Kellemes, nyugodt pihenést kaptunk ebben a szállodában, átjáró köti össze a fürdőkomplexummal, amit használni lehet, finom ételeket kaptunk,aszálloda wellness részlege is kifogástalan volt.
Nagyon szép helyen található a hotel, több alkalommal is jártam már it. A kiszolgálás pazar, az árak elfogadhatók! A fürdő közelsége is sokat számít. :)Sokkal szebben néz ki most, mint amikor utoljára voltam itt. Több mindent átalakitottak, a kiszolgálás is gyorsabb. És a programlehetőségek is bővültek. Egyszoval, érdemes ide még többször eljönni!
Többször jártunk az Aqua-Lux Hotelben Cserkeszőlőn. Nyugodt, kellemes kikapcsolódást biztosító hely. Pihenésünket elősegítette a kellemes nyárias őszi idő is. Szép környezetben, kedves emberekkel találkoztunk. A szobánk, az étterem és a fürdő tiszta, igényes. Nagyon jó, hogy a fürdő és a szálloda közvetlen kapcsolatban van.
Többedszer töltünk a szállodában 3 éjszakát, és most is, mint eddig nagyon elégedetten jöttünk haza. Szeretjük ezt a helyet, remek elhelyezkedéssel, gyakorlatilag egyben a stranddal, jó, házias és bő választékot produkáló konyhával, tiszta, kényelmes szobákkal, kedves, segítőkész személyzettel. Reméljük a folytatást.
Szeptember elején töltöttünk itt 4 éjszakát, szerencsénkre az időjárás kegyes volt hozzánk, szép meleg nyárutó várt minket. A szobához minden éjszaka után kaptunk strandbelépőt, az udvaron átsétálva ott is voltunk a strandon. A strandon nemcsak a príma gyógyvizet élvezhettük, hanem volt hullám-medence, úszómedence, és többféle csúszda is.
Ideális a szálloda fekvése, a központban van, de a főút zaja sem hallatszik ide. A szoba kifejezetten szép és stílusos, nem túl nagy , de funkcionálisan jól berendezett. Az étkezés a kategóriájához képest jó, svédasztalos volt a reggeli és a vacsora is. A reggelinél a péksütemények széles választéka állt rendelkezésre, az elfogyott ételeket gyorsan pótolták. A gépi narancslé az a jaffa szörpre hasonlított, egyébként a minőség megfelelő. Az ételek főleg a magyaros konyha és a disznóhús kedvelőinek valóak, de azért egyszer halat is kaptunk, és csirke vagy pulyka is előfordult a választékban. Fogunk még menni, kiválóan éreztük magunkat.
A legjobb fürdőhely szerintem, a hotel tiszta és kényelmes. Kifejezetten olyan szállást kerestünk, ami közvetlen a fürdő közelében van és erre tökéletesen alkalmas a hotel a télikerten való átjárás miatt. A személyzet barátságos, az ételek finomak. Egyetlen dolog nem tetszett: a szálloda wellness részlege csak délben nyit, és hazautazás napján már nem tudtuk igénybe venni sajnos. De visszatérő vendégek leszünk.
A 20. házassági évfordulónk alkalmából töltöttünk el pár napot Cserkeszőlőn. Remek választásnak bizonyult. Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, a kis vásárló utca hangulata, valamint a strand egészében. A szálloda téli kertjén keresztül a strandra jutottunk, ami nagyon pozitív élmény volt.
A szobánk nagyon kellemesen berendezett, tiszta volt. Tetőtéri szoba volt és nagy kánikulában mégis lehűtötték az érkezésünkre. Az étkezés minősége, a személyzet hozzáállássa nem volt kimagasló - na de ez már "szőrszál hasogatás". Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kellemes hotel, nagyon jó, hogy közvetlen átjárás van a gyógyfürdőbe. Tiszta, kényelmes apartmanok. Az étkezés is megfelelő. A személyzet udvarias. Mivel itt januárban voltunk, sajnos a külső medencéket, strandot nem tudtuk kihasználni, ezért még vissza kell mennünk. Nyáron is remek lehet. Kevés a környékben a látnivaló.