szintén kényeztetésül szolgál a vendégek részére.
Október első hétvégéjén ismét Cserkeszőlőn jártam, de most nem a családommal, hanem a barátnőmmel. Az idő remek volt. Az Aqua-Lux hotel egyik 2 személyes apartmanjában szálltunk meg. Az apartman minden igényt kielégítő, ízléses, hangulatos, kényelmes. A hotel személyzete barátságos, segítőkész, mindig mosolygós.
Külön dicséret a masszőr /Margó/ és a kozmetikus hölgy munkájáért. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges, ízletes. Külön tetszett, hogy a desszerteket a magyar hagyományok alapján készítették.
Tel vegen töltöttünk itt nehäny szep napot pärommal,szinte mindennel elegedettek voltunk, pazar reggeli es vacsora, kedves segitökesz szemelyzet,a hotel udvaräbol közvetlen belephettünk a fürdöbe! ! A szobänk gyönyörü volt. Wifi, nagykepernyös tv, szep butorzat ,szep kärpit,szep berendezes, szep fürdöszoba.
A többoräs gyogyvizi fürdözes utän bizony kellemetlen a lepcsözes,de a szobäk sajnos mind emeletiek a B epületben, javasolnäm inkäbb az A epületet mert ott a szobäk felemeleten vannak. Valamint a B epület alatt vegighuzodo bowlingpälya müködeskor kellemetlenül hangos az itteni szobäkra nezve. Ingyenesen hasznälhattuk az alagsorban levö jakuzzit es szaunat.
Igen sok helyen megfordultunk az utóbbi pár évben, néhány napos kikapcsolódás erejéig. A Hotel Aqua-Lux szállodában eltöltött 3 nap maximálisan tökéletes volt minden szempontból. A szobánk nagyon kedves és igényesen berendezett, az ellátás maximálisan kitűnő, bőséges, választékos és ízletes, a személyzet figyelmes, udvarias, segítőkész volt.
A wellness részleget nem használtuk, mivel igazi vénasszonyok nyarát élvezhettünk a közvetlen átjárást biztosító gyógyfürdőben. Szívesen látogatunk vissza máskor is. Kerek Lászlóné
Rövid hétvégét töltöttünk itt baráti társasággal. Személyzet nagyon kedves,udvarias,és figyelmes volt. Szobák tiszták kulturáltak. Finom ételek voltak bár sajnos többször várni kellett, ha valami elfogyott,nem győzték pótolni. A wellness részleg kellemes kikapcsolódásra tökéletes.
2012 augusztus végén töltöttünk el 4 éjszakát a Hotel egyik apartmanjában, 2 felnőtt és 2 gyerek. Az apartman tágas, tiszta, légkondícionált (ami a 40 fokban igen jó szolgálatot tett), felszerelt konyhával, amit egyáltalán nem használtunk, mert a félpanziós ellátás több, mint kiváló.
:) A személyzet kedves, a csomagban fejenként 2-2 fürdő belépő is volt, ami többszöri belépésre is alkalmas. A fürdő pár lépés, közvetlen átjárás biztosított. Szintén a csomagban volt 2-2 masszírozás, amit időpont egyeztetés után helyben kaptunk, teljesen profi masszőrtől. Esténként a hotelhoz tartozó sörözőben bowlingoztuk, és finom koktélokat ittunk. Ha tehetjük, visszatérünk. . . :)