4 éjszakát töltöttünk el. Ami kiemelkedően jó az a tisztaság, ami siralmas az a svédasztalos vacsora. A többi része átlagos. Az ígért kedvezményes fürdőbelépő egyáltalán nem volt kedvezményes mert ugyanazon az áron adták mint a fürdő pénztárnál. A recepciós csapat néha még vissza se köszön, illemtanból mondhatom hogy jó indulattal elégséges.
Az első wellness hétvégét ajándékba kaptuk, és immár 6. éve visszajárunk ide. A hotel legnagyobb előnye, hogy a gyógyfürdő mellett épült, így napközben is ki-be lehet járni a hotelszoba és a medencék között. Van 2 saját jakuzzija, szauna, infraszauna, konditerem. Az ételek finomak, bőségesek, a választék általános.
Mikor megérkeztünk az első dolog ami szemet szúrt a tisztaság volt. Mivel 7 hónapos babánk épp mászni kezdett, felmosó vödröt kellett szereznünk, mert hömpölygött a haj és pókháló a szobákban. Felmostunk, többször is, mire elfogadható lett a padló a gyereknek. A hűtő 3 óra elteltével sem hűtött, jeleztük, de nem történt semmi.
2. nap reggel ismét szóltunk, hogy nem hűt és a baba vizet hűteni kéne, így estére hoztak egy mini bár hűtőt amibe 2 üveg víz fért be. A fürdőszoba villanykapcsolót csapkodni kellett, hogy égve maradjon, a mikro teteje a szekrények alja csupa por és maszat. A kinyitható kanapét alá kellett dúcolni párnákkal, hogy ne nyikorogjon minden moccanásnál. Szunyoghálót és elszívó világítást önerőből javítottuk és cseréltük, mert az már nem izgatta őket. Kijelentkezéskor tanította be egy éppen reggelijén csámcsogó alkalmazott az újoncot. Hisz ez a legjobb időpont erre. Cuccokkal felpakolva, gyerekekkel a nyakadban 20 percet várni egyetlen ember mögött. Az étterem legyekkel teli, led-es rovarcsapdákkal, amik nem tűntek hatékonynak. A reggeli ehető volt, de a vacsora kritikán aluli és nem 3 csillagos minőségben, ízben elkészítve. Fagyasztott rántott csirkemáj, agyon sózott és borsozott ételek, üveges konzerv lecsó a nyár középén, somlóinak álcázott pudingból és piskótából álló túlrumozott valami. Olyan volt, mint egy nagyon rossz menza. Nem vagyunk válogatósak, de ennél mi sokkal jobban főzünk és ha hotelt választunk 4 éjszakára 170 ezer forintért akkor nem fagyasztott ételt kérünk elkészíteni. Borzasztó volt. Elvennék minimum egy csillagot főleg az ételek miatt.
Szeptember elején töltöttünk itt 4 éjszakát, szerencsénkre az időjárás kegyes volt hozzánk, szép meleg nyárutó várt minket. A szobához minden éjszaka után kaptunk strandbelépőt, az udvaron átsétálva ott is voltunk a strandon. A strandon nemcsak a príma gyógyvizet élvezhettük, hanem volt hullám-medence, úszómedence, és többféle csúszda is.
Ideális a szálloda fekvése, a központban van, de a főút zaja sem hallatszik ide. A szoba kifejezetten szép és stílusos, nem túl nagy , de funkcionálisan jól berendezett. Az étkezés a kategóriájához képest jó, svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is. A reggelinél a péksütemények széles választéka állt rendelkezésre, az elfogyott ételeket gyorsan pótolták. A gépi narancslé az a jaffa szörpre hasonlított, egyébként a minőség megfelelő. Az ételek főleg a magyaros konyha és a disznóhús kedvelőinek valóak, de azért egyszer halat is kaptunk, és csirke vagy pulyka is előfordult a választékban. Fogunk még menni, kiválóan éreztük magunkat.
A 20. házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk el pár napot Cserkeszőlőn. Remek választásnak bizonyult. Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, a kis vásárló utca hangulata, valamint a strand egészében. A szálloda téli kertjén keresztül a strandra jutottunk, ami nagyon pozitív élmény volt.
A szobánk nagyon kellemesen berendezett, tiszta volt. Tetőtéri szoba volt és nagy kánikulában mégis lehűtötték az érkezésünkre. Az étkezés minősége, a személyzet hozzáállássa nem volt kimagasló - na de ez már "szőrszál hasogatás". Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kellemes hotel, nagyon jó, hogy közvetlen átjárás van a gyógyfürdőbe. Tiszta, kényelmes apartmanok. Az étkezés is megfelelő. A személyzet udvarias. Mivel itt januárban voltunk, sajnos a külső medencéket, strandot nem tudtuk kihasználni, ezért még vissza kell mennünk. Nyáron is remek lehet. Kevés a környékben a látnivaló.
Kiváló megközelítésű szálloda. A munkatársak készségesek voltak. A svédasztalos választék és mennyiség mindennél nagyobb volt. Egyéni kérésekkel is bármikor segítséget lehetett kérni. A fürdőbe közvetlenül volt átjárás. A karácsonyi ünnepeknek megfelelő kiszolgálást kaptam. A szoba kényelmes, tiszta és mindennel felszerelt volt. A hotel saját wellness részlegét nem használtam.
Második hosszú hétvégénk volt itt, ezúttal is nagyon szerettük a szállodát. Jobb helyen, gyakorlatilag a fürdő területén, ne is lehetne. Príma az apartman, tiszta és jól felszerelt, kedves, figyelmes a személyzet, nagyon bőséges és változatos a reggeli és a vacsora. Biztosan folytatása következik.
+3 éjszakás igazi "téli hétvégét" töltöttünk az Aqua-Lux Hotel-ben. Nagyon megvoltunk elégedve, mind a szállás, mind az étkezés tekintetében. A fürdő is nagyon jó, kellemes, több kinti-benti medencével. . S nagyon jó, hogy a szállásról át lehet sétálni a fürdő részlegbe, naponta többször is ha szeretnénk.
Tavaly jártunk itt három napos hétvégére szálltunk meg itt a párommal. Mi azért választottuk ezt a hotelt mert közvetlen átjárás van a fantasztikusan jó fürdőbe. Kényelmes mindennel felszerelt szobák vannak. Az ételek is változatosak és bőségesek voltak. Naponta többször átjártunk a fürdőbe amit korlátlanul és ingyen megtehettünk.
A személyzet is nagyon kedves és udvarias volt. Hamarosan menni fogunk megint egy hosszú hétvégére. Csak ajánlani tudom mindenkinek. V. László és neje MAKÓ