A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Könnyen megtalálható, nagyon tiszta, rendezett környezet. A tulajdonos és az alkalmazottak minden igény kielégítésére törekedtek. A reggeli bőséges, nagy a választék és minden nagyon finom volt. Az ebéd a fürdő területén volt, ami szem szájnak ingere és nagyon bőséges volt. A szobák tágasak szép világosak nagyon tiszták.
Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el itt, megérkezésünkkor kedvesen fogadtak, a reggeli változatos, és bőséges volt, a személyzet teljes mértékben odafigyelt a vendégekre. A szálláshelyet ajánlani fogjuk barátainknak, ismerőseinknek, biztosan visszatérünk még ide. Negatívumot nem találtunk.
Kellemes, nyugodt hely attól függetlenül, hogy közvetlen a strand bejáratával szemben helyezkedik el. Kedves vendégfogadtatásban volt részünk, mindenről tájékoztatást kaptunk. A partner étteremben udvarias kiszolgálásban volt részünk. A szobában az ágy minden mozdulatnál nyikorog erre megoldást kell találni. Egyébként minden rendben volt e rövid idő alatt.
Szép tiszta környezet kicsit messze van a fürdőtől a félpanzió a vacsora vagy az ebédet csak a fürdőbe lehet igénybe venni. Olyan szobát kaptunk, mely összenyitható, nagyon át lehetett hallani a szomszéd televizióját, igy nem lehetett pihenni, ugyan szóltunk a recepciósnak és az éj közepén át költöztünk egy másik szobába, igy már kenyelmesen lehetett pihenni.
Először az összegzés: mindent egybevéve jó hely, érdemes idejönni. A panzió tulajdonosa (gyakorta recepciósa) kedves, udvarias, segítőkész. Az épületben a lépcsők meredekek, de a szobák szépek, rendezettek. Gyakori szellőztetés azonban szükséges. Amikor átvettük a szobát, kifejezetten büdösnek, szellőzetlennek találtuk.
Mindenben azt éreztem, hogy az ár/érték arányt igyekeznek elsődlegesen biztosítani, ezt értékeltem. A reggeli bőséges és változatos, de jól látszott a Sissy-termékekből (Penny Market), hogy igyekeznek gazdaságosan működtetni a konyhát. A vendéglátóipari rutin érződik. Amikor ott jártunk, szinte minden szoba megtelt, magát a panziót ("hotelt") okosan menedzselik. Feleslegesen semmire sem költenek, a korrektség egyértelmű, nagyvonalúságnak azonban nyoma sincs. :) Ha jó áron szeretnénk megfelelő szálláshelyre menni Cserkeszőlőn, a Royal Hotel megfelelő lehet az elvárásainknak.
Megnézem mindig előre az értékeléseket és nagyjából tájékozott vagyok, bár az értékelések relatívak. Sok jót láttam a kommentekben, ezért túl nagy csalódás nem ért. Valóban szép és tiszta a szálloda, a recepción kedvesek voltak, minden kérdésünkre maradéktalanul választ kaptunk.
A szobában igen magasan van a tv, aminek nézése igen nyaktörő mutatványt igényel. A fürdőszobában fogas kettő a radiátoron, ami kevés. Az ajtón is lehetne. A svédasztalos reggeli átlagos ételeket tartalmazott, de legalább volt teljes kiőrlésű kenyér is, ami sajnos még sok helyen nincs. Mindenki megtalálta a számára kedvezőt. Még a díszítésre is adtak, a szalvéták egy ananászra hajtogatott origamiként roppant jól mutattak. A gyümölcsöt nagyon hiányoltam. Nem tetszett, hogy beszámozták az asztalokat, nem lehetett választani hová üljünk le reggelizni. Az egész épület mutatós, de inkább szép, csak roppant szűkek a lépcsők, ami csomagokkal nem valami kényelmes. Nagyon kár, hogy nincs lift, mert így nagyon behatárolja a vendégek kora és egészségi állapota miatt azt, hogy kik tudják ezt a panziót igénybe venni. Nagyon szuper, hogy a félpanzió második része 12 órától 18. 30-ig bármikor igénybe vehető a strand területén lévő étteremben akár ebéd, akár vacsora formájában. Összességében szép emlék marad az ott töltött idő.
Valóban kellemes kis panzió. ( Csak az a meredek lépcső ne lenne) Igényes, tiszta szálláshely. Közel a fürdő és a buszmegálló. Díjtalan, zárt belső parkoló. Reggeli meleg étel rántotta és tükörtojás,viszont felvágottakból és egyéb hideg reggeliből nagy a választék. Üdítő, kávé, tea stb. A főétkezés a fürdőben biztosított.
A hotel a központtól kissé távolabb van a fürdő bejáratától 300 méterre, a félpanziós étkezés kb 450 métere van. A szálloda szép tiszta rendezett. A személyzet udvarias segítőkész. Ha a szobában az étkező asztal fele akkora lenne sokkal tágasabb lenne. A hűtő felett 2 m magasan lévő kisméretű tv nem túl kényelmes.
Az épületben lift nincs, a lépcsőház keskeny szűk magas lépcsőfokokkal,idősebbeknek csomaggal kellőképpen problémás. Összességében figyelembe véve az ár érték arányt ajánlani tudom.
Valóban kellemes kis panzió, és nem is okozott volna csalódást, ha nem olvastam volna a szuperlativuszokban írt véleményeket ezen az oldalon. 14 óráig rá sem néznek a vendégre, félszavakból megtudtam, hol lehet ebédelni, tény, máshol sem fogadják a korán érkezőket tárt karokkal.
A szoba határozottan szűk a 4 fekvőhellyel, és ezen nem segít a zavaróan rikító falfestés sem. A TV elhelyezése nyakfájdító az ágyból, vagy az asztalka elé tett székből . A fürdőszobában csak kád van, zuhannyal, és itt sem sokat foglalkoztak ergonómiával: magasan van a tükör, mindössze 4 kis akasztó áll a többnyire vizes fürdőruhák és törülközők, fürdőköntösök részére, mert végül is, miért másért jönne az ember Cserkeszőlőre… A reggeli nagyon jóízű (kiváló friss fehér kenyér! ), friss és jó minőségű ételekből állt, viszont választék inkább szolíd. Tojásrántotta csak rendelésre, más meleg reggelit nem kínáltak, nincs pirítós, csak a már említett fehér kenyér. És nincs gyümölcs, csak vannak gyümölcsteák. Számomra ennél zavaróbb volt, hogy az asztalok ki vannak osztva, válogatás nincs, oda ülsz, ahova kell, még akkor is, ha a hátad mögött percenként nyíló bejárati ajtón (mert a távozás is ilyenkor van) eléggé húz be a hűvös levegő. Az építmény nekem nem annyira jött be, de hát ízlés dolga. Az egész építmény viszont kifogástalanul rendezett és tiszta. Nagyon jó ötlet a kerítés tövében lévő lámpák! A személyzet kicsit „visszafogott”, semmi gond velük. Foglaláskor nem kaptam tájékoztatást, hogy ebéd ill. vacsora a szálláson kívül lesz, habár nem volt probléma, de ezt kellett volna jelezni. Csak azoknak javaslom, akik nem várnak szállodai színvonalat.