20m de esőben nem kellemes. A másik érdekes dolog,hogy nem adnak köntöst, csak 350 Ft/db/nap áron és gyerek köntösük nincs is. Ezek a dolgok még nem is bosszantottak volna, mert kifizetjük,jó nem nagy összeg, de egy apartmant foglaltunk a tetőtérben, amikor beléptünk csodálatosnak, újnak és nagyon modernnek tűnt, a gyerek a nappali részben aludt, ahol kihúzható a kanapé, ami rém kényelmetlen, mert szétcsúszik a két része, mindegy ez sem zavart annyira, de amikor az ágyat elkezdtem megvetni a gyereknek, akkor még az étvágyam is elment. Ha látta valaki a Travel Channel műsorán a Lehetetlen szálloda c. műsort, látta Antonyt,hogy vizsgálja a kis lámpásával a lepedőt, na itt vizsgálni sem kellett, így is látszódtak a bizarr foltok! ! ! ! Lementem a lepedővel a recepcióra, kicseréltettem, de nem kértek elnézést, sőt még én éreztem rosszul magam. A kaja finom, nagyon, ám a választék nagyon kicsi, bár lehet,hogy három csillagnál ennyi jár( nem szoktunk három csillagosba menni). Játszószoba, inkább egy nagy üres helység, aminek a falára néhány gyerekmatricát tettek és beszórták a játékokat, amik töröttek, nem lehet játszani. A gyerekek megörültek a rex asztalnak, de mikor kerestem a dákót hozzá, közölték,hogy azt csak ott raktározták el és nem használható. Hát érdekes. Összességében nyugodtan menjen bátran mindenki, mert a hotel tiszta, kényelmes, az ágy mondjuk nagyon kicsi, de szép az apartman,finom a kaja.