A Royal Hotel Tiszazugban, Cserkeszőlőn található. Kellemes hangulatú szobáival és éttermével várja a pihenni vágyó családokat, barátokat. Hotel minőségű szállás , panziós áron + wellness !
Az egész panzió területén nagy a tisztaság, költségtakarékos megoldásokkal találkoztunk mindenhol. A kényelem nem az igazi, de két éjszakát ki lehetett bírni. A reggeli látszólag bőséges, szerintem mégsem volt választék. Hiányoltam a normális teát és az igazi gyümölcslevet, a gyümölcsöt és a péksüteményt.
Kérhettünk friss kávét és rántottát. A szobában a szárítót hiányoltuk, nem volt hova kiteríteni a vizes fürdőruhát és törölközőt. Kaptunk belépőt a fürdőbe, és az ebéd v. vacsora jegy is az ott lévő étterembe szólt, ami nem igazán nyerte el a tetszésünket.