Kiváló megközelítésű szálloda. A munkatársak készségesek voltak. A svédasztalos választék és mennyiség mindennél nagyobb volt. Egyéni kérésekkel is bármikor segítséget lehetett kérni. A fürdőbe közvetlenül volt átjárás. A karácsonyi ünnepeknek megfelelő kiszolgálást kaptam. A szoba kényelmes, tiszta és mindennel felszerelt volt. A hotel saját wellness részlegét nem használtam.
Második hosszú hétvégénk volt itt, ezúttal is nagyon szerettük a szállodát. Jobb helyen, gyakorlatilag a fürdő területén, ne is lehetne. Príma az apartman, tiszta és jól felszerelt, kedves, figyelmes a személyzet, nagyon bőséges és változatos a reggeli és a vacsora. Biztosan folytatása következik.
Az első wellness hétvégét ajándékba kaptuk, és immár 6. éve visszajárunk ide. A hotel legnagyobb előnye, hogy a gyógyfürdő mellett épült, így napközben is ki-be lehet járni a hotelszoba és a medencék között. Van 2 saját jakuzzija, szauna, infraszauna, konditerem. Az ételek finomak, bőségesek, a választék általános.
Tavaly jártunk itt három napos hétvégére szálltunk meg itt a párommal. Mi azért választottuk ezt a hotelt mert közvetlen átjárás van a fantasztikusan jó fürdőbe. Kényelmes mindennel felszerelt szobák vannak. Az ételek is változatosak és bőségesek voltak. Naponta többször átjártunk a fürdőbe amit korlátlanul és ingyen megtehettünk.
A személyzet is nagyon kedves és udvarias volt. Hamarosan menni fogunk megint egy hosszú hétvégére. Csak ajánlani tudom mindenkinek. V. László és neje MAKÓ
Pihentető két éjszakát töltöttünk a szállodában. Mint többedszeri visszatérő vendégeket már nagy kedvességgel fogadnak. A szálloda nagy előnye, hogy a strand fürdőbe egy fürdőköntösben át lehet sétálni, még a téli időszakban a téli fürdőbe is. Napközben is ha meguntuk a fürdést visszalehetett menni pihenni.
Konyhájával mindig meg voltunk elégedve. Számunkra mindig volt kellő mennyiségű étel és a minőségre sem volt panasz sosem. Wellness részt nem igazából használtuk, mert ott az egész fürdő ott kiélheti magát a vendég.
Igazi wellness élményben volt részünk. Termálvíz, szauna, étkezés, teljesen jó, kifogástalan. Tényleges pihenést, kikapcsolódást lehet itt szervezni magunknak. Élményfürdő, kirándulási lehetőség, minden adott! Aki nem a szállodát, hanem a kempinget kedveli, azt is megteheti. Bográcsban főzött 3 féle étel az éttermi szolgáltatáson kívül.
Kiváló, fantasztikus jó hely ajánlottuk barátainknak is akik már azóta voltak is itt! A szobák és az apartman gyönyörű felszereltséggel. Nagyon jó, hogy közvetlenül átjárhattunk a fürdőbe. A személyzet barátságos, figyelmes, szolgálat,-és segítőkész. A félpanziós ellátás is kitünő és választékos volt.
Nagy előnye a fürdő közvetlen használata mind a bel,-és kültéri egyaránt. Ha tehetjük visszamegyünk a barátainkkal együtt is. Mindent egybevetve fantasztikusan jól éreztük magunkat. A továbbiakban szép sikereket kívánunk Önöknek.
A szálloda legfőbb érdeme a szomszédos fürdő, a közvetlen átjárás. Gyerekkel voltunk, pótágyon, így nem volt túl sok helyünk a szobában. Az ellátás, a kínálat szolidabb volt, mint egy négycsillagos szállodában, de nagyon finomak, ízletesek voltak az ételek. A személyzet lehetett volna kedvesebb, figyelmesebb. Összességében jól éreztük magunkat, máskor is eljövünk.
Kényelmes, ízlésesen berendezett szálloda. Wellness részlege jó lehetőséget biztosít az egészséges életmód biztosításához. Finom, választékos ételek reggelire és vacsorára. Kedves, segítőkész emberek élnek itt. A gyógyfürdő jól felszerelt, minden igényt kielégít. Télen - nyáron, ősszel - tavasszal gyógykezelésekkel, ill.