A párommal jártam a szállodában, amely kellemes meglepetés volt. A szálláshely a fürdő közvetlen közelében található, még a csapból is gyógyvíz folyt. A szoba szép, tiszta volt, az étteremben remekül főznek. A svédasztalos kiszolgálással elégedettek voltunk, csak a páromnak -aki levesimádó- kellett többször fordulnia a kis méretű leveses csésze miatt.
A fürdő tetszett, sok a medence és jó a vize van,kipróbáltuk az óriás vödörből zúduló nyakzuhanyt, ami igen ötletes. A szállás személyzete kedves, próbáltak segíteni a mi nem szokványos kérdésünkre is,hogy kerékpárral el lehet e jutni a Körös töltésen Szarvasra. Jelentem igen, 74 km. több tucat ember útbaigazításával sikerült (fűkaszáló,kocsmáros,postás stb. ) Ez a kis település ahol ha megakarod kóstolni a helyi cserkei bort, a már zárva tartó kocsmáros kinyit, nem fogadja el a bor árát (egy dl 110 Ft) és jót beszélget velünk. Igazi feltöltődés volt, csak a párom papucsát nem találjuk azóta.
+3 éjszakás igazi "téli hétvégét" töltöttünk az Aqua-Lux Hotel-ben. Nagyon megvoltunk elégedve, mind a szállás, mind az étkezés tekintetében. A fürdő is nagyon jó, kellemes, több kinti-benti medencével. . S nagyon jó, hogy a szállásról át lehet sétálni a fürdő részlegbe, naponta többször is ha szeretnénk.
Gyönyörű tavaszi hétvégét töltöttünk itt barátainkkal. A szoba elég kicsi volt, de rendben volt. A szálloda wellnessrészlege nem valami szuper,mert a jakuzzi hol üzemelt, hol nem. A gőzt sem tudtuk használni. A közelben nem volt személyzet , hogy érdeklődhettünk volna. Ami viszont kárpótolt, hogy közvetlen átjárás biztosított a strandfürdőre, ami remek lehetőség.
Az ételek finomak voltak, magyarosak, aki szereti az biztosan nem marad éhen. A bowling pálya jó szórakozás lenne, ha nem panaszkodott volna egy vendég arra, hogy felhallatszik a zaj a szobájába. A reklamációja jogos volt, csak hát ugye erről nem mi tehettünk. Összességében jól éreztük magunkat, máskor is szeretnénk visszamenni.
A szálláshely könnyen megközelíthető, a szálláshoz tartozó ingyenes parkolója igen zsúfolt, és kicsi. A szállás előtt lehet parkolni (100Ft / óra). A recepció bárpultnak van álcázva, és több funkciót is kitesz. A személyzet segítőkészek voltak, bár többet kellene a szálló vendégekkel foglalkozniuk mint egymással.
A szoba kicsi, de kellemes, éppen elég. A fürdőszobában a wc a sarokban volt elhelyezve, igen mókás használat közben. A csapokból csak a gyógyvíz folyik, és nem volt teljesen hideg víz, csak langyos. A szálloda wellness részlege jól el van rejtve. Bőséges, és finom ételeket tudtunk enni, személyzet is jó volt. A szórakozásra kialakított bowling-biliárd-csocsó-rex terem kellemes volt, bár kissé elavult, és mivel a szálloda szobánk közvetlen felette volt, így az este 10-ig tartó zajos játékok minden részét hallottuk, éreztük. Összességében nagyon kellemes, nyugtató, és pihentető napokat töltöttünk el párommal, bár a szálloda helyében átgondolnám az "átjáróház"-ként használt épület fogalmát. Bárkinek szívesen ajánlom aki szereti a nyüzsgő, és szabad körülményeket.
Szép környezet. Kedves személyzet. Kényelmes szobák. Sok csatoltan elérhető szolgáltatás. Pazar gyógyfürdői környezet sok szolgáltatással, programmal. Az ételkínálat lehetne bővebb, sokrétűbb. A svédasztalos tálalás esetenként lehetne átgondoltabb, hiszen visszatetsző a kacsacomb, dinsztelt káposzta és krokett együtt egy melegen tartó edényzetben "összeborítva", tedd-edd vedd alapon.
A hotel ár-érték arányos. A besorolását jól teljesíti szolgáltatásaival. A környéken van jobb konyhájú vendéglátóipari üzlet is, de a szobái abszolút megfelelnek, és különös előnye a cserkeszőlői fürdő közvetlen megközelítése egy kis kerten, 30 m-en keresztül.
Akár fürdőköntösben is át lehet szaladni télen a fedett fürdőbe, vagy nyáron a nyitott strand kertjébe is. Nem messze indul egy kb. 40 km-es bicikliút, 1 km-re van egy lovarda, lehet sétálni a csendes, nyugodt faluban. Kisgyerekes családoknak, nyugdíjasoknak, minden korosztálynak ajánljuk. Semmi problémánk nem volt, jól éreztük magunkat 3 napon át.
A szállás ár értékének megfelelő volt.Az ételek mennyisége kifogásolható volt aki későn érkezett nem biztos, hogy jól lakot.Szobák tiszták és kényelmesek voltak. Személyzet viszont elég kevés sokszor a recepciónál 20 percet is várni kellett.A szobák lehetek volna egy kicsit mellegebek is mivel kint elég zord volt az idő.
Az étkezés jó volt, a szállodai (kis) pezsgőfürdő elég hűvös hosszabb üldögéléshez. A szobák alatt lévő bowling zaját fel lehet hallani, de a szobák között is van némi áthallás. A "közvetlen" átjárás a fürdőbe a szabadban (a belső kerten át), történik, ami nyáron kellemes lehet, télen kevésbé, nem elég egy fürdőköntös, vagy futni kell benne.
A fürdőbe naponta más színű karszalaggal lehet belépni, ami a szálloda recepcióján is kapható. A közelben csak a szokásos butikokat fedeztük fel, más látnivalót nem-nagyon.
A személyzet lehetne kedvesebb az emberrel. az étel finom,tisztaság van és közel van a strandhoz. szép hely. tágas a konferenciaterme,hatalmas a kertje,a gyerekek imádták az udvarban lévő medencét. az ár kicsit drága a szolgáltatáshoz képest,de végeredményben jó volt itt időzni.
rossz idő estén nem messze talélható a strand ahol van fedett rész és jól eltölthető az idő. nyári időszakban viszont iszonyatosan zsúfolt a termál vizes medencéi miatt.
Tel vegen töltöttünk itt nehäny szep napot pärommal,szinte mindennel elegedettek voltunk, pazar reggeli es vacsora, kedves segitökesz szemelyzet,a hotel udvaräbol közvetlen belephettünk a fürdöbe! ! A szobänk gyönyörü volt. Wifi, nagykepernyös tv, szep butorzat ,szep kärpit,szep berendezes, szep fürdöszoba.
A többoräs gyogyvizi fürdözes utän bizony kellemetlen a lepcsözes,de a szobäk sajnos mind emeletiek a B epületben, javasolnäm inkäbb az A epületet mert ott a szobäk felemeleten vannak. Valamint a B epület alatt vegighuzodo bowlingpälya müködeskor kellemetlenül hangos az itteni szobäkra nezve. Ingyenesen hasznälhattuk az alagsorban levö jakuzzit es szaunat.